You gave me a reason to live

Hejsan! Har badat, fixat en massa på rummet & ska nu äta med familjen. Har på mig en riktigt slapp stickad tröja & ett par tråkiga jeans! Men det får duga, orkar inte fixa mig eller nåt alls idag, ful-dag! Ska äta nu, hörs senare. puss

Tips: träningsdagbok

Jag och min far satt för typ 2 veckor sen och pratade om träning och jag bestämde mig sen för att ha en träningsdagbok för att just skriva ner min träning just för att då måste jag göra det, man vet mera vad man ska fokusera på. Jag har (som jag kanske har nämnt innan) en dag jag fokuserar mera på en muskelgrupp än en annan, vilket jag tycker är jättebra och smidigt. Jag skriver även ner (ibland) vad jag äter under dagen och har en dagbokssida där jag kan skriva ner hur dagen har varit, hur träningen har gått osv. 
 
Jag skriver ner alla mina träningar, allt och skriver även till om jag har vilodagar (som jag har haft nu under veckan) och allt sånt. Det är bara att ta ett vanligt enkelt block också och skriva ner. 

Yesterday

Hejsan! Tog mig en lite pw efter jag åt hos farmor, blev ungefär 5 km. Jätteskönt och mycket piggare.
 
Gårdagen var jättebra, vi var redan vid fyra ungefär hos en av tjejerna och hade "förfest", körde lite spel & lyssnade på musik. Framåt sju så gick vi vidare till själva festen och åt och hade också prisutdelning under middagen. Så kvällen kan sammanfattas med mycket musik,dans, prat & verkligen mycket skratt, hade otroligt kul & är riktigt seg idag,ont i fötterna efter allt dansande. Så min kväll var jävligt bra!! 
 
Sitter nu och kollar på innebandy på datorn och ska fixa lite och sen duscha. Senare kommer lite gäster hit för att äta och lite sånt. Så det blir en lugn kväll och uppdatering. Hörs sen, puss! 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för ungefär 40 minuter sen och ligger nu och kollar på tv. Kom hem vid ett ungefär men egentligen 2. Kan berätta mera om kvällen senare, ska snart till farmor för att äta, puss.


Fixning

Köpte linnet ovanför i torsdag, enkelt och fint. Håller på att fixa mig lite nu inför kvällen, ska på årsfest med innebandyn, så både damer och herrar. Ska bli jättekul och trevligt! Fixade redan färdigt mitt hår vid lunch ungefär och kollade ifatt alla tvd avsnitt så nu har jg sett alla och tycker inte att det är nån direkt förbättring, besviken. Ska försöka slänga in nåt innan jag åker, ska träffa laget innan och sen gå dit. Annars hörs vi imorgon, puss. 

Påskägg

Larvig som jag är tvingar jag mina föräldrar än att gömma påskäggen så får man leta. Godmorgon! :D 
En natt med inte så mycket sömn som jag hade hoppas på = med en tjurig Johanna. Men det börjar att lägga sig nu och ska lägga mig i ett varmt bad och kolla på tvd, som jag missat flera veckor nu för jag inte gillar det som händer längre men nångång måste jag se det. Så ska bada nu, så bloggar jag senare. PUSS 

Tomorrow

från veckan. 

Hejsan! Blev inte mycket av bloggningen, har varit jättetrött nu under eftermiddagen och kvällen. Ska faktiskt stänga av datorn och sova nu, så jag är riktigt pigg till imorgon! Har en massa att göra innan eftermiddagen/kvällen! Men nu idag har jag hunnit vara ute och gått, spelat lite lite sims & myst med familjen framför Let's Dance, har redan favoriter! Nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon. PUSS 

Påsklov

Uppsiii, uppdaterade inget mera än mina tidsinställda men det blev nog bra ändå. Iaf, påsklov nu och det känns så himla skönt, bara ta det lugnt, träna, ingen stress alls. Slut spurten med alla nationella kommer ju snart med. Nog pratat om skolan, gårdagen i skolan (haha) var jättebra & efter skolan tog jag & Ellen tåget in till Mjölby för lite shoppning & en massa snack. Fick med mig ett linne som jag ska ha imorgon & sen blev det mest snack, men det var jätteskönt det med. När vi kom hem gick vi hem till Ellen, åt & spelade sims med en massa gottigheter - bilder kommer. Vi la oss vid tre (!!!!) och jag vaknade redan vid åtta, kul. Så mitt huvud är skapligt trött nu. 
 
