NEW IN

Igår köpte jag torrschampoo, deo, sminkborttagning, wash gel för ansiktet, ett mobilskal och en bok av John Green. Klänningen köpte jag förra veckan, från BIK BOK! 
 
Hejsan! I nuläget ligger jag på söffan efter jag har ätit lunch med pappa. Spenderade som sagt dagen med Ellen i Linköping igår, blev en hel del affärer och även mat + fika! Vi kom hem strax efter fem och hämtade alla mina grejer för att vara hos pappa denna vecka. Åt kvällsmat, duschade, handlade mat & cyklade till Ellen för att se på en film, som för övrigt va jättebra! Kom hem vid elva ungefär och pratade i telefonen på Vickan i nästan en timme innan jag somnade. 
 
Tog en liten sovmorgon till nio idag, vilket va jätteskönt och åt frukost framför ett CSI Miami avsnitt.Pappa och jag åkte till farfar för att måla om mitt bord, det blev jättebra och ska hämta det senare sen tror ja. Alldelse strax ska jag duscha & så, åker till Jonna framåt sex ungefär. Får se om jag bloggar innan jag åker, annars blir det imorgon! PUSS 

mår så bra

Hejsan! Va precis en vecka sen jag skrev och oj vad mycket saker jag faktiskt har fått gjort med skolan men har fortfarande en del kvar. Alla nationella är klara, mina inlämningsuppgifter är klara & en del kurser är faktiskt avslutade, så skönt. Det enda som oroar mig i nationella är att jag inte klarar av matten, men kändes bra men man ska inte säga för mycket. Har kommit igång med träningen igen efter ha varit sjuk i flera veckor, känns så jävla bra! Allt känns så bra, skolan funkar faktiskt bra, försöker inte oroa mig för mycket, har så fina vänner och ahh, allt är bara bra. Imorgon ska jag in till Linköping med Ellen & spendera tid med henne, va allt för länge sen! Lördagens planer är tjejkväll med en massa tjejer som man inte har träffat tillsammans på jättelänge, ska bli så mysig det med! Jag har väldigt mycket över enerig märker jag och ska sova snart, aa jättebra. Flumigt inlägg, hörs nångång! PUSS 

äckel vecka

Hejsan! Denna vecka är hemsk, har en prov och inlämningar och måste fixa det innan vi slutar, jag ska det. Så det är därför jag inte bloggar, pluggar för fullt i skolan, pluggar när jag kommer hem, äter, duschar & sover, det är det enda jag gör just nu. Det är ju ändå slutspurten och då det är som mest men dock så är man ledig så mycket, vilket suger på ett sätt. Nu i nuläget ligger jag på sängen och ska ta tag i plugget igen, har 2 prov imorgon. Men får se när ja bloggar helt enkelt igen, kan ta ett tag beroende på hur mycket jag har tid och lust liksom. Hörs, PUSS! 

I can't wait forever

Hejsan! Skolan bestod idag av nationella fram till lunch, HLR på idrotten och historia prov, en ganska lugn dag och det gick bra på allting faktiskt. Slutade framåt halv tre och gick vänta ett tag på tåget innan jag kom hem och åt scones och hade säsong 7 av oth framför mig. Tar en pluggfri kväll faktiskt, har pluggat enormt mycket dom senaste 2 dagarna och känner för en liten paus dock mera plugg imorgon då. 
 
Ska strax ta mig en promenad med mamsen och sen resten av kvällen ska jag göra inget typ, förtjänar det ibland allt. Imorgon är det en lång dag med bara tråkiga lektioner typ och slutar dessutom tre ... Vad planerna är än så ska jag träffa Jonna på en pw och packa på kvällen. Men vi hörs senare, PUSS! 

13e Maj

 
Hejsan! Idag har jag spenderat dagen hemma också, framåt kvällen igår fick jag halsont, förkylning och lite feber, så himla kul .. Idag mår jag iaf bättre, vilket är bra och har försökt att bara ta det lugnt idag. Har spenderat tiden mest på rummet med oth i sängen och tagit det lugnt innan jag åkte till pappa en sväng & sen pluggat hela eftermiddagen typ. 
 
Nu ska jag ta mig en dusch, eller ett bad istället och plugga igen. Har historia prov och måste fixa det, just nu känns det ganska så bra faktiskt. Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt, ska försöka sova tidigt så jag är pigg inför imorgon, nationella imorgon ju. Ska försöka lägga in ett inlägg till sen, PUSS! 

det här med att vara sjuk

Hejsan! Dagen har spenderats hemma då jag var uppe i natt och vaknade flera gånger och kunde inte sova = med dunder huvudvärk hela dagen ungefär och illa mående sen i natt. Så efter jag vaknade vid sex då min klocka ringde så somnade jag om till halv tio ungefär och åt frukost framför oth. Spenderade resten av förmiddagen i sängen och i köket för att komma igång med plugget och mysigt runt i myskläder. 
 
