Livet blir lättare när ni är där

I brist på att fota så blir det en fin bild från Öland, som jag saknar!! Hejsan alla! Håller på att fixa mig för fullt, eller inte. Kollar på O.C samtidigt, sminkar mig, försöker välja kläder och ja allt samtidigt. Har precis snackat med några och hoppas på att kvällen blir toppen. Är på toppen humör och känner att jag behöver en kväll med en massa kompisar och inte behöva tänka på det dåliga. Låter toppen! Vilket pepp inlägg detta blev dååå. Men jag ska ha toppen kväll och hoppas att ni har det med. PUSS 

130430

Glad Valborg! En helt okej dag i skolan och fick reda på franska provet som gick bättre än väntat. Efter skolan cyklade jag hem i vinden & frös lite men nu är solen framme och hoppas på att vädret håller sig såhär nu. Håller på att fixa mig lite smått och får se hur kvällens planer ser ut, hoppas det blir bra. Men ni får ha det så bra & en bra valborg så hörs vi imorgon! puss 

it's getting better

Hejsan! På gymmet blev det axlar & armar, riktigt skönt - känns som det börjar bli bättre med allt nu. Ska börja igenom att fixa inlägg hur mina träningar ser ut men kan inte alla namn på gymmet än .. haha och pappa försökte även ta "fina bilder" på mig när jag gymmade, blev dom fina? NEJ, ser så himla fokuserad ut, dubbel haka osv. Nejdå, duschade för ett tag sen, ska stänga av nu, kolla på O.C & sova. Valborg imrgon - vet inte riktigt mina planer än. Det märks, hörs! 

130429

Hejsan! Hade en bra, en riktigt bra skoldag! Nationella i engelska gick hyfsat bra ändå tror ja och resten av dagen var slapp. Efter skolan gjorde jag en smoothie, som jag inte bjuder en bild på för att den såg inte alls bra ut och ja, äcklig .. haha. Stack sen till gymmet med min far och åh så skönt det känns nu. Inlägg om det senare! Har ätit, kollat på O.C & ska snart duscha. Vi hörs senare. PUSS 

Sunday

Hejsan! På nåt sätt så bloggar jag alltid på kvällarna, lat som jag är har jag bara legat på sängen hela dagen, varit hos farmor, tränat lite lite & ska duscha sen ska jag äta. Rolig söndag .. Har en kort dag imorgon i skolan, tror jag om jag inte ska vara kvar en stund i skolan. Jaja, lär märkas & efter skolan ska jag träffa pappa för att gymma. Mysigt, hinner inte ses lika mycket nu med skolan & allt. Ska kolla på O.C innan jag duschar & sen äta som sagt. Hörs senare, PUSS! 

Justin Bieber Believe Tour - Sweden

♥ 22 April 2013, den dagen kommer jag nog aldrig glömma & jag har tänkt på den dagligen hela veckan. Det var så sjukt, fantastiskt, underbart jättebra. Min livskonsert, att få se sin största idol som kan hjälpa än med bara sin musik, röst, sin ödemjukhet och personlighet dom senaste 2-3 åren så får man se honom, han live! Jag skrek, jag dansade, jag sjöng med, jag grät & var allmänt lycklig. Jag tänkte inte på nånting annat under den stunden. Han var så himla mycket bättre live, hans röst & han kom inte in utan tröja en gång utan 3 GÅNGER! Eller visade magen en gång under konserten, kom in utan i 2-3 låtar och drog av sig linnet och kastade det till en i publiken, då snackar vi om att ljudnivån höjdes ännu mer än vad det redan var! Jag ville inte åka hem, inse att man kanske inte får se honom mera. VÄNTA, VÄNTA - GLÖMDE NÄMNA, STINA & JAG VAR UTANFÖR HANS BUSS! FATTA UTANFÖR HANS BUSS INNAN VI FATTADE ATT DET VAR HANS! 
 
Den kvällen, det datumet glömmer jag inte - aldrig! Har kollat på klipp hela veckan, lyssnat på hans musik & allt hela veckan. Jag är så jävlans lycklig, jag trodde att man kunde älska en kille så mycket. Min idol, min inspiration! ♥♥
 

Serious, it's time

Jag skulle ha startat rejält med träningen nu den här veckan men hela veckan har jag varit allmänt trött och sliten, säkert lite från i måndags och att sömnen inte har varit det bästa heller = ingen bra träning!! Nu till veckan, mycket sömn, bra mat & mycket träning! (med måtta såklart!!) Ska ta mig till gymmet som jag inte har gjort på 2-3 veckor, dags nu!! Slut på småätandet, ska 1 eller max 2 dagar då jag kan unna mig. Ska börja fokusera på löpningen också, har längtat! Nu kör vi!! 

saturday

 
från igår, en överdrivet glad Johanna 

Igår, var jag på gårn som sagt med Jonna, spelade spel, kollade på tv, pratade & spelade fifa, (kungar för fan!!) 
Vi åkte hem sen strax, eller Jonna åkte moped & jag gick hem strax innan elva, kom hem 10 över elva & kollade på O.C hela kvällen, bääääästa serien!!! 
 