Är hemma nu iallafall, kollar bloggar, bilder & lite. Ska fixa en massa inlägg och sånt och spela sims, är fruktansvärt beroende just nu. Ska börja fixa lite, så hörs vi senare. PUSS 

Vilodagar

 
Blir nog vila för resten av veckan med träning, har hållt mig aktiv varje dag i nästan 3-4 veckor och förstår då verkligen varför hur himla trött jag är, sjukt. Är lite små hängig, ont i huvudet. Har varit jätteslarvig med vilan vilket inte alls är bra, vilan är det viktigaste när man tränar Vilket jag har misslyckat totalt, måste vara ordentligare och tänka på det. Jag vill vara aktiv varje dag och känner nu i efterhand att det har tagit på krafterna, så har redan börjat planera nästa veckas träningschema inklusive vila. Kommer självklart dela med mig mina träningar! 
 

Q/A

Squats är alltså knäböj men med ett "finare" ord. 
 
Okej, det viktigaste med knäböjen: 
Lite bredare än axelbrett mellan fötterna. Peka tårna utåt en aning och det är jätteviktigt att hålla tyngden på hälarna. Alltså en benböjning där man putar ut ändan och böjer på knäna, så att dina lår är parallella med golvet och överkropp hålls så upprätt som möjligt.
 
Undvik: 
Att luta överkroppen framåt och att låta knäna komma längre fram än tårna när du böjer benen.
 
Stärker 
Lår och rumpa. 
 


Frukost Cupcake

Jag fick värsta kicken igår kväll att fixa "frukost cupcake" som jag hittade på en blogg som dessutom är super snabb att göra! Den var varken god eller äcklig, var inte riktigt i min smak men det var jättekul att pröva något kul. Kanske den skulle vara godare om man tog bort honungen .. Men den kommer nog göras flera gånger!
Man kan nog ha lite vad som bredvid, jag tog bananer då jag inte orkade vänta på att hallonen skulle tina lite mera, haha. 
Recept: 

Havregryn 1 dl
Ägg 1 st
Honung 1 msk
Mjölk ½ dl
Kakao 1 msk
Kokos flingor 2 msk


- Rör samman alla dessa ingredienser och 
kör micron på full värme i 2-3 minuter.

 


I'm good but I've been better

Hejsan! Ligger nerbäddad i sängen och kollar på tv! Tog mig ett varmt bad förut och kollade på pll avsnitt, bästa! Har också fixat med lite inlägg till imorgon, tror det blev 3 eller nåt sånt. Ska försöka sova nu, vi hörs imorgon. Puss


wednesday

Hejsan! So-provet är avklarat och det gick la inte så bra, kändes skit dåligt osv osv. Efter skolan stannade jag kvar på gårn en stund och gjorde en sak. Har ätit, kollat på tv, har huvudvärk och funderar på vad jag ska göra nu. Ska nog kolla färdigt på How I Met Your Mother och sen kolla på en annan serie, hörs. 

Ingen bra dag idag

Godmorgon! Lite sömn men mår inte fortfarande så jättebra. Ska göra provet iaf och så får jag se sen. Sova skulle vara skönt för att få bort den här skiten. Men vi får se, vi hörs senare idag. PUSS

~osminkad~


Vilodag

Hejsan. Sorry att jag inte bloggade när jag kom hem men har verkligen försökt plugga so men har inte gått så vidare bra tyvärr. Och en vilodag från träningen blir det med, huvudvärk,näsan rinner,konstig i kroppen osv. Inget kul alls, känns verkligen toppen .. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan gå till skolan och göra provet iallafall. Men ska få lite hjälp med so:n nu och försöka få in lite mera i huvudet om det går annars så får jag ta det som det går. Vi hörs senare eller imorgon, puss. 

my goals

Är så otroligt taggad på att komma igång med bloggen lite mer igen då jag verkligen vet vad jag just vill blogga om, vad jag vill dela med mig av. Jag är inte tjejen som vill dela med mig att mode, smink, osv. Jag är mera den tjejen som tar på mig vad som jag just tycker om, samma med sminket håller jag enkelt liksom. Jag vill dela med mig av min träning, övningar, innebandyn, min vardag liksom. Jag vill inte "söka" efter läsare utan köra på och se vad det leder till. För det känns mera som mig, jag tycker att det låter toppen! Nu kör vi på det! 

