NY BLOGG!!

Hejsan! Kände att jag behövde en förändring så har bytt blogg, till nattstad! Ska ge det en chans och se sen, har bara skrivit ett inlägg just nu. 
Så min nya blogg är: http://www.nattstad.se/johannaviveca
Hoppas vi ses där! HÖRS! 
 
 
 

Lugn kväll

Godkväll! Efter ett träningspass i regnet, ett varmt bad & mat i magen så ligger jag i sängen & kollar på nya PLL avsnittet! 
Morgondagens planer är att träffa Tekla, hon kommer hit vid tolv! Innan dess ska jag gå till banken & fixa lite! 
Ska alldeles strax sova, så vi hörs imorgon! 

HOME

Hejsan! Är nu hemma efter ett par väldigt bra dagar i Stockholm, blev lite shopping & Gröna Lund! Vi kom hem efter två idag och åkte hem till pappa direkt nästan, så har tagit kort på de nya grejerna & även prövat! Lägger upp bilder på det ikväll eller imorgon! Alldelse strax ska jag äta & vid sju är det träning med laget! 
Så ska äta nu, så hörs vi! KRAM! 

det var ett tag sen

Oj, vad länge sen de va jag faktiskt bloggade, eller överhuvudtaget ens loggade in på bloggen. Den senaste månaden har varit jättebra, har jobbat i 2 veckor, tränat, försökt umgåst med så många kompisar som möjligt. 
Under tiden har jag blivit beroende av cola zero och ätit så mycket kvarg så jag borde ha tröttnat men har inte gjort det. Har umgåst med Emelie & Vickan lite, även träffat mina boxholmstjejer! Har varit iväg med min pappa, Emil & Jossen i Gränna, levde husvagnsliv för ett par dagar & shoppade en hel del. 
Har tränat hela Juli, lyckades nu skada mig i början av augusti, som vanligt typ, 
Senaste igår så var det fest i Granforsen, började med att fixa mig hos Jonna, där vi även hade förkrök med mat och dricka. Framåt nio åkte vid dit och jag kom hem efter två ungefär.
 
Lite flumigt med allt som har hänt men det har varit en väldigt bra månad faktiskt och Augusti har börjat väldigt bra faktiskt, och den kommer bli bättre. Imorgon så åker jag till Stockholm med BF, såå jävla kul! Mamma & Emil ska med såklart men är så glad över att Jonna ska få hänga med! Kommer bli shopping & grönan! 
 
Kommer förmodligen börja blogga snart, så vi hörs! 

RSS 2.0