jag orkar inte mera

har ärligt talat tröttnat på att blogga och försöker tvinga mig till att blogga .. Bloggar när jag har lust med det helt enkelt, kanske kommer in ett och annat bild inlägg bara. Annars mår jag bra och dåligt men det är en vana under de senaste månaderna, hoppas att allt lägger sig snart bara. Jag är 16 år och är i en sån där fas där jag måste prestera så jävla mycket. Jag måste, måste, måste - det är det som spökar runt i mitt huvud. Jag behöver ha en tid där jag inte tvingar mig till att göra saker .. Vi hörs! 

lite spontant sådär

min fina finaste vän 
 
Hejsan! Befinner mig just nu i Norrköping hos Josefin, lite sådär spontant kan man säga. Skolan var bra, lite halv seg men det funkade. Hade kvartsamtal som pappa kom till & även mina grejer så tog sen bussen till Norrköping och kom hit för en timme sen. Nu sitter vi och inte gör så mycket, har snackat & lyssnar på musik. Snart ska vi även duscha & fixa nånting & äta. Blir att kolla på Paradise Hotel iaf innan vi lägger oss för att gå upp tidigt imorgon! 
 
Träningen igår slutade inte så bra, var tvungen att gå av för mina benhinnor och fick order från min tränare att vila tills onsdag, minst. Så morgondagens träning i skolan blir att vara på gymme istället & undvika att springa. Måste ju vara med på matchen i helgen & även östgöta träningen. 
 
Nej nu ska jag vara social med min la friend så hörs vi. PUSS 

måndag igen / sneak peak

liten sneak peak på mitt rum hos pappa .. 
 
Hejsan! Försökte blogga imorse men det ville inte komma upp. Men kom hem från skolan vid fem. åt direkt & sitter nu på mitt nya fina rum & lyssnar på musik, måste dock egentligen plugga .. Skolan var ganska chill faktiskt, hade kondition/innebandy på förmiddagen & sen efter lunch var det bara idrott, kunde dock inte vara med mycket då jag har ont i mina benhinnor så ska kyla mina ben strax innan jag åker till träningen. Känner mig även lite halv sjuk, förkylning och halsont börjar komma men kör på ändå. Ska strax äta igen, haha herregud åt för mindre än en timme sen men är hungrig igen #matgalen 
Nej, nu ska jag kolla på lite plugg eller tar jag & läser min bok som är riktigt bra. Träningen slutar halv tio och måste hem snabbt, duscha & äta inför Paradise Hotel! JA, ska dra nu. PUSS 

det är löööördag

Hejsan! Dåligaste uppdateringen på länge men har ärligt talat inte orkat bry mig eller jag har varit lat av mig. Har spenderat dagarna som varit med plugg, träning & skolan liksom. Fredag igår, dagen i skolan var bra & tog även en fika med Hanna & Tekla på Espresso House, super mysigt & hur trevligt som helst! När jag kom hem så åt jag innan jag gick till Joline för lite mys med henne & Jonna. Skulle ha kollat på film men blev att vi pratade bort 3-4 timmar istället, blev mycket prat & även skrattanfall - de är riktigt bra! Kom hem vid tolv typ & la mig framåt ett tiden. 
 
Idag vaknade jag redan vid åtta, tog ett bad & åt för en stund sen. Ska nu börja plocka på rummet & även packa väskan, vid tolv tar jag tåget in till Norrköping där jag spenderar dagen med Pauline & sen ikväll drar vi till finaste Josefin som har fyllt år, så vi ska fira henne, låter som en riktigt bra lördag kväll! 
 
Imorgon kommer jag hem med det ganska tidiga tåget för att packa om, äta & sen åka på match i Linköping. Vi hörs imorgon eller senare i veckan, jag super ju på att blogga .. haha. PUSS 

ger upp

hej, jag har redan gett upp mitt försök att få in nån historia och åt middag istället. Fick ett överraskande besök av Jonna så blir att kolla på fotbollen & lite så. Måste även duscha, tar nog badet istället - mycket skönare. Så lite fotboll & även Paradise Hotel såklart innan det blir sängen och taggar inför onsdag, snart helg liksom! Imorgon börjas det med gym & innebandy, börjar dagen på bästa sätt! Nej nu ska jag göra en massa annat, hörs! 

plugg-tisdag

hejsan! Orkade inte blogga mera igår, var jättetrött & försökte plugga. Jonna kom även en sväng & sen senare var det träning, som var ganska seg. Kollade även på första avsnittet av Paradise Hotel! 
 