RUN FAST

Den här fin fina tröjan köpte jag i fredags, perfekt till sommarn, mer solbränd - ser bättre ut du med färgen som är så himla fin. En himla bra köp! Finns på intersport! 

Tuesday

Godmorgon! Det är nog första gången jag hinner blogga på morgonen, händer inte ofta. Men gick upp halv sju och har ätit frukost. Inget smink på mig än då jag har idrott som andra lektion så sminkar mig efter det. Får se om jag hinner nåt annat att ha på mig, problem!! Åker till skolan om typ 15-20 minuter så vi får höras efter skolan, PUSS 

the workout today

Dagens fokusering: Rumpa/mage
 
- 10 squats
- 10 utfallssteg (med vikter)
- 10 Squats front 
- Ryggplanka, 30 sek x2
 
            3 Varv
 
- Plankan, 45 sek x3
- 10 Side Bridge
- 10 Situps
- 10 Rotationsövningar för sidomusklerna. 
 
   3 Varv 
Det var min träning för idag, med först 3 km på löparbandet och sen allt det. Man jobbar ju med hela kroppen, det tar mycket på benen också. Men är väldigt nöjd med dagens träning, längtar nu bara till all snö är borta så man slipper gå till gymmet ibland och löpa istället, haha. 

I'm much happier than I was before.

Hejsan! Ett bad blev det med ett pll avsnitt och har ätit lite nu, fick bli en fruktsallad då jag inte var sugen på nåt annat, lär la bli hungrig sen igen. Sitter faktiskt nu och kollat på innebandyn på tv:n, HEJA STORVRETA! Min favoritspelare spelar med ju, så hejar lite extra nu! Ska lägga mig i sängen och fortsätta och kolla på matchen så säger godnatt nu istället. Vi hörs imorgon! PUSS 

Monday

Månddaag. Borde egentligen vara depp att det är måndag men det har faktiskt varit en bra dag, en riktigt bra dag. Efter skolan tog jag mig ner till gymmet och körde en timmes pass, kan lägga upp det sen, lovar! Har sen ätit & kollat på oth, och har pluggat lite på so:n. Ska snart lägga mig i ett varmt bad och kolla på ett pll avsnitt samtidigt, så himla skönt att koppla av nu bara. Vi hörs sen, PUSS 

workout

Nu drar jag iväg och kör ett riktigt hårt pass med pappa, är så satans lycklig & mår så himla bra. När jag kommer hem blir det att planera inför veckan med träning och kompisar och allt, träffa Ellen för att gå en långrunda med en massa prat & resten av kvällen blir det sims & tv tittande. Perfekt avslut inför nästa vecka som väntas ett stort so-prov, vi hörs. PUSS 

~ New Design ~

Inte så mycket uppdate igår men satt inte så jättemycket vid datorn förrän kvällen och höll på med annat då. Som ni ser, en ny design & gillar den riktigt starkt, känns mera som mig nu. 
 
Igår träffade jag Jonna en snabbis, tog lite kort & gick med henne upp till hallen där jag skulle stå i kiosken. En tråkig match och mötte sen upp Ellen för en massa prat, den tjejen är så himlans grym & är så glad över att ha henne 
På kvällen hade jag kalas för min bror som fyller år idag! Ska nu mysa med min lilla kusin Emmy, hörs. 

Bekännelser

Den enda serien som jag har kollat om och om igen på är O.C, det är lätt världene bästa serie. 
 
Jag är beroende av weheartit, kollar det varje dag. 
 
Min favoritårstid är sommar.
 
Jag är stort beroende av instagram och gillar överdrivet mycket bilder, inte bra. 