Senare framåt eftermiddagen har jag varit uppe i skolan, pratat med Tekla & varit på biblioteket. Nu ska jag plugga igen och senare bara ligga i min varma säng med tv:n på. Låtet helt perfekt för mig, hörs sen! 

lugn kväll

Godkväll! Ligger nu nerbäddad i sängen och kollar på hockeyn, även lite på book hauls på youtube med. Efter blogginlägget förut så tog jag tag lite i pluggandet, känns lite bättre men får bli mera imorgon. Tog mig senare ett varmt bad och kollade på oth samtidigt, mys på hög nivå. Åt sen kvällsmat med familjen, vilket va ett tag sen. Innan jag bäddar ner mig ordenligt så ska jag packa väskan till imorgon och så, sen läsa boken tills jag somnar. Har en av de jobbigaste dagarna imorgon, enbart för att vi har coopertest och jag hatart, sen har vi bara 2 lektioner men slutar sent.. Jaja, men vi hörs imorgon! PUSS 

den tråkigaste dagen på hela veckan

Hejsan! Idag är det en sån där dag när man städar/pluggar/sova dag, förutom då jag bara har hunnit med att städa, dåligt Johanna. Denna vecka har det varit nationella och har varit iväg med klassen i Brevik från torsdag till fredag, var jättekul och skönt att bara umgås med kompisarna. När jag kom hem i fredags var jag hemma med mamsen och kollade på Let's Dance och somnade ganska så tidigt. 
 
Igår sov jag hyfsat länge, åt frukost samtidigt som jag kollade ifatt på Vampire Diaries och satt och grät ett bra tag innan det gick över, liksom vad händer? Det bara spårar och spårar. Senare vart det lite stressigt då jag 20 mintuer innan tåget skulle gå att åka till Linköping för att träffa tjejerna, blev lite fika, handla på hemmakväll och åt på Steve's innan jag tog halv nio tåget hem & kollade på ESC med Joline & familjen resten av kvällen.
 
Idag vaknade jag tidigt och spenderade tiden väldigt länge i sängen innan jag tog mig upp & åt frukost. Har hunnit att läsa, städa och laga mat under dagen, inger mera och måste sätta igång nu, verkligen. Höres senare! PUSS 
 
 

I hate tuesdays

Hejsan! Hatar brutalt tisdagar då det är en av dom jobbigaste skoldagarna och tråkiga lektioner. Började dagen med att komma lite försent men annars har det flytit på helt okej, mitt matteprov fick jag godkänt på och slapp stressa efter skolan med buss till tåget, där jag även träffade på Jonna. När jag kom hem så bakade jag scones och åt det sedan framför OTH, öppnade ett paket & har lyssnat på musik, typ det jag har gjort sen klockan fyra. 
 
Snart kommer pappa hem och då ska vi nog fixa mat & så, ska försöka lägga mig tidigt då jag vaknade flera gånger och var orolig, vet inte riktigt för vad dock. Imorgon har jag en kort dag dessutom, har tester i skolan under förmiddagen och sen slutar jag, då blir det en sväng på stan med Tekla & sen ett gympass på papsen. Låter som en bra dag, hörs! PUSS 
 

doing nothing and I love it

från i går 
Hejsan! Helgen har passerat och jag börjar dagen imorgon med nationella, som alla andra tror ja. Fredags, så städade jag bara och packade för att åka till pappa, så kom hem till pappa strax efter fyra och vi umgicks hos farmor och hade sen filmmys, precis vad jag behövde bara. Lördags, igår så började jag dagen med en springtur och lite övningar, duschade och vid tolv tog jag tåget till Linköping och träffade Emelie, åt på Steves och gick på stan en stund innan vi gick på bio vid tre, Divergent och den var så himla grym, åhhh, fast boken är bättre och det brukar den ju vara.
Spenderade kvällen hemma med pappa & Emil, med en film & senare OTH!
 
Idag har jag spenderat dagen bara på soffan, försökt plugga men inte gått något vidare och orkar inte bry mig. Nu under kvällen har jag duschat, ätit, packat upp och nu ännu mer OTH. Har inget bättre för mig direkt, så ska sova snart. Bloggar imorgon, PUSS! 
 

mycket har hänt

Hejsan! Det är ett tag sen jag bloggade, nästan 2 veckor sen ... Har haft det ganska mycket under dessa veckor, speciellt med skolan faktiskt och sedan har jag varit bort och lite såna saker.
Årsfesten som var senast jag bloggade var jättebra, hade det super trevligt! Spenderade tid mycket med pappa den helgen, även Jonna & fotbollstittande! Sedan under veckan där, fredags morgon typ så gick jag upp vid tre för att åka till Åland med laget och spenderade hela helgen där, har varit en av de bästa helgerna, hade det så grymt roligt! Kom hem ganska tidigt på söndag kväll efter en dag med buss, färja och buss igen.
 
Veckan har gått ganska fort då det har varit en kort vecka, måndagen var seg och onödig kändes det som. Resten har varit helt okej, nationella har varit och har gått helt okej. Hade förra veckan som gick mycket bättre än denna vecka!
 
Valborg va igår, tycket det inte är så jättespeciellt men var i Malmslätt med ett par stycken hade det bra, kom hem framåt lunchen idag och beställde kebabtallrik, har kollat på oth och legat på sängen sen dess typ och även Jonnis har varit här med. Resten av kvällen vet jag inte vad som händer, ska kolla på oth bara och ta det lugnt, känner mig inte riktigt bra, eller har varit nerstämd under dagen. Hoppas det är borta snart! Nae, inlägget är alldelse för långt nu! PUSS 

RSS 2.0