Första skoldagen för den här veckan är avklarad och det gick hyfsat fort ändå för att vara tisdag. Kom hem efter fyra, åt & kollade på Ravenswood! Nu sitter mina glasögon på & jag ska plugga historia som jag har till imorgon, känns bra att jag alltid skjuter upp saker och ting .., Nej men glasögonen sätts på då jag har en sån huvudvärk & mår inte jättebra - får verkligen inte bli sjuk nu!!! Nu måste jag verkligen plugga, sen blir det ett bad, fotboll & Paradise Hotel! PUSS 

nyttigare chips

Sötpotatis chips, enkelt och väldigt gott var det faktiskt. Det var första gången jag gjorde det och fick inte till riktigt när jag skulle hyvla dom med en osthyvel men det är enklast då man ska ha tunna skivor.
 
Allt man behöver är: 
1 sötpotatis
Halvsalt 
 
Gör så här:

Sätt ugnen på 200°

Skär potatisen tunt, gärna med en osthyvel

Lägg skivorna på en bakplåt med bakplåtspapper, strö över salt och låt ugnen sköta jobbet. Om du vill, ta nån annan krydda och pröva dig fram. 

Jag tyckte att det var jättegott faktiskt och kommer definititvt göra om det igen. Super! 


måndag morgon och frukost

Godmorgon, typ! Jag vaknade hyfsat tididg och var pigg och tog mit ut på en powerwalk på 2 kilometer bara, skulle ha gått längre men vart så himla hungrig direkt så vände. När jag kom tillbaka gjorde havregrynsgröt & toppade, bara för att försöka med youghurt blandat med hallon & banan, blev ganska gott ändå faktiskt, helt okej. 
 
Nu, sitter jag och kollat på en Johan Falk film och även pluggar lite, har historia & engelska som sagt. Inte så jobbigt, fick även reda på mitt samhällsprov & vart jättenöjd. Nej men nu ska jag kolla vidare på filmen & plugga, hörs sen! PUSS 
 

happy sunday

God kväll! Denna söndag har faktiskt varit ganska bra ändå, min brors match var visst här hemma i Boxholm så det var skönt att slippa åka, dessvärre så förlorade dom matchen. Kom hem till mamma strax efter tre och gjorde ingenting förut att handla lite mat & badade innan jag satte fart och gjorde egna chips, kommer upp imorgon förresten på det! Har spenderat kvällen med facebook & det nya avsnittet av Geordie Shore, det måste vara den bästa reality serien just nu, haha herregud säger jag bara. 
 
Nu sitter jag och kollat på ett avsnitt av Ravenswood & har ett till kvar innan jag har tittat ifatt, en sak säger jag bara - det är grymt jävla läskigt. 
 
Imorgon ska jag försöka komma upp skapligt, har en massa att göra. Ska försöka träna imorgon bittt, äta en stor frukost & sen plugga resten av dagen. Har engelska & historia denna vecka & ska inte slacka efter nu i skolan, aldrig. SÅ vi hörs imorgon, PUSS!! 

ingen söndagsångest

måste bli mycket bättre på att ta bilder ... haha 

Godmorgon! Söndag idag & måste säga att helgerna går fruktansvärt fort, inte lika roligt. I fredags åkte jag som sagt hem till Jonna för att umgås & lite, vi lagade pizza & kollade på fotbollen, eller vi somnade faktiskt på soffan. La oss istället i sängen & vaknade sen vid åtta, blev 10 timmars sömn, en stor frukost & sen for det upp till hallen för derby. Vi låg under efter första & vann tillslut med 8-4, grymma är vi! Framåt halv tre tog jag, jonna & jossan mot oss till Linköping för lite östgöta träning som gick helt okej, bättre än förra tycker jag iallafall. Kom hem vid halv åtta, åt en stor kvällsmat, gick ner till stan för att köpa lite lördagsgodis & tog sedan därefter ett stort varmt bad innan jag slocknade framåt elva. Helt slut .. 
 
