hemma idag

Hejsan! Denna dag har spenderats hemma efter en helt sömnlös natt, somnade halv fem och skulle upp halv sex, så bestämde mig för att stanna hemma. Har legat på sängen, varit på en kort promenad med mamma & ätit idag typ. Får se hur sömnen är i natt, annars så blir det skola imorgon. Nu ska jag ta tag i plugget som ligger och väntar, trotsar huvudvärken för att det måste bli färdigt. Senare ska jag ta en promenad till för att få frisk luft, ska duscha & spendera resten av kvällen på sängen. KRAM 

Plugg, städning & promenad!

Med den rubriken så sammanfattar jag min dag typ, pluggade i ett par timmar, kollade innebandy, städade hela rummet & tog en kort promenad! Mycket skön dag trots att det är måndag imorgon. Måste upp tidigt för resurstid & sen kolla på träningen i skolan då jag är lite förkyld så vilar mig. Men jag bloggar imorgon igen, KRAMIS! 


söndagmorgon och veckan som har varit

Godmorgon! Bloggen har stått tomt här då under veckan har jag bara skrivit på min rapport som lämnades in i fredags kväll, så skönt att det är klart. Annars har veckan varit helt okej, varit lite halv sjuk, eller känt mig det. Har inte tränat mera än i skolan, pluggat & åt med laget i måndags, i fredags efter skolan tog jag & Emelie bussen till stan för att möta upp Jonna & Jossan, blev mat på Subway & Frozen Yoghurt, super mysigt & trevligt! Hade träning på kvällen, kom hem & skrev klart på rapporten innan jag lämnade in den & somnade. 
 
Igår, då var det Innebandy turnering uppe i hallen, det var roligt & dessutom få spela i blandade lag med. Framåt eftermiddagen/kvällen hade jag träning igen, kom hem efter sju, åt, duschade & låg på soffan hela kvällen. 
 
Idag är inte plugghumöret på topp alls, det är super fint väder ute & jag måste få klart min inlämningsuppgift i samhällskunskapen idag eller imorgon senast. Försöker även planera min vecka lite & har precis skrivit i pappret för sommarjobbet. Ska börja nu, ska träffa Jonna & hinna städa med idag. PUSS 

Matchdag



Godmorgon!! Sitter nu i bilen påväg till Åby för match & efter den blir det ännu en match, hoppas på seger på båda! Gårdagens träning med östgöta var jättekul men lite halv seg, på måndag får vi reda på vilka det är som går vidare! Spenderade kvällen med Ellen, blev lite tv & mest prat, åkte hem efter elva typ! 

Vi hörs imorgon, min bror fyller även år då! HÖRS! 

lördag morgon

 
Godmorgon! En av de värsta sakerna som finns att vakna till är att det är alldelse för varmt och att det är så sjukt ljust i rummet, hatar det. Så vaknade redan innan åtta och var klarvaken, spenderade tiden i sängen med att spela spel till nio då jag åt frukost. Ska nu spendera tiden med att plugga, har en del att göra under denna vecka och till nästa vecka som måste fixas. 
 
Gårdagen blev att bara vara hemma istället men det var skönt det med faktiskt. Åt god middag, kollade på både let's dance och hockeyn, jag somnade i pappas säng vid tio till elva innan jag tog mig till min säng för att sova. 
 
Efter allt detta plugg ska jag äta & sen åker vi till Linköping för att Östgöta träning! Kvällen spenderas med Ellen, hörs! 

20e Mars 2014

för ett par veckr sen ...

Hejsan! Har precis ätit kvällsmat, så ligger helt proppmätt på sängen & kollar på tv:n. Dagen har gått ganska så fort, hade ett matteprov som gick helt okej så hann med halv tre tåget. Efter jag kom hem så åt jag & skulle gå på en promenad med Jonna, hann en bit innan hon bestämde sig för att springa, helt galen. Så tog ett bad direkt när jag kom hem typ. Ska nu börja packa lite, ska hem till pappa imorgon igen så ska hem hit emellan och senare på kvällen ska jag nog träffa Rebecca en sväng! Trevligt trevligt, var ett tag sen!
 
Helgens planer är att för det mesta spela innebandy, östgöta träning på lördag eftermiddag & 2 matcher på söndag. Lördag kväll ska jag vara med Ellen & innan det blir det nog mys middag med pappa & dom. Blir en väldigt bra helt tror ja, hörs under helgens gång! KRAM! 

studiedag

 
Godmorgon! Lovar att jag ska blogga men det händer inte, är inte bra på att lova saker. Men hela helgen var det innebandy, 3 matcher och alla förluster, ganska så segt och jobbigt. En av matcherna spelades i Nykvarn med Östgötalaget, så hela söndagen var borta där. Är lite halvskadad med låret med det är bättre, så ska träna ordenligt idag inför matchen i helgen, sista matcherna i båda serierna också. 
 