Vaknade idag, åt frukost, fixade min förbaskade mail som nån har haft jättekul med & började skriva färdigt på min svenska uppsats som jag nu har gjort färdigt för en stund sen. Känns jätteskönt, ska skicka det imorgon. Ska snart börja fixa mig, ska iväg för att fira min morbror och hans fästmö. Hörs senare. 

friday

Fredag och så himla skönt med helg. Har haft en bra dag, hade ett franska prov som gick helt okej och badprov eller vad man säger. Gick hem från skolan med en tung väska men var lite tvungen att släppa tankarna lite och bara skita i allt. Ligger just nu i sängen och kollar på tv, ska skriva lite på en svenska uppsats (shocker, på en freeedag!!!) och sen ikväll ska jag träffa världens bästa Jonna, bara prata, umgås & spela yatzy (ellerhur jonnaaa??)
En bra fredag med andra ord, den här helgen kommer bara bli lugn, träna & umgås med folk tror ja. Vi hörs senare, puss! 

Im back

 
 
Hejsan bloggen! Jag är tillbaka och mår toppen, toppen. Hela veckan har varit underbart bra, måndagen kommer jag minnas hela mitt liv ♥ lovar att berätta under veckans gång! 
Tog mitt första träningspass nu på 2 veckor och gjorde lite hemmaträning och det kändes underbart. Så skönt nu efter åt & kör hemma imorgon igen! Har prov på fredag och en inlämningsuppgift som måste göras så har inte tid att åka nånstans. Efter träningen åt jag, badade och har kollat på lite tv nu.  Ska plocka undan alla böcker på sängn och sova. Har en lång dag i skolan imorgon, plugg efter åt och träning. Lovar att uppdatera efter skolan imorgon, pUSS! 

JB Concert

Idag, idag kommer det verkligen att hända. Har väntat i nästan 300 dagar, kommer ihåg när jag började nerräkningen. Herregud, det har gått så himla fort & nu är dagen här. Han är i samma land, snart i samma stad och sen i samma byggnad. Ser verkligen, verkligen ifram emot den här dagen och känner ett pirr i magen, iihhhhhhhh 
Idag på dagen kommer bli shopping & lite. 
Ikväll, den här kvällen kommer vara min livskväll 
 
 
 
 
 
 
 

Im back, next week

 
Hejsan alla! Har varit ett tag sen nu, nästan 2 veckor och jag mår, ja jag mår bättre. Har varit sjuk och så har det hänt saker i mitt liv som har tagit en stor vändning och det har varit svårt att smälta det och insett att det faktiskt har hänt. Men har börjat smälta det och mår bättre. Vill verkligen tacka mina vänner som faktiskt har varit där för mig hela tiden, som alltid finns & jag gillar er riktigt mycket! Skolan har det inte varit så mycket med, mest de nationella - har inte mycket kvar där heller. Har inte hänt så mycket ändå, mycket skola, varit besök på gymnasium,varit i Stockholm, umgåst med kompisar & ja lite allt möjligt. Ingen träning, så nu kommer det! Ska börja blogga igen MEN inte förrän nästa vecka (alltså måndag eller jag menar tisdag), kanske slänger in ett till inlägg. På måndag blir det Stockholm igen, KONSERT! Gud, att det verkligen ska hända, har väntat sen i somras! Åhhhhh!! 
 
Nog om det, som sagt bloggning nästa vecka igen, träningen kommer komma igång igen, jag mår bättre så bara att sätta igång! Vi ses! 
 

 
  
 

a break

arkiv bild

Hejsan! Har inte varit inne på bloggen, facebook alls så mycket idag, behöver verkligen en paus ett par dagar eller veckor. Är just nu sjuk, har världens halsont & hosta, snorig, hängig osv,mår inte bra just nu som sagt.  Men får se när jag kommer tillbaka, vill verkligen blogga men behöver enerig och mer inspiration. Nåt inlägg kan komma inom en vecka iallafall! Ni får ha det så bra, så hörs vi! 

sleepy time

lördags ..

hejsan! Kom upp från badet för en stund sen, var ute med Stina och gick och blev så himla frusen och ett varmt bad satt himla skönt efteråt. Har inte gjort så mycket idag, gick en "akuttid" hos doktorn eller vad man säger, klockan var halv tre när dom sa att jag kunde komma till kvart i tre. Men har fått droppar till mina öron nu så hoppas det hjälper. Imorgon blir det Linköping med Stina, mysigt. Ska sova nu faktiskt eller snart, ska kolla färdig på pll avsnittet och ett till sen efter. Vi hörs imorgon, puss! 