Idag står det mer innebandy på schemat, ska hänga med för att kolla på min lillebrors match i Linköping & därefter blir det att åka hem till mamma igen. Min söndagsångest är inte så stor då vi är lediga imorgon, yayyyvi hade öppethus igår men jag tog ledigt för match - bästa med mitt gymnasium då vi får ledigt för sånt. Ja, har kokat ägg & ska äta frukost nu, hörs!

fredag fredag fredag

Godmorgon! Sitter just nu på tåget och är påväg till skolan, ska även möta upp Sophia så åker vi tillsammans. Alla fredagar är så himla långa, slutar halv fyra & kan vara glad över att man har sovmorgon till halv tio nu istället. När jag har kommit hem från skolan & allt så kommer jag åka hem till Jonna för att sova hos henne & bara umgås. 
Under dagarnas gång har jag inte gjort så mycket, skola, plugg & innebandy typ. 
Imorgon så är det derby match mot Mjölby, skit taggad! Senare framåt kvällen är det östgöta träning, hel dag med innebandy. Får se om jag bloggar något mera denna helg eller vad man säger, annars så hörs vi på söndag. PUSS 

13 november

 Hans cover på Utan dina andetag har nu kommit på spotify & den går om & om igen. SÅ fin

Hejsan! Skoldagen har varit jättebra, innebandyn gick inte alls så bra men det kan inte alltid gå bra. Resten av dagen gick bra, hade bara samhälle & historia. Kom hem framåt fyra & har legat nerbäddad i soffan sen dess, har frusit hela dagen typ så det var skönt att värma sig. Just nu kollar jag på lite tv samtidigt som jag pluggar inför provet imorgon, kunde redan det mesta redan så ingen fara. Ska även snart ta nåt & äta innan jag blir hämtad för träna lite innebandy. Ha en forsätt bra onsdag, så hörs vi senare. PUSS 

Onsdag morgon

Godmorgon! Sitter nu på bussen är och påväg till skolan, gick upp relativt tidigt & hann med allt jag skulle i morse. Börjar dagen på ett gympass & sen ett innebandypass, ganska bra ändå tycker jag. Har sen 2 lektioner till innan jag slutar vid tre tiden, bloggar när jag kommer hem - ha en bra dag! 


tisdag & lite deep talk

Hejsan! Tisdagen är alltid den längsta & tråkigaste dagen, överlevde med en magvärk hela dagen & ett humör som var berg och dalbana, haha stackars mina kamrater. Kom hem vid fyra tiden, åt & ligger nu på soffan med grey's framför mig. Ska även ta tag i pluggandet med samhällen & resten av kvällen blir det att ta det lugnt. Ska ta mig ett bad, kolla på de två senaste avsnittet av Ravenswood, låter jättebra för min del. Ska lägga mig tidigt även & få mina timmars sömn. 
 
Mitt träningssug skriker mer & mer, har turen att få träna 3 gånger i veckan med skolan & även 2 med laget + matcher på det men suget att få gymma & springa är större än någonsin, nu är jag allmänt hängig & humöret är inte på topp alls. Jag ska komma igång, jag ska det men jag känner mig tvingad till att göra det. Det kanske är det jag måste höra, att jag måste ta tag i det för att må bra och känna mig självsäker. Mitt självförtroende är på botten, det gäller inte bara kroppen eller hälsan utan mig själv med. Jag ska komma dit, jag ska må bra igen och jag ska få ett självförtroende. Jag måste bara ta tag i det & bara köra på. 

en bättre måndag

Hejsan! Måndagen i skolan är avklarad och var inte alls så jobbig, började med att försova mig men hann med tåget vid kvart i åtta och åkte till skolan för att prata med min innebandy tränare och efter drog jag och ett par tjejer till gymmet, gjorde inte så mycket så det var skönt. Hade sen mentorstid och lärande och utvecklingslektion, fick dessutom sluta tidigare så hann med tåget 15:23. Har ätit för en stund sen & ska nu sätta mig för att plugga samhäll och engelska, har prov & redovisning i veckan. Senare framåt halv sju blir det äta igen & byta om inför träningen! Nu ska jag ta tag i plugget, vi hörs senare, KRAM! 

söndag & farsdag

bild från igår .. 