·        Favoritnumret är 29 och har numret i innebandyn & har haft det sen jag började spela. 

Vispad grädde är det värsta som finns. 
 

saturday

Godmorgon! Lördag idag som bjuds på plugg, fotografering, stå i kiosken i hallen & ha kalas. Så kommer min dag se ut, känns ganska bra. Jonna kommer hit strax efter lunch och hjälper mig med fotandet vilket jag är jätteglad över. Ikväll eller senare i eftermiddag skickar jag lite bilder till Lovisa som ska fixa headern/designen, äntligen & den kommer bli jättefin! Ska börja plugga, har ett jättestort prov på onsdag så bara att plugga nu. PUSS 

fruit and chocolate

vilka dåliga redigerade bilder men går inte att lägga in annars. 

Har precis ätit lite frukost & smält choklad, jättegott. Har suttit och kollar än på fotbollen som inte visar nåt vidare resultat! Sitter även och skriver lite i "mitt block" med lite saker. Ska försöka lägga mig lite skapligt, ska upp för att plugga & även ta lite kort till min header som Lovisa ska fixa, har inga bra bilder alls nu på datorn så måste ta nya. Ja, ska kolla vidare på det sista av matchen, hörs. 

130322

Hejsan! Efter skolan som var toppen åkte jag till Mjölby med mina föräldrar och handlade lite mat, present till min lillebror & jag köpte även en tröja till mig själv som jag kan visa imorgon. Har hjälpt till lite med maten nu & ska snart äta. Spenderar denna fredag hemma, igen - vilket är ganska skönt. Blir nog lite fajt om att se gladiatorerna & fotbollen, hm. Vi hörs! 

Night

Ska sova nu, ett skönt gympass med Jonna & prat, alltid lika skönt! Har också suttit & kollat på både hockeyn och innebandyn, no comments på innebandyn! Men ska sova, vi får höras imorgon! PUSS


HAPPY

åh min klänning som jag beställde i fredags har kommit, så glad att den passade med. Ska ha den både till skolavslutningen och bröllopet! Nackdelen är mina korta ben, haha. Men kommer bli super, har skor som jag inte har användt så mycket men får se. Längtar tills den får bli använd!! 

130321

Hejsan! En jättebra torsdag och orkade inte fixa till mig nåt speciellt alls idag, så fick bli svarta jeans & en rosa luvtröja. Hade också det sista med svenska nationella vilket var den muntliga delen, tror det gick bra iallafall. Har hunnit äta lite sen jag kom hem, kollat på oth & ska kolla igenom lite med franskan tänkte jag. Sen sticker jag till gymmet med Jonna & kör ett rejält pass med rumpa & mage. Vi hörs, PUSS 

Inspo


I want you to remember

Hejsan! Skoldagen var bra, as always. Efter skolan åkte jag hem och åt lite och kollade på nya och sista avsnittet av PLL, så himla bra men fick ändå inte svar på allting man ville ha, får la vänta till juni när det börjar igen! 
Sitter nu och undrar vad jag ska göra nu den senaste timmen då jag ska byta om, äta nåt litet litet & sen träna i 2 timmar med laget, träningsvärken lär fortfarande vara kvar sen igår! Ska sitta och fixa ihop lite inspo bilder som får mig att fortsätta kämpa för vad jag vill & dela med mig av det. Vi hörs! 

Goodnight

Ska sova snart, hoppas på en toppen dag imorgon igen! Ligger och kollar på PLL just nu och tar det lugnt. Vi hörs imorgon, PUSS


Training

träningen idag gick galant, så otroligt glad. Enligt min planering som jag gjorde i söndags så blev det mer fokus på ett benpass & det blev det verkligen. 
Körde först en liten uppvärmning som jag inte kommer ihåg vad den heter, haha bra. 
 
- Knäböj (squats) med skivstång, 10 st. 
- Utfallssteg, 10 st.
- Box-Jump, 10 st. 
- Plankan, 30 sek. 
Och allt ska göras 3 gånger! 
Efter dom 3 varven utan nån vila och inte ens stå stilla så var mina ben ganska skakiga. Men så sjukt skönt, älskar den känslan. Var lite ovan då det var ett tag sen jag körde benböjd med en skivstång som väger 20-30 kilo. Körde även lite mage eller körde hela kroppen egenltigen. Hoppas på träningsvärk imorgon! 