Annars under de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt mycket bara, varit hos doktorn & har inte haft så mycket plugg. Har inget planerat alls idag, tror att mamma & jag ska rensa lite bland grejer & så, kan behövas dock inte så roligt. Det positiva idag är att jag ska träffa Ellen, det är min enda planer & det är framåt eftermiddagen. Kanske spela lite Sims & kolla på nån serie, något sånt. NU NÄR VI TALAR OM SERIER, har nån sett senaste avsnittet av Pretty Little Liars än? Helt jävla crazy & tårarna bara rann, måste nu vänta tills Juni till nästa säsong, åhhhhh. Teen Wolf då - massa tårar också, åhhh. Tror jag har gråtit ut en liter tårar på 12 timmar, bra jobbat Johanna. Nae, nog pratat om det. HÖRS LATER! 
 

Idag är det fredag

Godmorgon! Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan, börjar halv tio så har inte så bråttom! Har inte riktigt haft orken att bloggen men jaja, i onsdags träffade jag Ellen vilket var så himla skönt och roligt, får vi göra om snart! Hade träning på kvällen sen, torsdag, igår då - kom hem framåt fyra & då städade jag rummet innan jag åkte upp till hallen för att sitta i seket! Fick även reda på att jag ska till Nykvarn på söndag med östgötalaget, inte så kul på en söndag så sent med. Men idag, efter skolan ska jag hem & sen hem till mamma igen, samling & sen är det Derby match ikväll! Ha en bra fredag, PUSS! 

some details

Har nydligen städat rummet, passade på när jag ändå skulle visa spegeln, inte så lätt att få bilder på den men det är en enkel vit spegel från IKEA. Och notera att jag har mina julgardiner uppe än, haha herregud. Rummet i sig är klart men möblerna är inte klara än. Ska få, eller jag vill ha en ny byrå, en ny hylla och en ny säng, dock sängen är inte så viktigt än. Lite små saker & så med, längtar tills allt är klart! 

cozy night

Godkväll! Blir inga bilder tyvärr på spegeln & det, vart för mörkt då jag var hemma hos mamma & lite med, men imorgon ska jag försöka ta lite snabba bilder, annars torsdag, haha. Sen jag kom hem har jag tagit det lugnt, ätit, kollat på TWD & nu sitter jag framför tv:n med innebandy på. Ska ta en dusch efteråt & sen lägga mig, ska upp tidigt men börjar halv nio så kan ta det lite senare tåget ändå, så himla skönt. Onsdagar är en av de bättre dagarna då vi har innebandy + gym på förmiddagen, lunch, idrott & historia, ganska så skönt. Efter skolan så ska jag hem & sen ska jag träffa Ellen, åh det var så länge sen & är så glad över att få träffa henne igen! Vi hörs imorgon, PUSS! 

tisdag

Hejsan! Jag sitter just nu i skolan och har haft lunch, började dagen med träningslära hela förmidagen och skrev på rapporten. Strax har jag matte och sista lektion är svenska och slutar tre, så en lång dag och ska hem dirket sen. Pappa & jag ska få upp den nya spegeln som han också har köpt till rummet, ska försöka ta kort & så med, kom dock på att kameran är hos mamma men får hämta den. Har ingen direkt plugg heller så blir att kolla på det nya avsnittet av Teen Wolf och även nåt mer tror ja. Bloggar när jag kommer hem, PUSS!

sovdags

Godkväll! Under dagen har jag fått en del av grejerna klara av plugget & även varit i Linköping, vart lite fika med Jonna & sen innebandytittande som sagt. Kom hem framåt halv sju tror ja, kommer inte ihåg, har hunnit att äta & bada sen dess, bara tagit det lugnt. Ska börja packa lite inför morgondagen, upp tidigt igen! Annars blir det sängen ganska så snart, har en hyfsat lång dag också och träning sent på kvällen. Vi hörs imorgon, godnatt! 

godmorgon söndag

Godmorgon! Jag vaknade ganska så tidigt idag, redan vid åtta men låg kvar & kollade på veckans avsnitt av Vampire Diaries. Har precis ätit frukost & har lagt mig i sängen igen, haha. Men måste faktiskt avklara lite läxor, har lite små saker som måste fixas & så, en sak måste in idag & resten är till i slutet av månaden till rapporten i träningslära, så otroligt jobbigt och svårt dessutom men vill ha bra betyg i det så måste jobba med det. 
I fredags hade jag skola hela dagen & kom hem vid fyra typ, åt en massa innan jag drog till Olivia för att hon skulle massera mina benhinnor & sen vid sex var det samling, blev en underbar vinst med 11-2 & fick spela halva matchen ungefär. 
Lördag, igår vaknade jag också tidigt & åt frukost framför TV:n innan jag bestämde med Kelly att åka upp & kolla på killarnas match, hem & äta innan samlingen för match igen. Blev ännu en vinst med 9-1, ett mål & assist, alltid lika kul! 
Åkte senare in till Linköping för SSL match, kom hem vid åtta & åt hos farmor framför mello, tyckte dock att Ace skulle ha vunnit istället ... 
 