Tips: mina favoritövningar

Tänkte visa mina favoritövningar som jag gör ett par gånger i veckan. Det är jätteviktigt att variera med träning/övning, kör t.ex inte bara plankan, situps osv kanske varje dag då det inte kommer visa några resultat. Och som de flesta vet så kan man inte punktförbränna fett, alltså inte köra magövningar om ni vill få bort fett utan att röra på sig också, löpning, cykla, simning osv. Här kommer mina favoritövningar! 

 

Box-Jump:  

En av mina favoritövningar att göra på gymmet och hemma. Det som är viktigt när man är uppe på lådan fram med höften och spänn mage och rumpa och ner. Om man ser i slutet av videon så kan man stå i knäböjd-position och hoppa upp. Ta hjälp av armarna för att få hjälp med farten. 

  

Utfallssteg: 

Varning för hård/hög musik! I den här videon så visar man både rätt och fel. Så när man gör att utfallssteg ska första benets häl vara i marken och en rak överkropp, ögon och bröstkorg upp. Det andra benet kan sträckas utåt och låt knät nudda marken. Viktigt med hållningen! 

 

Burpee: 

Denna övning är nog den jobbigaste men den ger så himla mycket. Man går alltså ner först som i en squat och ner direkt som i en armhävning och upp igen som i en squat och hoppa upp och klappa händerna över huvudet, kom ihåg & spänn mage & rumpa!
 
Så det här är mina favoritövningar, det är mycket teknik och jobba hårt på den delen först. Hoppas ni får nytta av dom! 
  

I remember every single moment

Godmorgon! Det här med att lova saker håller inte jag så ofta, haha. Men iaf, Robinson igår och åkte ut redan efter första örådet, jättekul. Men satt på gårn från fem typ till halv två typ ändå, åt på pizzan som tröstmat med Rebecca. Vaknade idag vid tio och kollade att jag fick ett mail från min so-lärare och fick reda på mitt resultat på provet, glad tjej! Åt sen frukost, kollade på pll och ska snart ut och gå med mamma i det fina vädret, bäst att passa på nu i det här vädret. Har inte så mycket planerat mera idag förutom ikväll då jag ska träffa Stina för att pw. Lugn dag, känns bra. Vi hörs senare, puss. 

130402

från igår. 

Hejsan/Godmorgon! Blev inte mycket mer bloggning igår men var med Jonna på kvällen, åt det ovanför med smält choklad dock så åt vi inte upp allt, har hälften kvar .. Vi kollade iaf på sista filmen av Johan Falk, Kodnamn: Lisa, omg jag & Jonna insåg då att det var verkligen sista filmen nånsin!! Som vanligt dregel varning på Joel Kinnamna! Men iaf, Jonna åkte hem strax efter tio och jag la mig och kollade färdigt på ett pll avsnitt och sov sedan. 
 
Idag vaknade jag vid nio och gick ut med hunden, har ätit frukost & har börjat på mitt andra avsnitt för idag med pll, måste börja kolla på nån annan serie för omväxlningens skull. Ska idag ta det lugnt tills eftermiddagen då jag åker till gårn för att vara med på Robinsson-tävling, ska bli galet kul faktiskt. Uppdaterar innan jag åker, puss. 

monday workout

Dagens träning:
Löpning 2,7 km och tog 15 min. 
 
10 situps. 
10 rörlig planka
10 abdominals holds
10 crunches 
                     x3
 
15 squats
15 rumplyft
15 utfallssteg
15 sidoutfall
                    x3
Hyfsat nöjd men kunde ha gått bättre och min förkylning sitter i än lite. Men men, det kan inte gå bra jämnt heller! 
   

130401

Lite fruktsalld och glass igår till filmen. 

Hejsan! Vaknade strax efter nio och drog på mig mina löparkläder och tog mig en springtur, usch fy vad jobbigt det var och min förkylning sitter nog i än lite, mina luftrör var konstiga och allt. Lägger upp träningschemat från idag senare. Åt sedan frukost, badade & kollar på PLL, har sätt om säsong 1 och kollar på säsong 2 nu. Får se hur länge det fortsätter. I dag blir det bara att ta det lugnt, kolla igenom lite plugg & så. Ikväll blir det filmmys tror ja, men bloggar självklart under dagen! PUSS 

Natti

Har legat hela kvällen och kollat på Johan Falk, dom bästa filmerna. Är nu sjukt trött, så godnatt! PUSS


RSS 2.0