PAUS

Hejsan! Det här med att blogga, ärligt talat så har det börjat bli tråkigt känner jag, inget kul alls längre! Jag mår annars bra, hade mitt sista möte på länge hoppas jag & även så fick jag sluta tidigare pga det. Innebandy träning x2 igår, ett i skolan & hemma (fått ajaj i mina benhinnor igen ..) men jag kämpar vidare, pappa har köpt ett par "strumpor" som ska hjälpa mot det. Denna vecka kommer bestå av plugg & träningar typ, mamma kommer hem igen, har verkligen saknat henne! Men får se när jag börjar blogga igen liksom, just nu orkar jag inte ens & har ingen inspiration! HÖRS & HA DET SÅ BRA! 
 
 

I just want to move on and forget about it

 oldiiiiie

hejsan! Ber så mycket om ursäkt för dåligt bloggande under dagarna här, har haft plugg, träningar, matcher & en massa men nu är det helg, så himla skönt! Vann matchen i onsdag mot Mjölby (derby), ni förstår inte lyckan när vi vann och gjorde det avgörande målet när det var 26 sekunder kvar! Hade matteprov i torsdags som gick helt okej, gjorde inget mera den dagen än att träffa Jonna! Igår, skola där jag lyckades drämma i mitt knä & gick med lidat knä & skulle bara vara med på matchen på kvällen, vilket jag var & det blev lika. Somnade direkt när jag kom hem typ. 
 
Idag vaknade jag strax innan nio & började med frukosten! Har varit nere & handlat lite precis, tog en tur till biblioteket också! Nu har jag städat lite i lägenheten, kanske är dags att göra det på rummet med.. Resten av dagen blir det att ta det lugnt & kolla igen på serier & även läsa i min bok! Hörs, puss! 

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

 Hela min familj måste jag säga då alla har stöttat mig & dom är min familj, dom finns alltid där! Men den största påverkan är nog min pappa, han är min bästa vän. Jag berättar nästintill allt för honom, han ser på saker och ting som inte jag gör & han stöttar mig till 110 %, kan inte svara på varför han är en sån stor påverkan till vem jag är idag men fasen, han är min idol. Trots att vi inte är en hel familj längre så stöttar vi varandra trots svårigheterna, är så galet glad över att ha dom alla. Jag älskar er! 

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

1. Jag har 2 mellannamn, Viveca och Tyra. 
2. Jag har varit brunhårig 2 gånger men tröttnade snabbt och försökte få tillbaka till min vanliga färg. 
3. Jag blir väldigt brun lätt, vilket jag tycker är super! 
4. Jag tycker om basics färger på kläder, mycket svart,vitt & grått i min garderob. 
5. Jag är mer än nöjd över mitt val av gymansium. 
6. Jag har 4 hål, ett på ena & 3 på det andra. 
7. Jag har 2 bröder & 3 hundar. 
8. Jag spenderar nästan 9 timmar plus match varje vecka med innebandy, galet. 
9. Jag har ett ärr på sidan av min rygg där jag har haft en leverfläck.
10. Jag är ett skilsmässobarn, kortfattat mina föräldrar är separerade och snart skilda. 

19e Januari 2014

Hejsan! Hela helgen har gått så himla fort, vad har jag ens gjort? Efter skolan i fredags så åkte jag till Skänninge där jag blev hämtade & åkte hem till moster, handlade, lagade mat & kollade på film innan vi la oss. Igår var jag ju där hela dagen, hade kalas för henne eftersom hon fyller år idag, så kom hem sent i natt & somnade direkt. 
 
Vaknade strax efter nio & åt lite innan jag började städa, det är det enda jag har gjort typ idag & handlat mat! Men glad över att jag gjorde det, vi ska ju göra det varje söndag nu när vi är här hos mamma! Har precis tagit ett bad, tvättade inte dock håret då vi ska bleka slingor i det ikväll - ska bli riktigt skönt! 
 
Imorgon ska jag upp super tidigt för att jag ska få extra hjälp med matten, är la på tiden nu men bara att göra det & hoppas att jag snart får godkänt i det! Vi ska alldelse snart börja laga mat & sen fixa mitt hår, hörs sen! PUSS 
 
 

30 dagars utmaning

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Dag 3. Mitt drömresemål.

Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.
 
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
 
Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.
 
Dag 7. Min närmsta vänner.
 
