pluggkväll

 
Hejsan! Kom hem strax efter fyra med tåget efter en ganska så lång dag, åtta till tre men bara tre lektioner. Just nu ska jag plugga historia ett par timmar, prov imorgon & just nu så ligger jag inte så bra till .. Ska ha PLL på & försöka få det gjort iallafall, senare ikväll blir det att ta ett bad & lite sånt, koppla av helt enkelt. Hörs sen, PUSS 

hela natten

kommer spelas om & om igen i mina lurar, så grym!! 
 

måååndag

Hejsan! Måndag, helt okej faktiskt, hade resurstid & innebandy-teori resten av förmiddagen. Lunch & sen tog jag tåget hem för att lämna lite grejer & åkte sen till Mjölby för att vara hos doktorn & ska dit om en månad igen. Fikade, köpte en sak & la även undan min vårjacka som jag ska köpa på fredag!! Ihhh, sååå snygg & har verkligen hittat en jag vill ha! Bilder får ni i helgen! Ska nu plugga en massa, måste verkligen ta tag i det nu! Ikväll är det träning, åtta till halv tio. Hörs, ska försöka blogga sen. PUSS! 

skola imorgon

Hejsan! Nu är lovet & helgen slut, känns jättesurt & är inte alls sugen på skola imorgon, dessutom att jag börjar tidigare än de andra i min klass, livet som särelev i matte.. Har ingen innebandy direkt, utan ska ha teori efter matten & sen ska jag vara ledig resten av dagen då jag ska till doktorn & lite. De senaste dagarna har jag gjort någonting varje dag typ, träffade Jossan från torsdag till fredag, match på fredag kvällen vilket vi vann & igår kollade jag på innebandy på dagen & träffade även Rebecca för lite mellomys! 
 
Idag ringde klockan vid åtta för att duscha, äta frukost & vid tio åkte jag med tåget för att träffa Tekla för att kolla på H1 match! Gick på stan lite, åt på Subway innan jag kom hem med tre tåget & har gjort lite allt möjligt förutom att packa upp min väska ... kanske ska ta tag i det, blir så himla stökigt med. 
 
Åt för en stund sen, ska packa upp, duscha igen (hahaha) & sen försöka kolla på lite plugg till veckan, har historia prov & en engelska novell att fixa, vad jag vet nu iallafall. Ska försöka blogga, men det med att lova är inget bra .. Men vi hörs, PUSS! 
 
 
 

wednesday

Hejsan! Som vanligt bloggar jag sent men jaja, vaknade skapligt idag & lagade scones till frukost framför hockeyn. Träffade Jonna förut & tog en PW, när jag kom hem vilade jag framför PLL & åt lite innan jag tog mig till frisören. Så nu är det slitna borta & håret är kort men det är det värt. Ska alldelse strax äta, något som ovan & vid halv åtta är det träning! Imorgon får jag även träffa Jossan, var 2 veckor sen & ska bli så skönt att få träffa henne! Ska försöka blogga efter tränigen, puss! 

seriekväll

Hejsan! Träningen gick inte så bra, lite tårar men gjorde lite & tekniken börjar komma sakta men säkert nu, började vara nöjd med det men vill kunna allting direkt, där kommer kraven fram .. Men iallafall, när jag kom hem tog jag en dusch & kollade på PLL innan maten var klar, har också hunnit att se de 2 senaste avsnitten av Teen Wolf, super bra ju! Resten av kvällen spenderas med antingen tv:n eller PLL med Sims också, svårt val. Har även vindruvor som jag köpte förut, beroende typ. Imorgon har jag klipptid, allt det slitna ska bort & det ska bli så himla skönt! Hörs senare, PUSS 

Dag 3. Mitt drömresemål.

 
Jag skulle vilja åka överallt typ, jag har "bara" varit i England och Frankrike vilket var en sjukt stor upplevelse för mig men jag var 11-12 när jag var i London och 13-14 när jag var i Frankrike. Jag skulle gärna vilja åka tillbaka till England, har lite släktningar där & det verkar vara så himla mysigt där, måste dit igen. Miami och Los Angeles har varit stora drömmar sen länge tillbaka, jag ska dit nån gång! 

NEW IN

BIKBOK - älskar öppna ryggar 
GINATRICOT - tröja/kofta 
Ny mascara från Cubus. 
 
Detta köpte jag igår, plus lite små saker. Tröjan från BIKBOK är ny tror ja, så kändes skönt att köpa den nu istället för senare. Den gråa tröjan vart jag helt såld på, kan både ha den som en kofta & en vanlig tröja. 

18 Februari 2014

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggade mera igår, var trött efter Linköping & hade även träning sen på kvällen. Hittade lite saker igår iaf, åt även lunch på IKEA vilket var jättelänge sen! Jonna & jag kom hem vid tre, kollade på PLL & även spelade lite Sims innan träningen vid åtta. Visar bilder i nästa inlägg på vad jag har köpt, hann ta bilder innan kameran dog & min laddare är nu i Norrköping! 
 
Idag har jag hunnit med att vara ute med Rocky, ätit frukost & nu spelar jag Sims + har även PLL på. Ska strax äta lunch & vid tre kommer pappa & då drar vi till gymmet. Hörs senare, PUSS! 
 

Linköping

Godmorgon! Är nu i Linköping på Ikano med Jonna, får se hur länge vi är här! Hörs när jag kommer hem, PUSS! 



all of me

 så himla fin, ni kan inte ha missat denna låt, spelas nästan konstant i mina hörlurar! Stort tips 

i'm back

Hejsan! Tänkte ta en liten "comeback" eller vad man säger, mitt bloggsug börjar komma tillbaka. De senaste veckorna har bestått av skola, plugg och innebandy typ, lite tid att träffa kompisar & så. Denna vecka har jag haft praktik på min gamla förskola, riktigt trevligt och kul faktiskt. Även haft 3 matcher i veckan & vunnit alla, grymt! Träffade annars Joline igår kväll efter matchen & umgicks lite innan jag la mig tidigt för östgöta träning idag kl 10, gick väldigt bra faktiskt så det var kul! Resten av dagen har jag hunnit att äta, tagit ett varmt bad & kollat på en massa avsnitt av pll, som jag har börjat kolla om på, redan i slutet av säsong 2. Efter sex kom Jonna hit, åt för en stund sen & ligger nu i sängen med varsin datorn, hon sover här inatt & tidigt imorgon tar vi tåget till Linköping för lite shopping & fika, super mys! Hörs strax, PUSS! 

RSS 2.0