Hejsan! Blev noll bloggning igår men orkade verkligen inte. Vaknade skapligt igår och försökte äta frukost då vi hade match vid tolv och inte kan äta så mycket innan. Matchen var jättebra, vi höll inprincip samma takt hela tiden & spelade jättebra & fick bli en vinst med 11-4, riktigt bra. Efter matchen cyklade jag hem & åt, även planerade planerna för kvällen. Jonna kom hit till mig, vi åt & tog oss till pappa för att träffa Joline & fixa oss, efter nio så drog vi på festligheter, var super trevligt & kul att träffa "gammalt" folk & även nytt folk såklart. Jonna & jag kom hem till mig framåt tre tiden och slocknade direkt. 
 
Vaknade redan framåt nio & gick upp vid tio typ när Jonna hade vaknat & åt frukost. Jag började packa efter Jonna hade åkt hem & kom till pappa framåt tre tiden då jag åkte ner & handlade till maten ikväll då jag ska laga den. Är ju faktiskt fars-dag och pappa ville inte ha nåt speciellt, så bjuder på en god middag. Grattis på farsdag pappi, vet inte vad jag skulle göra utan dig, min idol. Jag älskar dig! Nu ska jag börja fixa med maten, så hörs vi. PUSS 

fredag kväll & vinst

Hejsan! Fredag idag och dagen gick realtivt snabbt, började med innebandy & körde mest matchspel, gick helt okej. Resten av dagen, okej 2 lektioner gick bra & kom hem vid fem med ett trångt tåg, hatar det. Kom hem & fixade mig, åt lite  innan jag cyklade upp för att kolla på vår innebandy match med Kelly & Moa. Blev en vinst med 11-5 så det var skönt & kom hem efter halv tio, har ätit lite chips & druckit cola & har precis kollat på idol nu. Ska nu upp & tvätta av mig sminket & sedan lägga mig, har hemma match imorgon mot Åby klockan 12 och morgon dagens planer är än lite oklara men det lär märkas. Bloggar imorgon, NATTI! 

night

Hejsan! Det blev ett litet lätt pass med lite ben & mage, har världens mördar träningsvärk från gårdagens gympass i skolan + 2 innebandyträningar på det. Tog ett varmt bad förut & nu sitter jag här & ska snart lägga mig & sova, måste bara packa väskan inför imorgon bara. Inga planer mera alls inför imorgon, lär märkas typ. Hörs! 
 
 
 

thursday

 
Hejsan! Hemkommen från Linköping för ett bra tag sen, skolan gick bra & matteprovet gick helt okej & hoppas verkligen på ett godkänt nu. Efter skolan drog jag med Tekla in till stan för att köpa grippa/linda till min klubba som nu också är påsatt på klubban, super! Vi tog också en fika på Expresso House, mycket trevligt & mycket prat! Tog tåget hem strax efter fyra & kom hem framåt fem. Funderar på att ta ett litet träningspass här hemma, orkar inte ta & åka till gymmet (NÄR JONNA INTE HÖR AV SIG, HÖR AV DIG STUMPAN!!) så tar lite mage & armar här hemma istället. Sen blir det bad, hårinpackning & lite, har faktiskt inget plugg till imorgon förutom att tänka ut en sak till engelskan. Taggar fredag imorgon med inga planer ... nej men åker förmodligen upp & kollar på lite innebandy men vet inte med vem. Jaja, löser sig, ska träna nu, bloggar senare! 
 

tisdag kväll

Hejsan! Att ens humör kan gå från toppen till bottnen suger, är så irriterad men nu glömmer vi det. Skolan har varit toppen, seg förmiddag men gick snabbare på eftermiddagen och hade det jättekul dessutom trots tråkiga lektioner. Slutade tre och tåg tåget efter tre så kom hem vid fyra. Sen dess har jag hunnit att äta, kollat på ravenswood, badat & nu ska jag plocka iordning en massa på rummet innan jag tar tag i lite plugg. Sängen blir det tidigt då jag måste få mera sömn, fick inte alls mycket idag pga foten i natt, så hoppas på mera sömn inatt. Ska ta och sätta igång nu med plugget, hörs! 

