allt blir bättre och bättre

Hello amigos! Nu har jag tillslut satt mig vid en dator, har inte rört den sen i fredags, soo much för att vara mig. Sov hos Tekla i helgen som sagt, blev shopping, fotbollstittande, mycket skratt, fotografering & även bio med henne, Hilda & Vickan, super bra helg! Kommer visa bilder på vad jag har handlat och bilderna vi tog senare sen. 
Idag började jag dagen med att kolla på ett CSI avsnitt samtidigt som jag åt frukost, vilket va ungefär vid 10 skulle jag tro. Tog även ett besök till biblioteket, kom hem med 2 böcker & åt lunch, Ellen kom en stund med innan jag åkte iväg till Mjölby för träning! Vilket gick så enormt bra, är nöjd över det jag gjorde trots att jag var helt slut innan det ens va slut, haha. 2 pass till den här veckan har jag, så himla kul & nöjd över presenten jag fick! 
Kvällen har spenderas med CSI, mat & en dusch. Ska snart lägga mig, ska städa & så imorgon tänkte jag. Så vi hörs imorogn! PUSS 

I just want you here

Hejsan! Just nu sitter jag på tåget påväg in till Linköping för att träffa Tekla! Blir att äta lunch, shoppa & sover även där inatt! 
Innan bion igår åt vi, eller jag fikade då. Filmen va så enormt jävla bra, kommer inte kunna släppa det här. Många tårar föll såklart men helt klart värt det & en av de bästa filmerna jag har sett! 
Ska lyssna på musik & sova en stund innan jag kommer till Linköping! Ha det så bra! ❤️ 

friday

Hejsan! Började dagen med en skål kvarg och jordgubbar efter en natt med dålig sömn, sånt som händer ibland. Därefter tog jag en dusch & kollade även på nya säsongs avsnittet av Teen Wolf. mycket bra! Packat klart precis med till pappa, så ska äta & plocka innan jag åker till han med grejerna. Ska sminka mig & så innan jag åker in till Mjölby för bio som sagt! Så antingen bloggar jag ikväll när jag kommer hem eller imorgon, det märks. Men vi hörs då, har lite att göra innan jag ska åka! PUSS 

tonight

kvällsmaten, potatisklyftor, morötter och champinjoner och kött såklart, till de vitlössås med lite sallad. 

Hejsan! Hjälpte mamma med kvällsmaten, spenderade även lite tid vid tv:n med fotbollen och skulle se på film, som tyvärr inte funkade .. Surt. Så inväntar just nu fotbollen men övervägar starkt att gå och lägga mig istället. Planerna imorgon är klara och även för lördagen med. Imorgon ska jag först packa för att vara hos pappa och sen vid fyra åker jag in med Ellen till Mjölby för att kolla på bio med Kajsa, Lovisa, Linn och Patricia, blir en mysig kväll! 
På lördag åker jag till Linköping för att träffa Tekla, va jättelänge sen vi sågs, kommer även sova där! Blir en jättebra helg, så ska försöka ta en del bilder som jag lägga upp här! 
Bloggar imorgon, innan jag åker & så! PUSS 

Böcker att läsa

Städade idag och kollade igenom mina böcker, alla dessa böcker köpte jag förra sommaren, tror ja. Tänkte ge på mig på att läsa dessa 9 böcker i sommar men om jag känner mig rätt kommer jag köpa mer och läsa dom före. Men kan ju alltid hoppas att jag gör det! Nästa bok jag tänkte ge mig på är Cirkeln serien, är jättespänd på att läsa dom för jag har hört så mycket bra om dom!  

Huvet högt, ryggen rak, vi tar oss upp dit vi ska

Hejsan! De senaste dagarna har spenderats med Jonna, VM tittande såklart,läst även med & övningskört, har inte gjort så mycket helt enkelt. I dag vaknade jag sent, tog en liten sovmorgon & tog mig upp för en liten frukost. Nu under eftermiddagen har jag även städat rummet, så nu är det fräscht & snyggt när jag kommer tillbaka, hoppas jag. Ska snart åka ner & handla med mamma till kvällen, grillat blir det! 
Under kvällen blir det som vanligt fotboll, gör ingenting annat på kvällen & även packning för ska till pappa imorgon. Ska åka snart, så ska ta nåt & äta innan det. PUSS 