Tisdag

Nationella i fysik avklarat, känns ganska skönt eller rättare sagt väldigt skönt. Har dock en munlig del senare. Annars har dagen varit bra, bortsett magvärken. Efter skolan så cyklade jag hem i snövädret, vart tog våren vägen? Har ätit lite, kollat på oth och tagit det lugnt. Ska nu byta om lite snabbt och gymma eller träna rättare sagt. Vi får höras om nån timme eller så, PUSS 

NP Fysik

Godmorgon! Idag kommer inte vara en bra dag känner jag, har en hemsk magvärk/illa mående. Och har NP idag med men förhoppningsvis så går det hyfsat bra trots mitt lilla pluggande på det. Efter skolan ska jag gymma, som det ser ut nu iaf, åker hem innan & äter innan lite. Vi får höras sen, PUSS


Monday

Måndag idag & är på ganska bra humör ändå idag trots att det är ny vecka. Blir en ganska kort dag idag men ska stanna i skolan för att plugga, duktig. Efter måste jag hem & plugga igen. Vi får höras senare ikväll, PUSS


Veckans Löften

Okej, tog bort det förra inlägget om det här då det inte kändes rätt. Det ska va med träning/hälsa och inte om att "fota bättre" eller "blogga bättre", det kanske är en plus. Men jag vill ha nåt som får mig att må bättre och träningen & min hälsa får mig att må bra, jag anser att med "löften" så ska det ge resultat! 
Inget godis, kakor osv. (blev inget bra den här veckan haha) 
 
Äta mina 5 mål om dagen (höll det, +++ till mig) 
 
Stor revanch till träningen (har haft en riktigt dålig vecka med den delen)
 
Ge mig ut och springa i veckan (hände aldrig ..)
 
Göra planerade pass inför varje dag då jag ska träna, t.ex tisdag så kör jag bara ben. 
 
Vara positiv hela veckan (hade en underbar vecka, ska fortsätta så) 

Sunday

Hejsan! Har inte suttit vid datorn alls idag förutom när jag kollade på PLL. Har spenderat min dag i hallen, har dömt 4 matcher och tjänat lite pengar iaf. Har badat och nu sitter jag med min NO-bok, är nog ganska körd till nationella på tisdag. Ska läsa lite mera och sen får det blir en massa imorgon. Ska spendera min kväll i sängen, med glass & PLL, bästa avslutet på veckan. Vi hörs, PUSS 

Godmorgon

Vaknade redan innan åtta och var pigg. Ligger och kollar på PLL nu, hörs


Jonna mys

Är hemma hos Jonna nu, vi ska kolla på film & bara ta det lugnt. Vann matchen med 11-0 och fick med mig mitt första mål på a-sidan = en super duper glad Johanna som skuttar på planen! :D
Matchen hemma vanns också med 9-6, så två vunna matcher. Varit hos farfar & ätit & har landat nu i Jonnas sköna säng med Nelson 1 och 2, mys mys. Vi får höras under dagen imorgon, PUSSSS


Happy day

Hejsan! En riktigt glad Johanna idag, har varit i Mjölby och hämtat mina glasögon & fixar lite nu. Ska om 20 minuter typ åka ner till pizzerian och äta med laget och sen dra på match. Är skit taggad & glad idag. Ha en bra dag alla! PUSS 

New In ~ Dr.Denim

världens skönaste jeans. Dom bästa på länge, även om dom blir lätt gråa efter första tvätten. Men tvätta dom inte alls för ofta. Stort tips! 