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
 
Dag 9. Mitt största intresse
 
Dag 10. Det här får mig att må bra
 
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
 
Dag 12. Något jag ångrar.
 
Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.
 
Dag 14. Gamla bilder på mig.
 
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
 
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
 
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
 
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
 
Dag 20. Alla mina hår färger.
 
Dag 21. Min favoritplats.
 
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
 
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.
 
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
 
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
 
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
 
Dag 27. Någon jag älskar.
 
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva.
 
Dag 29. Största rädslan.
 
Dag 30. Berätta om ett mine från en resa.
 
Börjar imorgon redan! 

BOYCE AVENUE - DEMONS

 

torsdag

hejsan! Är hemma ännu en dag men imorgon så måste jag nog faktiskt gå, det är trots allt fredag med. Gårdagen fixade jag klart engelska trots att det tog lång tid, kollade på tv & tog mig upp en sväng till träningen för att hälsa på alla. Somnade lite sent & vaknade halv nio, åt frukost & satte på ett avsnitt av en serie. Nu ligger jag i pappas säng & kollar på gamla avsnitt av PH från denna säsong, har inte bättre för mig idag. Ska plugga, städa & sen vila upp mig hela dagen. Packa också, för ska hem till mamma igen men från fredag till lördag ska jag vara hos min moster, supermys! Ska ta tag i livet, hörs sen! PUSS 

hur har det gått än så länge

Hur har det gått än så länge? Tyvärr har det inte gått det bästa än så länge, börjat året lite halv sjuk & är sjuk än, vilket suger så jävla mycket. Men har ändå försökt att äta ordenligt (menar med småätandet och godiset), har har inte småätit alls så mycket egenligen, det blir mycket så i skolan när man tränar hela tiden typ men har tagit med mig något istället! Godiset, höll mig i lite mer än en vecka faktiskt och då smakade jag bara ett par bitar i helgen, det har varit extremt förut! Så det är jag stolt över, bara att fortsätta nu! När jag blir frisk så kommer jag tillbaka till träningen & jag längtar galet mycket! Denna förkylning & halsont får gärna komma bort, åhhhh. 

15e Januari 2014

 
 
Godmorgon! Är hemma idag också men jag mår mycket bättre idag än de andra dagarna vilket är super skönt! Vaknade först sju, somnade om till nio & då gick jag ner till stan för att köpa jordgubbskvarg som jag har börjat gilla, så himla gott! Sitter just nu och försöker fixa lite med engelskan som ska vara inne idag & även precis satt på The Last Song, var ett tag sen jag såg den så passar på nu! Efter lunch ska jag rå plugga på engelskan, det ska in idag så det måste fixas! Ikväll ska jag städa, duscha & lite, även ta mig upp en sväng till våran träning med. Skola tror ja att det blir imorgon, har missat nog så bara att ta tag i det med, helg snart ändå ju. Ska plugga & kolla på filmen nu, hörs senare! 
 

ännu mer sjuk

hejsan, som rubriken säger så är jag ännu en gång sjuk, blir så trött på denna skit! Hela helgen var det innebandy, vann båda matcherna! Så jävla skönt & grymt! På söndagen åkte jag, pappa & Emil för att kolla på SSL match, kom hem ganska sent & la mig skapligt med en täpt näsa & halsont .. 
I går vilade jag från träningen i skolan men stod & sköt istället och pappa fixade även en tid till doktorn, har varit förkyld i en månad & till & från med halsen också men det var ingenting dock en veckas vila, får se hur det går. 
 
Idag är jag hemma då jag hade feber igår kväll, förkylningen är inte så jättebra heller men får se hur det är imorgon. Ska gå igenom alla läxor & det, försöka plugga lite med. Kollar just nu på Hannah Montana, bästa ju. Nae, ska kolla vidare, hörs senare! PUSS 

Det är fredag!

Godmorgon! Sitter just nu på tåget & år påväg till skolan, ska nog träffa Vickan & Emelie för att äta nånting innan vi börjar! Slutar halv fyra & kommer hem vid fem, äter lite snabbt då innan jag åker till hallen! Ni får ha en bra fredag så hörs vi!  PUSSS 

