Sunny days

Hejsan! I nuläget ligger jag i ute i solen dock är det molnigt men varmt. Gårdagen spenderades i solen, enda fram till halv fyra, gissa vem som hade bränt sig? Haha, efter fyra tog jag på mig träningskläder & tog mig till bussen till Mjölby där det va dags för träning. Passet va otroligt jobbigt men bra, trots värmen så gick det bra. När jag kom hem åt jag & sedan tog ett kvällsdopp med familjen! 

Började dagen med att ta en promenad & åt frukost. Framåt kvällen ska jag åka till Linköping för att träffa mina tjejer, en toppen dag helt enkelt! Hörs ❤️ 



ALL OF THE STARS

 Sån fin låt, hörde den i The Fault In Our Stars & hittade den nu på spotify! Tipsar verkligen att se filmen! 

the summer is back

hejsan! De senaste dagarna har bestått av shopping, umgåst med vänner, kalas och grillat även. Så bloggen har kommit lite i sidan men nu är jag tillbaka igen. Började dagen med att äta frukost & sen klippa gräset, ska försöka göra det nu i ett tag och tjäna lite pengar ;) Senare satte jag mig i solen men helt i onödan, för det blev mulet så åkte bort till små kusinerna med mamsen och fikade och så. Åt kvällsmat för en stund sen och har badat hunden, så resten av kvällen ska spenderas i sängen med tv:n. Men vi får höras imorgon, PUSS! 
 
Hur skönt är det inte att sommaren har börjat komma tillbaka? Hoppas att det ska vara så ett tag men ska tydligen regna men man kan alltid hoppas. 

Dry Shampoo - Batiste

 Vill tipsa detta torrschampo, som många använder. Nu i sommar kommer jag verkligen använda det, för jag har en vana att tvätta håret varje dag och nu ska jag försöka sluta med den vanan. Stort tips till detta, när man använder det ser man inte att håret är smutsigt! Plus i kanten att det luktar gott såklart! 

140702

Hejsan! Har varit upptagen nästan hela dagen, har träffat Jonna, möte, träffat Rebecca & tränat, en toppen dag har det varit! Har även hunnit med att läsa och varit så förbannad på min laddare, den är helt paj och jag ska försöka leva med 75 % till fredag, good luck to me liksom. Annat som va bra då, träningen gick jättebra, det är så sjukt roligt att träna med andra trots att man inte ligger på samma nivå som dom. 
Kvällen spenderades i badet efter träningen, flera knäckemackor med ägg på med ett CSI avsnitt och nu sitter jag framför tv:n och ska alldelse strax lägga mig. 
No plans förutom träning på kvällen men för la hitta på nånting, kanske ska övningsköra med pappa med. 
Nu ska jag stänga av och sova, hörs imorgon! 

PANDORA BRACELET

Äntligen har armbandet blivit mitt! Så nöjd över köpet och längtar tills jag kommer få köpa fler berlocker, har ju bara ett än så länge. Men åh så fint det är! 

new in

Mjukisdress från lager157 & är sååå nöjd, grymt mysigt!
En tröja/blus från BikBok, så himla fin & va även den sista som fanns inne nu! 
 
 

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig

Hejsan! Efter inlägget gjordes så satte jag igång med maten som ble ganska misslyckad, haha men det gick att äta iallafall. Började städa, kollade på tv:n men sen när pappa och Emil hade åkt iväg så kom jag igång igen och blev klar i rummet. Ska även visa bild på min "nya" byrå som pappa har köpt till mig, super nöjd! 
Kvällen kommer spenderas med fotbollen eller boken, beror på, men innan det ska jag äta! Hörs! 

1a Juli 2014

Godmorgon! Tog ett tag innan jag kom ur sängen idag, träningsvärken trotsade ett tag men tog mig upp tillslut. Ännu ett avsnitt CSI och frukost, såklart och har kollat lite på youtube också. Dagens planer är att jag ska laga mat och städa, det är det enda och Jonna kom hit en stund med och berättade om Bråvalla och lite andra saker. Ska nu börja laga mat, så hörs senare! 

RSS 2.0