Friday night

God kväll! En riktigt skön fredagskväll hemma var vad jag behövde, kommer fara runt under lördag och söndag i vilket fall. Har ätit med ma famille och kolla på gladiatorerna som mera än halva svenska folket gör antar jag. Sitter nu och pratar med världens bästa Jonna, du är så jävla grym & jag älskar dig finaste! 
Ska senare sätta på en film & ta det lugnt, bra avslut på en sån här kväll. Vi hörs imorgon, PUSS 

Gå en sväng

Hejsan! Har städat lite på rummet med hjälp av mamma, så lite saker bort och saker fram. Har skickat in en svenska grej med och varit och handlat. Ska nu ut och gå med farmor och köpa glass. Mums, hörs sen. PUSS 

Johan Bauer

 
Johan Bauer ~ Barn och Fritid ~ Inriktning Innebandy 

Det här med att välja rätt skola, rätt program osv vad väldigt svårt att veta först då jag inte visste om jag ville gå där eller gå på en annan skola. Jag hade från början redan valt en annan skola men samma inriktning men sen under hösten när jag var med i östgöta så kom en från JB och pratade om skolan, olika programmen och självklart innebandyn och jag var lite tveksam först då man har hört från olika att skolan är dålig och sen att skolan är bra. Men jag skickade in en "anmälan" till NIU på JB för man måste gå på en testdag och sen får man se om man är vidare på själva NIU-utbildningen. Sen i janurari bestämde jag mig för att inte gå och undrar idag varför jag inte gjorde det. Ett par dagar senare fick jag ett mail och frågade om jag var intressead och jag fick nån slags rush att jag verkligen ville gå där, just den skolan, programmet. Jag svarade tillbaka att jag var fortfarande intressead och han som skickade mailet gjorde en liten undersökning på mig och en vecka senare blev jag uttagen utan att gå på testdagen. 
Men nu att jag gick vidare utan att vara där betyder inte att jag ska kämpa, för vet ni? Jag ska kämpa så mycket hårdare då jag inte var den dagen och visade upp mig. Jag ska kämpa och jag är så jävla glad över att jag fick den chansen trots att jag inte var där. 
 
Folk undrar säkert, innebandy? Ska du gå på en innebandy-skola? Det är ju inte direkt en innebandy-skolan utan att jag går på mitt program som är BF och min inriktning är innebandy som är min utbildning bindande tillsammans med mitt program. Innebandy är det bästa jag vet, kanske låter löjligt men det är samma sak som folk säger att fotboll och hockey är det bästa som finns, samma sak. Jag kan gå ut på planen och glömma allting annat, skiter i vad folk säger och tycker om mig, om det har hänt nåt under dagen så tänker jag inte på det. 
 
Jag gillar själva upplägget som är för programmet, det är blandat med teori och praktik. Det är ju en idrottslinje jag går på och kommer inte bara köra innebandy utan vi har ett gym med, vi kommer ha teori osv. 
 
Så det här är förmodligen den skolan jag kommer gå på i höst. 

130315

HEJ FREDAG! Tog en liten paus nu under veckan då jag inte hade nån tid att sitta vid datorn eller nåt sånt, har haft 2 förhör att göra och lite sånt. Men nu är jag tillbaka igen trots att jag har mycket plugg nu inför veckan eller till tisdagen rättare sagt. Har haft en bra vecka i skolan men inte med träningen, inte bra alls. Nya tag och ny energi. Förutom plugget och tränat innebandy under veckan har jag även kollat på innebandy och vi vann den matchen så vi har säkrat andra platsen i serien. Var hos min kusin en sväng igår och myste med henne, lille sötnosen som bara växer. 
 
Idag, har jag varit ledig från skolan och kollat på gymnasiet jag ska börja på i höst. Åh, vill redan börja och jag längtar super mycket. Kan berätta om den mera sen men kan säga jag är super nöjd med mitt första val och hoppas att jag kommer in. 
Efter där åkte jag och pappa en sväng till Mjölby, han klippte sig, vi åkte och åt sen på EAT, så gott men för mätt. Köpte ett par nya jeans, då mina har blivit riktigt slitna. 
 
Ska fixa på rummet lite och sånt, hittas kanske på nåt med min saknade vän Jonna sen ikväll, puss. 