filmkväll

kvällens gottigheter

Godkväll! Just nu sitter jag framför fotbollen på tv:n och Joline åkte hem alldelse nyss efter en Johan Falk film! 
Under eftermiddagen tog jag mig en promenad till stan och köpte kesella, äpplen och jordgubbar, som jag ska ha till frukost imorgon! Så börjar dagen imorgon med en promenad med hundarna, frukost & sen ska jag börja övningsköra med papsen, är inte helt förberedd mentalt än .. Haha sen är planerna att vara med BF hela dagen, mysigt! Så vi hörs imorgon! PUSS 

fullspäckade dagar

Hejsan! Sedan jag skrevs har jag gjort en hel del annat, så har inte haft tid med att blogga. På midsommarafton var jag uppe i Malexander med Ellen & hennes familj, super trevligt & spenderade kvällen ute sen! Kom hem tidigt på lördagen, spenderade en stund att kolla på volleyboll & halvsov medans jag pratade med Emelie i telefonen på balkongen. 
Igår åkte jag in till Linköping för att fixa en sak & lite så, kom hem vid tre & spenderade hela eftermiddagen & kvällen med en bok, lite fotboll & jordgubbar med! 
 
Idag har jag spenderat dagen på sängen, har blivit lite små sjuk, förkyld & halsont. Men det går nog över snart, så spenderar hela dagen meda att ta det lugnt & läsa bara. Ska nog ner & köpa nåt litet att äta till kvällen. Ska kolla vidare på tv:n nu, hörs senare! PUSS!! 
 

Birthday gifts

Från mamma: 
En väska från HM, som jag själv valde att jag ville ha. Såååå nöjd!
2 Victoria Secrets Body Mists och en borste fick jag också. Båda VS misterna luktar så himla gott och fräscht. Alla 3 saker komma användas flitigt. 
 
Mina friendos: 
2 böcker fick jag från Joline & Stina, även body lotionen också. Insurgent fick jag  av Jonna, verkar som dom vet precis vad jag vill ha ;) Ett par örhängen från snö of sweden från Josefin, super fina! Ett presenkort av Ellen & Rebecca så jag kan köpa mitt armband jag vill ha. Av Emelie, Vickan & Tekla fick jag en video dom hade gjort, så rolig! Kommer få något senare sen med sa dom, spännande ;) 
 

Av min bror och Hannah fick jag pengar, till armbandet. Jossen & dom fick jag presenkort & sen fick jag pengar av farmor & farfar! 
 


New Balance + träningskort

Dessa fin fina skor har jag fått av min pappa, asså ni förstår inte hur mycket jag älskar dom redan! Blev ett litet spontan köp när jag sa att jag ville ha såna skor men är så nöjd. Kommer användas flitigt i sommar, definitvt. Dom är små i storleken, dom blev jättebra på längden för mig men dom är smala men det töjs ju ut senare. Har även fått ett träningskort på Crossfiten i Mjölby, det ska bli min försäsongsträning/sommarträning, kommer blir grymt! 
Tack pappi för dom fina presenterna, så himla nöjd! 

sommarlov

babes <333333333
 
Hejsan! Va över en vecka sen jag blogga men fokuserade helt & hållet på skolan bara, och allt blev helt klart innan vi fick sommarlov på torsdag. Så himla skönt med lovet och firade in det med ett par tjejer och killar på Varamon, en väldigt lyckad kväll! Dagen efter kollade jag på lite studenter, åkte hem & lagade mat + bakade & träffade mina kusiner och nyfödda kusin på 2 månader, så mysigt! Senare åkte jag hem till pappa, spenderar denna vecka här nu ju! 
 
Igår spenderade jag tiden först på en buss upp till Stockholm, där jag, Jossan, Hanna & Lisa skulle kolla på One Direction i Friends! De va så helt jävla amazing, sjöng, skrattade & skrek såklart! Chocken lämnade inte förrän nu på eftermiddagen, haha asså. 
Idag har jag spenderat tid i en hall med innebandy med 4 timmars sömn, beep och mycket innebandy såklart. Duschade när jag kom hem & sen kom det lite gäster, fyller år imorgon & firade mig idag istället. 
 
Nu ligger jag på soffan & kollar på fotboll, ska alldelse strax sova dock, är så himla trött. Så imorgon fyller jag 17 år, inget speciellt direkt, varför inte fylla 18 direkt? Ska äta lunch hos mamma, få presenter där & sen fixa inför kvällen när mina tjejer kommer till mig. Hoppas på en himla bra kväll! Ska redan visa vad jag har fått av min pappa i present, hörs! PUSS 

Inspiration

Tänk att äta det här varje dag, skulle verkligen inte tacka nej till det. 
 