Im sick of it

 Hejsan! Var hemma idag pga att jag fick feber tidigt imorse, jättekul verkligen .. har varit sjuk nog! Men det är borta nu, så skola blir det imorgon & har sovmorgon till tolv imorgon vilket är så himla skönt, 2 lektioner men slutar halv fyra .. Hatar fredagar när det gäller skolan men jaja. Imorgon kväll är det match & även på lördag, kommer vara helt slut. 
Under dagen har jag legat i sängen & kollat på teen wolf, så är i amerikansk takt vilket är både skönt och inte skönt, vad ska jag sysselsätta mig med nu? Får börja någon ny serie helt enkelt! Även druckit mycket te, ätit lite glass & även packat väskorna inför veckan hos pappa. Ska nu duscha & plocka lite innan sängen. Vi hörs imorgon, PUSSS! 

skola imorgon

Godkväll, jag sitter just nu & kollar på PH, höjdpunkten på hela veckan! Tog ett varmt bad som sagt förut & hade även ett "familjemöte" som vi hade för att vi fixade ett schema till hemmet, super bra! Imorgon tar jag tåget tjugo över sju tror ja, lite mer sömn iaf! Börjar med ett gympass & innebandy, bästa starten på dagen ju! Efter PH ska jag kolla färdigt på TW & sen sova, vi hörs imorgon! PUSS 

HOME AND TIME FOR A BATH

tjaa! Kom hem från gymmet för ett tag sen & åt direkt nåt litet mellanmål innan jag slappade framför tv:n en stund. Nu har jag precis lagt i nytt i sängen & tänt ljus i hela rumemt, liten sneak peak på hur rummet på blev på bilderna ovan. Lite plock med kläder & sånt inför imorgon ska hinnas med, Teen Wolf & såklart PH! Är inte alls taggad på skolan imorgon men ska bli kul att få träffa mina tjejer igen! Nu ska jag hoppa i badet & kolla på TW, hörs sen! 

gymmet

hejsan, nu tar jag mig till gymmet pappi, ska bli skönt! Blir ett helkroppspass tror ja, bästa passet tycker jag! Tur att jag har pappa som hjälper mig också, vet inte vad jag skulle göra utan honom där. Har hunnit att städa på rummet & fått upp grejerna, men ska bara lägga i nytt i sängen! Bloggar senare ikväll, PUSS 

today

en frukost för ett par dagar sen 

Godmorgon! Mamma väckte mig vid åtta men låg & halvsov till nästan tio, nu ångrar jag att jag gjorde det! Men nu håller vi på att städa & så lite, ska damma & in med "vårgrejerna" eller det vanliga som jag säger, ska bli skönt att julen ska bort nu. Juste, studiedag har jag idag vilket är super skönt & känner att jag verkligen behövde en dag till, även om jag inte vill gå till skolan imorgon. Senare i eftermiddag är det planerat att gå till gymmet, så himla skönt. Mera om det senare idag, ska fortsätta nu. PUSS 

before I die

 
 
 
 

I'm over it, it's done

Hejsan! Kom hem från pappa för en stund sen då jag kollade på innebandyn där! Förlust blev det men ett silver är inte dåligt ändå! Nu kollar jag på tjejernas final men hejar inte på nåt lag så får se hur länge jag kollar! Ska även plocka undan allt julpynt på rummet & sedan damma imorgon! Förresten när börjar ni skolan? Jag börjar på onsdag vilket är super skönt, hinner jag med de sakerna jag vill med imorgon! Ska även äta skapligt & sen är det träning, som jag har längtat! Dessa sjukdomar, är fortfarande förkyld men det skiter jag i & brukar bli bättre om jag tränar igen, konstigt jag vet. Nej men ska ta tag i saker & ting nu, bloggar senare! PH börjar ikväll igen med, har längtat! KRAM! 
 

6e Januari 2014

dagens frukot - turkiskt yoghurt, hallon & banan. bästa som finns!!

Hejsan! Lite segt med bloggandet men är så himla seg om kvällarna när jag kommer hem. Var ju som sagt i Linköping & kollade på innebandy igår, vinst för linköpingslaget! Kom hem vid fem & Jonna tvingade ut mig på en PW i spöregnet .. Kollade sedan på hockeyn såklart & tog ett bad sen för att värma upp mig då jag fortfarnade var frusen. Kollade på teen wolf resten av kvällen & sen lyssnade jag även på en podcast! 
 