Senare idag ska jag till Linköping med Jonna för lite fika, tror ja & även lite innebandy tittande. Låter som en himla bra, förutom att plugga då. HÖRS

DIVERGENT

En av de bästa böckerna jag har läst, helt seriöst. Jag fick denna i julklapp (2 st faktiskt) och läste den direkt nästan, sträckt läste på 2-3 dagar & helt plötsligt var jag klar. Var länge sen jag var så uppslukad av en bok, det finns 2 böcker till & så fort som möjligt så ska jag läsa dom med. Den stora anledningen till att jag ville läsa den så fort med var att den kommer ut på bio snart, i april nångång! STORT TIPS! 
 
"I Beatrice Pryors dysoptiska hemstad Chicago är samhället uppdelat i fem falanger: De ärliga, De osjälviska, De tappra,De fridfulla och De lärda. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken falang de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice står valet mellan att stanna kvar med sin familj hos De osjälviska - eller att vara den hon innerst inne är"
 

torsdagkväll

God kväll! Kom hem med sex tåget & har hunnit att äta & även strykit lite kläder. Var på stan som sagt med Vickan, även Fredde & Johanna hängde med. Fick med mig en tröja hem & även presenten till Jonna! 
Just nu sitter jag framför tv:n & ska fixa lite plugg, träningslära främst & även lite läran och utveckling, inte det roligaste men måste tyvärr göras. 
 
Imorgon börjar jag halv tio, så liiiite sovmorgon iallafall, så tar åtta tåget imorgon! Kommer hem framåt fyra, äta, packa om & sen samling vid halv sex tror ja. Ni får ha det så bra, så hörs vi! PUSS 

favoriten


En av mina favoritparfymer, dock den enda VS bodymist jag har. Min börjar också ta slut nu också, så får köpa en ny snart, antingen samma eller prova något nytt! 

skola

Hejsan! Just nu sitter jag på min samhällslektion, ska alldelse strax ha prov, muntligt men det går nog bra. Därefter har jag matte, prov där med egenligen men tydligen inte för min grupp, vilket är ganska skönt. Efter skolan ska jag träffa upp Vickan & åka intill stan, ska hitta present till Jonna, en ganska så sen present .. När jag kommer hem så blir det att ta hand om tvätten, som jag lovade mamma & även packa & städa lite, ska ju till pappa igen imorgon. Lovar att jag ska bli bättre på detta, men det tar ett tag att komma igång bara! Nu har jag fått tillbaka laddaren till kameran, så lite bilder hoppas jag på. Hörs senare idag, PUSS! 

under dessa dagar

Hejsan! Tänkte skriva att det är måndag idag men det är det ju inte, tisdag faktiskt. Har inte haft riktigt tid med att blogga, eller inte orkat heller. I söndags hade jag östgöta träning som gick skit dåligt, usch men hoppas att jag går vidare ändå. Spenderade lite tid hemma, med att duscha, packa & planera typ, vid sex tog jag tåget till Linköping för att möta upp Emelie för att sedan ta bussen till Ljungsbro till Vickan! Spenderade natten där, mycket skratt & prat, dock fick det lida när vi skulle upp vid halv sex för att fixa i ordning oss & samlas på skolan vid sju för att åka till Uppsala för skolSM! Tyvärr blev det en förlust men kämpade på bra med tanken på att dom hade spelare från högsta ligan med, kom hem framåt sju på kvällen & fick slänga i mig maten för att åka på träning sen.
 
Idag tog jag en liiiiten sovmorgon & åt bara frukost & tog på mig kläder, orkade inte sminka mig & det var faktiskt väldigt skönt att gå sminkfri ändå. Idag kom jag hem vid fyra & har ätit, snapchatat & legat på sängen bara, perfekt eftersom jag är riktigt sliten & sjukligt trött efter hela helgen & igår. 
 
Just nu håller jag på att koka ägg, har ingen aning om vad jag vill äta men överväger att det blir youghurt med hallon & banan & knäckemacka med ägg på, mmmm. Imorgon har jag bara innebandy & idrott, så himla skönt men slutar dock som vanligt vid tre tror jag. Nej nu blev det ett långt inlägg, lovar att bjuda på en typical blog bild på maten. HERRÅ 

lördag kväll

Hejsan! Just nu är jag på rummet & har plockat i ordning lite, ska alldelse strax lägga mig för klockan kommer ringa klockan sju, känns sådär men det är träning, är inte så jättetaggad på det just nu... Förlust idag också men försöker inte älta så mycket på det vilket jag bruakr göra, drog sedan upp till hallen för lite mer innebandy, 2 matcher & kom hem strax innan halv sex. Åt hemma innan jag drog bort till Carro för lite mellomys & Emmy-mys såklart, kom precis hem nu! Hörs imorgon efter träningen, då jag måste plugga & packa. PUSS 
 
 

Matchdags

Godmorgon! Är just nu påväg till Linköping för match, försöker tagga till rejält nu! Igår var det också match, förut i SD, så det var lite surt .. Men en vinst idag ska det blir! När jag kommer hem ska jag sova & packa, senare på kvällen ska jag till Carro & umgås lite med henne! Bloggar senare, puss! 

RSS 2.0