 
 
 
 
 

Träningsdags

Godmorgon! Just nu har jag precis tagit på mig träningskläderna. Ska alldeles strax åka ner till gymmet med pappa & köra ett pass för armar & mage. 

Sen senare idag åker jag till Linköping för att träffa Emelie & Johanna, sover hos Emelie i natt också! Så en jättebra dag ska det bli, så hörs vi senare! PUSS 

långhelg

Hejsan! Dom senaste 2 dagarna har varit lite fullt upp. Pluggat, skolan, gymmat, varit på stan & slappat på sängen med CSI! Gjorde det nästsista provet igår och det gick bra, hoppas på godkänt iaf! Har sista provet nästa vecka, så är allting klart! Gymmade i tisdags & träningsvärken sitter i fortfarande, skönt att komma igång igen! 
 
I dag tog jag sovmorgon till nio, åt frukost, pratade i telefonen med Emelie & gjorde ett ärende med mamma. Gjorde mat till mig & Emil, sedan dess har jag legat på våran nya soffgrupp på balkongen! Ska nu äta något & sen blir det friösren vid kvart över fem. Resten av kvällen ska bestå av pizza med familjen & filmtittande gissar jag på. Hörs senare, PUSS!
 

3e Juni - i skolan

Hejsan! Efter skolan igår var det fyllt med plugg, var hos farfar & åt, plugg & duscha innan jag la mig, så orken att blogga va sådär. Men skolan gick snabbt igår, hade bara en lektion efter lunch & hade tid att fixa rester typ. Så gjorde färdigt lite grejer & fick reda på NP i matte, vilket jag fick godkänt i & är så jävla glad över det, efter det åkte jag hem. 
 
Nu sitter jag på lektionen där vi har ännu mer rester, gjorde precis ett prov & en inlämning klart. Så alldelse strax är det lunch & slutar nog tidigare med, en tur på stan med Tekla & sen hem för plugg inför nästsista provet som är imorgon! Bloggar när jag kommer hem, PUSS! 

måndag morgon

Godmorgon! I nuläget sitter jag på en bänk i skolan med Tekla och Gustav. Har varit här sen åtta typ och skulle plugga, har inte blivit så mycket med det men får ta tag i det nu. Efter skolan så måste jag plugga vidare tror ja, beror helt på hur mycket jag hinner klart med här i skolan. Men annars framåt kvällen ska jag nog träna med laget, en vanlig måndag helt enkelt då. Ska planera min födelsedag också, vilket är om 2 veckor - so so excited. Ska plugga nu, hörs ikväll! 

Lugn söndag

På mig och min nyfödda kusin Tim

Godkväll! Pluggade ingenting alls idag ändå, va hos farfar en sväng & sen åkte jag till min morbror & hälsade på min kusin, som kom hem i fredags. Så underbart söt, så liten & gosig! 

Framåt kvällen handlade jag med pappa, packat upp & städat lite. Duschade för en stund sen & nu ligget jag placerad i sängen med CSI Miami framför mig, ny favorit serier helt klart. Ska alldeles strax sova, har pluggtid hela förmiddagen imorgon! Hörs då, PUSS! 


The Fault In Our Stars

 Läste ut boken för ett par veckor sen och om 21 dagar har den premiär här i Sverige, jag ska självklart gå på den. Jag ser framemot denna film så himla mycket, ångrar ingenting alls att jag läste boken och den har blivit min favoritbok. Eftersom boken var så himla fantastisk amazing bra så hoppas hoppas att filmen är lika bra. Så mycket som jag grät till boken undrar man hur mycket man kommer gråta under filmen bara .. 
 
Stort tips att läsa den, ni kommer inte ångra er ett dugg!! 

en mysig sommarkväll

Hejsan! Hade en mysig sommarkväll med mina kompisar igår, vart grillat, mycket snack och skratt såklart. Vi lagade mat som sagt, spelade lite spel, bland annat kubb. Vi gick hemåt framåt tolv och la mig direkt när jag kom hem. 
 
Vaknade idag hyfsat tidigt, har ätit frukost & så och varit hos mamma en sväng med. Får se om jag hinner sitta i solen något, måste nu plugga till en muntligt prov på onsdag och ett annat prov jag har missat. Men det ska jag klara, vi hörs senare! PUSS 

RSS 2.0