Vaknade framåt tio tiden & satte igång datorn för att följa killarnas match uppe i Umeå & vann den matchen så dom är i SM-final nu, grymt Östergötland! Nu ska jag även byta om & sedan gå till farmor för lunch. Hörs sen! 
 

söndagen den 5 januari 2014

Godmorgon! Förlåt att jag inte bloggade mera igår men hade inte tid och sen orkade jag inte. Dagen med Anna var jättebra & jättemysigt! Vi pratade, lunchade & tog en tur till hem till mig för att sitta i seket i hallen. Senare åkte jag hem en snabbis innan jag cyklade till Jonna där jag blev bjuden på mat & sen så kollade vi på film! Träffade Joline en stund & sen åkte jag hem & somnade!
 
Har just nu precis fixat mig & ska snart åka till stationen för att ta mig till Linköping där jag ska kolla på innebandy. När jag kommer hem blir det kanske en PW med Jonnis, får se. Ska fixa lite småsaker innan jag åker, hörs ikväll! PUSS 

Mjölby

Godmorgon! Hann inte blogga riktigt imorse men är nu påväg till Mjölby för att träffa saknade Anna, det var ett tag sen så det ska bli skönt, ska luncha & prata en massa. Vi hörs när jag kommer hem, puss! 

I want summer, parties, hangout with friends and just live my life

 
 jag längtar så galet mycket till sommaren, våren - ja värmen och solen. Tycker inte om att gå i en tjock jävla jacka, mössa, vantar & allt sånt, kunna gå med shorts, linnen som är öppna i ryggen & sola - det vill jag ha & jag kan inte vänta tills det kommer. Ska njuta så jävla mycket av sommaren, hela detta år ska bli annorlunda! Njuta av alla värme (förhoppningsvis), vara med familjen, framförallt mina kompisar, sommarjobba(pengar,pengar) & en massa massa annat. Men en massa annat ska hinnas innan det, jag har gått första året på gymnaiset då vilket är helt galet, fixat skolan & njutit av allting ändå. Under sommaren som är planerat är One Direction konsert, jag fyller 17, midsommar, jobba (förhoppningsvis), umgås med en massa kompisar, resa & en massa annat som inte är planerat än, åh vad jag längtar! Snälla sommar, kom nu! 
 

friday night

Hejsan! Mitt humör är lite bättre men jag mår inte så jättemycket bättre, hade nog lite feber igår men stod över träningen idag då förkylningen sitter i än också. Spenderade hela dagen på sängen hemma hos pappa faktiskt, tog endast ett bad & var ute med hundarna en snabbis. När jag kom hem till mamma så gick vi en sväng ner till affären så jag kunde handla lite grejer innan vi gick hem igen & jag bäddade ner mig i soffan med TW! 
 
Hjälpte även sen till med maten lite & började packa upp lite av kläderna, kom dock inte långt innan jag insåg att det var innebandy på tv, hejdå med den saken. Resten av kvällen vet jag inte vad som händer, det gamla vanliga säkert. Hörs sen, PUSS! 

laying in bed all day

godmorgon, detta är precis vad jag vill göra hela dagen & bara kolla på teen wolf, är så fruktansvärt trött! Pratade i 2 timmar med jonna i natt & kunde inte somna pga mitt illa mående, magvärk & kallsvettades, somnade inte förrän tre-fyra tror ja ... ingen "skola" för mig, blir på sportlovet istället att fixa det! Måste packa för jag ska hem till mamma igen & vara där tills nästa fredag, orkar dock inte gå upp från sängen. 
Jag saknar mina kompisar fruktansvärt mycket också, så himla jobbigt när dom bor en bit bort men ikväll får jag träffa bästa jonna igen, prata om nyår & ja allting! 
 
Får se om jag bloggar något mera idag, annars hörs vi imorgon! kram 

stress

hej hej jag gillar svartvita bilder, jaaaaa. Jag har pluggat sen strax efter sju, dock bara matte då jag känner att jag behöver fokusera mest på det men har lite mer än hälften kvar att fixa & provet är imorgon .. gissa vem som kommer sitta upp under natten & plugga? Fast har dock glömt bort att anmäla mig så jag vet inte om jag ska göra det eller inte? Skit samma, bättre att ja pluggar på det så är det gjort sen ändå. Nog om det, vill även hinna med att ta ett bad, städa & sen mer Teen Wolf - det skulle göra min kväll lite bättre faktiskt .. 
 
Fredag imorgon, skola först & sen ska jag vara med Jonna, även träning på kvällen - känns lite mindre kul på en fredag kväll men jaja. Ett helt ointressant inlägg, hörs! PUSS 

boring day

Öland 2013 ..