Tisdag

Hejsan! Sitter just nu och har träningslära med Sophia då vi gör uppgifter. Lyckades stuka foten lite lätt igår kväll på träningen och sov dåligt då jag behövde ha den i högläge hela natten. Otroligt sagt att gå upp i morse och åka tidigt men jaja. Har snart lunch och sen 2 lektion innan jag slutar vid tre, hörs när jag kommer hem. KRAM 


gray and black

dåliga bilder men är så himla svårt att få bra bilder på kläder! Köpte 2 enkla tröjor på JC och prövade dom inte ens och dom var sjukt sköna och funderar på att gå tillbaka och köpa 2 till! Nöjd! 

måndag, 4/11

Hejsan, måndagen var seg som fan men kul att träffa alla mina friends igen! Vandrade runt i all black typ och mina nike skor, bästa ju! Slutade tidigare och kom hem vid fyra då jag och åt en massa massa då maten inte var den bästa idag. Har legat på sängen sen dess typ och fryst som en idito, vinterjackan ska fram nu!! Åt för en halv timme sen ungefär och snart blir jag hämtad av Kristin och åker på träning, hörs imorgon! puss!! 

story of my life

la upp videon på lyrics men dagen efter kom videon .. jaja, tog bort det & lägger in den här istället! Såå himla fin låt, bästa videon!! 
 

Victoria Secret

denna fina sak fick jag med mig från Norrköping, är mer än nöjd. Är la en i mängden att ha en sånt nu och dessutom luktar den gudomligt. 

MÅNDAG MORGON

Godmorgon! Har sovmorgon idag till halv tio ungefär så sov till halv sju innan jag gick upp, eh eller jag gick upp framåt sju ska jag faktiskt erkänna, vilket som vanligt gjorde att jag stressade lite .. Men nu sitter jag iallafall på tåget mot skolan och börjar med teori lektion med innebandyn. Slutar inte förrän halv fyra tror ja om inte jag minns fel, hörs när jag kommer hem nångång, har plugg & ikväll har jag träning - puss! 


SÖNDAG

bilderna får mig att sakna sommaren lite extra .. 

Hejsan! Söndagen spenderades hemma hos mormor och morfar då hon fyllde år, så träffade äntligen dom & alla övriga släktningar, alltid lika kul liksom. Kom hem framåt efter fyra och gjorde inte så mycket förrän jonna kom till mig och vi bara prata prata, hon är bra hon. Tänkte sen efter hon åkte hem kolla på la skräckis med broder och Hanna men står nog över det idag, har en massa att göra nu! Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och ta hårinpackning & allt sånt, bestämma kläder, schema & ja allt sånt liksom inför veckan. Har dessutom sovmorgon imorgon och istället för att lira innebandy imorgon bitti är det teori istället, helt okej ändå faktiskt. 
 
Gårdagen spenderades som sagt med Joline, tanken var att se film men blev istället lite snacks & en massa prat istället, helt okej lördag faktiskt. 
Ska nu göra allt som jag rabblade upp förut, ni får ha en fortsätt bra söndag så hörs vi imorgon, godnatt!! 

gårdagen/sneak peak

en liten sneakpeak på vad jag har shoppat idag .. 

Hello my friends! I går vid lunch ungefär tog jag tåget in till Norrköping där jag mötte upp Josefin, åh har saknat henne! Vi gick på stan & åt även lunch, framåt tre bestämde vi oss för att gå på bio framåt kvällen med Line och åkte hem till Josefin för att lämna väskan och lite, vi hann även med en Johan Falk film, slapp på sängen & äta med såklart. Vi valde ju inte direkt den smartaste filmen, vi valde den nya Insidious Chapter 2 och det är skräck .. och det var definitivt skräck!! Josefin & jag satt praktiskt taget i knät på varandra och höll för ögonen!! Efter filmen åkte vi hem och somnade ganska snart där. 
 
Idag vaknade jag tidigt men låg och väntade innan Josefin vaknade och då åt vi frukost, en till Johan Falk film & sen tog vi bussen in till stan där vi gick i affärer och jag shoppade lite, kommer senarae idag eller imorgon. Kom hem framåt tre tiden och kollade på grey's, haha snart klart med allt typ. Ska nu ta mig ett bad och sen fixa mig inför kvällen då vi ska fira farmor. Ska även träffa Joline, som var jättelänge sen jag såg, så det ska bli skönt! En långt inlägg kände jag, ni får ha en fortsätt bra lördag så hörs vi sen! 

RSS 2.0