Tillbaka på fredag

Har fullt upp med skolan, plugget, träning osv. Så är tillbaka på fredag, nångång där. Puss


Bed and movie

Ölands bild, saknar skit mycket! 
Hejsan! Har kommit hem i hemmet mitt eller gjorde det för en timme sen. En bra skoldag, drog med mamma till vänner e mellan och hittade 3 böcker bara. Efter där hem och tog det lugnt med lite små plugg och drog strax innan fem till simhallen för att möta upp Stina för lite simning, och det blev det. Tog en stund i bastun med hårinpackning och sånt. 
 
Har ätit för en stund sen, ska bädda upp sängen och sätta på en film, perfekt avslut på kvällen. Vi får höras imorgon! 

Beneath Your Beautiful

 

träning

Färdig klädd och klubban är bredvid mig. Har hunnit med lite saker här hemma och ska bli skönt med lite träning, har saknat innebandy planen, haha. Blir sista inlägget för idag, imorgon väntas skola, första joggingturen & en simtur med Stina. Pussss 

different but still the same

Samma pose, kollar in på kamerans skärm. aaa

HEJSAN! Måndagen har gått förvånadsvärt fort ändå om man räknar bort no lektionen, somnar nästan alltid då. Efter skolan gick jag en runda med mamma och hundarna och la oss på soffan efter för filmmys. Tog lite bilder nyss men skapligt tjurig då jag prövade en annan inställning och får inte in dom på datorn nu! Men iallafall, ska plocka med lite kläder till imorgon, packa väskan till imorgon, bädda upp sängen och så. Senare vid åtta har jag träning till halv tio. Vi hörs. PUSS 

Veckans Löften

Tänkte börja med en ny grej där jag hittade på en blogg, HÄÄR och tyckte att det lät jätteintressant. Det kan vara allt från skola, träning, dig själv osv. Det kommer bero på vecka för vecka. Kommer lägga upp en sån här varje söndag inför veckan och sen sammanfattar jag själv veckan varje söndag med. 
Inget godis, inga kakor osv. 
 
Inte små äta, äta mina 5 mål om dagen. 
 
Vara positiv hela veckan. 
 
Bli bättre på att blogga 
 
Fota bättre
 
Ge mig ut och springa för första gången i år. 
 
200 squats varje dag. 
 
 
 
 

Tips: Mary Kay

Åh gud så bra det här. Mineral Powder Foundation, köpte/fick mitt på sportlovet och hade funderat på att köpa det ett tag. Super enkelt och fint, jag som inte är så jätteförtjust i själva foundation då man blir stel och kletig tycker jag och under den här har jag bara lite conceler och en tunt lager solpuder och sen tar jag på mig det här pudret. 
 
Dock så är det ganska dyrt men jag köpte mitt lite billigare från min kusin som kände en och ja, det var totalt värt pengarna & köpte även en puderborste till som är äkta hår. 
 
Mitt bästa köp på länge! 

Tired but happy

Hejsan! Riktigt trött är jag och orkar inte ta fram kameran. Träningen gick jättebra, skit trött men glad ändå. Kom för en stund sen upp från badet, hade hårinpackning & lite och ska nu slänga mig på soffan och ta det lugnt. Senare blir det Johan Falk-film & bara ta det lugnt. PUSS 

Sunday

En välidgt glad tjej som är på bra humör och har träningskläder på sig. Yes, ska snart iväg för att köra ett hårt pass med pappa och några, blir jättebra så här på en söndag innan skolan imorgon. 
 
Igår spelade vi ju match, förlorade men tyckte att vi var bra ändå då det var ett riktigt bra lag och efter där så kollade jag på killarnas match. På kvällen satt jag bänkad framför mello med smält choklad och sen kiwi och jordgubbar till det, riktigt mättande. Robin vann ju som alla andra vet, tyckte faktiskt att han förtjänade det och jag hejade på honom i idol med. Efter det bäddade jag ner mig i min för sköna säng och kollade på en Johan Falk-film, bästa. Det var min kväll, en lugnt lördag kväll. 
 
Nu ska jag åka och träna och bloggar senare i eftermiddag, har varit lite seg med det nu. PUSS 

9e Mars 2013

Godmorgon! Har vaknat lite då och då nu under morgon men gick upp vid nio och kollade på pretty little liars på tv och myst med min sötnos. Har ätit lite frukost med och kollar igen på det. 
 