Hejsan! Har tagit en break från pluggandet, vilken nu var matte som är något jag verkligen vill fixa nu till våren & även ett historiaprov men vet fan inte vilket av dom, får försöka höra av mig till min lärare! Tur att mitt nyårslöfte är att fixa skolan nu, ordenligt nu! Så just nu gör jag ingenting, ska kolla igenom historian ett par gånger, städa, duscha & sen plugga matte igen. Kul dag men måste göras & även gå upp halv sex imorgon är ju inte det roligaste heller men jaja. Ska börja fixa med historian & sen ta ett varmt bad istället. PUSS 

Teen Wolf

Teen Wolf har helt klart blivit en av mina favoritserier! Kollade färdigt på säsong 1 inatt & jag tyckte faktiskt inte om det så mycket i början (försökte ju kolla en gång tidigare) men det blev bara bättre och bättre. Det är jättespännande, mycket drama, kärlek men också jävligt roligt! Kan berätta mera sen när jag kommer ikapp, säsong 3 (eller 4???) börjar ju på MTV nu i veckan eller nästa men kommer förmodligen inte hinna dit, eller man vet ju aldrig. Men om ni tycker om varulvar (sexiga varulvar) så tycker jag att ni definitivt ska kolla, ge det en chans! Jag är helt beroende, alla dessa serier förstör min skolgång, haha jag är seriös! 
 
Ska nu börja kolla på första avsnittet av säsong 2 innan jag tar tag i plugget! Ha en bra dag, så bloggar jag senare! 


A little bit late

Hejsan! Ligger just nu nerbäddad i sängen och kollar på Teen Wolf, kollade på film förut, pratade med Jonna och tog ett bad innan jag la mig här. Väldigt sent men är inte ett dugg trött & jag ska till skolan på fredag .. får försöka lägga mig tidigare imorgon! Imorgon ska jag plugga & städa, kanske träffa Jonna med! Men ska kolla vidare innan jag ska sova, NATTI! 


NYÅR 2O13

fin fin bild på mig & finaste Emelie! 
 
Måste säga att detta nyår slår alla & är en av de bästa festerna jag har varit på! Åkte som sagt vid tre & kom till Malmslätt efter fyra där vi bara umgicks ett tag innan jag, Emelie, Vickan & Johanna började fixa oss & killarna fixade sig + fixade lite med maten. Framåt sju åt vi & efter åtta började folket komma. Kände ju de flesta som var där & kände även igen en del, så det var super kul att få umgås med tjejerna man har träffat från östgöta & en del annat folk. Vart super lyckat, har nog inte pratat såhär mycket på ett tag & åhhh så kul det var! Mycket mys, dock inte mycket dans utan mer prat & spel, många var ensamma på tolvslaget men fick min nyårskyss som förra året av en tjejkompis - haha bättre än inget! Är så himla glad att jag fick fira in det nya året på ett riktigt bra sätt & även umgås med mina innebandykamrater! Kom inte i säng förrän fyra typ & vaknade innan elva. 
 
Tog en dejt på donken med Emelie innan vi tog tågena hem & sen dess har jag legat på sänge med Teen Wolf! Kommer fortsätta kvällen så & försöka inse att det är 2014 nu & inte 2013 .. Ska även se om någon tog lite bilder igår för jag hade inte min mobil på hela kvällen (Tack Tekla <3333) men ska försöka. Ska fortsätta kolla nu, eller nej ner till ICA först. HÖRS! 
 
 

nyårs löften

 Ta tag i skolan - jag har ärligt talat struntat och inte orkat med skolan men dags att ta tag i det nu. 
Ska inte äta godis förrän i sommar, minst - denna punkt kommer vara svår men jag ska klara det, vill verkligen klara mig utan det. 
Ta tag i träningen igen - skrivit den här punkten flera gånger men nytt år & nya möjligheter som man säger, bara att komma igång igen & köra!
Övningsköra - kanske är på tiden att jag tar tag i den punkten då jag har körkorttillstånd sen i somras. 
Bara leva livet - helt allvarligt, jag vill bara kunna leva & inte tänka på vad jag ska göra helt tiden som jag gör, träffa nya människor, göra spontana grejer & sånt. 
 
Sen lite småsaker som spara pengar, ta hand om mitt hår, umgås med dom som får mig att må bra osv. 
 
Lite sent att det kom upp idag istället för igår men var upptagen hela dagen typ. Berättar om min kväll i ett senare inlägg, hade det super iallafall & ett gott nytt år alla! 

RSS 2.0