Barnvakt

En riktigt seg dag i dag måste jag säga! Låg i sängen nästan till lunch & gjorde ingenting. Inte bra, kunde lika gärna ha pluggat på den tiden. Men jaja. Har fredag & söndag på mig till det också. Är just nu barnvakt till kusinen & har fikat. Sen blir det träning, ska möta p15, ska bli riktigt kul faktiskt. :D
Så slänger in ett inlägg i kväll sen, PUS


He knows you better than I do

Hejsan! Är otroligt sliten efter dagen, spenderade eftermiddagen med Anna & Malin i Linköping, hittade ansiktsaker typ bara, vilket alltid är bra. Åkte hem till Anna en sväng, gav henne presenten eftersom hon fyllde år förra veckan :D
Kom hem lite efter sju, kramades med mamma & pappa som jag saknat under 2 dagar! Fick en mascara som belöning att ta hand om bröderna, sneelller jag är! Ska nu fixa lite med mig själv, fixa på rummet! Snackar även med My som jag gillar lite mindre nu när ungen har fått en iphone5, inte alls avundsjuk .. 
Vi hörs imorgon, PUSS
 

your are just someone that I used to know

 Godmorgon sötnosar! Vaknade för en stund sen & fortfarande troligt trött, fick inte sova ut som jag ville. Hundarna är troligt jobbiga med att ligga tryckt till en, lycka till med att sova då. Ska snart ta på mig varmare kläder & gå ut med hundarna, sen äta frukost & sen får jag se när jag träffar Anna & Malin! Mamma & pappa kommer hem idag med, ska bli lite skönt faktiskt! :D 
Bloggar senare om vad som händer, PUSS 
 
 
funkar inte att ladda upp bild.. 
 
 
 
 
 

I don't want to be like everyone else.

Hejsan! Är nu påväg hem från Linköping efter 8 timmars träning! Är helt slut, så står över träningen ikväll men tar mig upp dit med Josefine & kollar en sväng.
Sen blir det bara att vara hemma, kolla på TVD & ta det lugnt. Så får blogga då, om jag orkar. PUSS


I'm not someone that you can play with .

Sitter placerad med vampire diaries och mys med hundarna. Har gjort det sen fem typ, har haft världens huvudvärk och nackont. Vann matchen med 7-3 vilket är grymt, låg under med 3-0 först! Åt pizza förut & sen tv:n igen. Ska sova snart, ska upp redan vid sju för att åka på östgöta träning vid åtta med Josefine! Så bloggen kommer åt sidan lite! En bild från idag & två från igår!
Vi får höras, ska nu drömma om att Stefan är min, kallar mig min osv. PUSSSSS


Norrköping!

Godmorgon! Morgon startade inte så jättebra, vaknade med halsont & har fått "höst-blåser", härligt det men det gör inte så ont just nu. Åt frukost, ägg, bacon & smotthie på det. Ska snart dra mig till Norrköping! VINST SKA DET BLI! Hörs senare sen - PUSS 

im not something you can buy to have me, you have to win to have me

några bilder från dagen med bästis.. 

Sitter placerad framför Jersery Shore just nu, lätt bästa programmet. Har spenderat dagen i Mjölby, var ute & fotade, åt, tog det lugnt, spenade innebandy på vårt eget vis & lyssnade på musik. Tog tåget hem vid fem, tog ett varmt bad & har inte gjort så mycket mera. Har packat väskan inför imorgon, städat bort alla kläder som på nåt sätt hamnar på soffan jämnt .. 
Ska kolla vidare, får se om jag bloggar mera idag - annars hörs vi imorgon. PUSS 

There will always be someone there is gonna leave but someone is always gonna stay.

Godmorgon! Slängde ihop ett snabbt collage med lite bilder med mig & Anna! Kom till Anna för nån halv timme sen, vi ska fixa oss lite & sen ta oss ut för att ta lite kort. Umgås bara, blir jättebra! Sen får vi se vad som händer, bara att ta det lugnt :) 
Tänkte slänga ihop ett inlägg senare ikväll mera vad som har hänt & lite. Så jag har nåt att dela med mig av. Ska börja fixa mig, så vi får höras senare, puss. 

Im over you, so get over it

Hejsan finisar! Kände att det var på tiden att blogga igen då jag har saknat det sjukt enormt mycket, hur kunde jag sluta blogga?`Antog att jag kände att jag behövde en paus. Har hänt så otroligt mycket under.. vaddå? 1,5 månad? Ja, ganska mycket. Har försökt jobba som ett as med skolan men har inte lyckas med det jag vill, så känns skönt med lov då jag kan ta lite vila & sen back on track med skolan. Innebandyn rullar på, kom med i östgöta laget som jag sökte till i våras. förbaskat jävla lycklig, så det känns otroligt bra. Har hittat tillbaka till allt möjligt, har varit up & nedgångar, tjej saker antar jag, alltid skitsnack. Men man ska hålla sig till dom man litar på, så det gör jag. Har kommit närmare till andra som jag var närmare med förut, vilket är underbart. 
Jag har blonderat mera slingor i hela håret, notera bilder längst ner till höger. 
Min tandställning åkte bort i tisdags, sååå fina raka vita tänder, fucking underbart där med. Låter som allt är helt underbart, vilket det är och även lite sämre, men mår mycket bättre än förr. 
Nu ska jag njuta mitt HÖSTLOV med underbara vänner, träning, östgöta träning & ja allt möjligt. Plus bloggning! 
kyssss 

RSS 2.0