Gårdagen var en lugnt fredag kväll men jättekul. Joline och jag fixade oss efter vi hade ätit och drog oss till gårn lite efter åtta tror ja. Spelade yatzy och bara umgicks. Kom hem redan innan elva typ, totalt uttmattad men kollade ändå på en Johan Falk-film. Somnade strax efter halv två tror jag. 
 
Idag blir det att åka till Linköping för match och är riktigt taggad! Ska packa väskan och ta det lugnt bara. Vi hörs, PUSS 

friday

Älska, älska fredag! Har haft en toppen dag igen. Franska förhöret gick bra, kände mig nöjd. Gympan var kul men mina ben/armar var sega som tuggummi, haha. Ellen gjorde min dag ännu bättre iaf, fick mig ett gott skratt! Efter skolan gymmade jag med Jonna och Joline, som gick otroligt segt med men tog mig an ett riktigt benpass, känns nu rejält. Och sen cykla efter det, ganska segt. Har nu duschat och tagit på mig slappa kläder och ska packa min väska med sminket och nån tröja då jag inte orkar fixa mig. Ska sen till Joline för lite tacos, filmmys & gårn med Jonna. En toppen fredag helt enkelt! 

7e Mars 2013

No update igår men satt inget vid datorn alls igår typ. Hejsan! Hann inte med nån uppdatering igår, hade skola, åkte till Mjölby, pluggade, var på möte med klassen & tränade därefter. 
 
Idag, torsdag - den jobbigaste dagen i veckan som inte var så jobbig, hade en galet bra dag & hade det roligt. Trots de två sista lektionerna som var lite små sega. Kom hem strax efter tre, åt lite & har precis gjort färdigt min idrottsuppgift och håller nu på med svenska & franska. Känns som jag har en massa och stressar men får verkligen inte göra det, ska verkligen inte hamna i en sån svacka igen, aldrig! 
Senare ikväll är det träning & sova därefter. Fredag imorgon! Har inget planerat än så länge men det lär märkas! PUSS 

5e Februari 2013

Hejsan! Har haft en ganska kort dag i skolan idag och har varit en toppen dag men en otroligt seg mattelektion. Efter skolan så gick jag hem med Ellen eller jag, cyklade faktiskt istället - det är faktiskt andra gången för i år. Har nu mina läxböcker framför mig och har kollat igenom lite saker. Får göra sakerna senare mer, ska snart på utvecklingssamtal och sen efter gymma själv, tänkte jag. Sen får det bli mer plugg & även tv-tittande. Vi får höras senare, PUSS 

Bloggar imorgon!

Har haft studiedag i dag & ska snart träna. Jonna & jag låg i sängen tills efter elva & följde henne en bit hem sen. Har kollat på film sen dess! Vi får höras imorgon!


Söndagsmys

Kollar just nu på den 3 Johan Falk filmen, åh så bra. Joel Kinnaman, dör så snygg han är. Kollar iaf med Jonna & vi älskar att det är studiedag imorgon. PUSSS


Saturday

En väldigt väldigt fräsch bild på mig så här på kvällen men orkade faktiskt inte fixa mig eller sminka mig överhuvudtaget. Jonna och jag ska träffas imorgon istället då det är redan ganska sent & vi bor en bit ifrån varandra, okej en väldigt lång bit ifrån varandra. Vi bor liksom i varsin ende av Boxholm, typ. Men yes, ska bara vara hemma ikväll & kolla på mello själv med ma famille och tvinga Jonna vara social med mig  och kritisera dom på mello, älskar att göra det. 
Efter vad som händer där, lär märkas, tror jag ska sätta mig en ny serie eller nåt. Men vi hörs, PUSS  
 
 

I feel like everything is destroyed

Hejsan! Kom hem från Norrköping strax efter 4 och matchen slutade 4-4 men kändes som en förlust. Sen dess har jag ätit lite och legat på soffan och tagit det lugnt bara, jättetrött. Ska snart ta på mig lite andra kläder, sen äta mat igen och träffa Jonna! Tror det blir lite mello-mys och sen hittas det på nåt annat. Känns som jag bara behöver ta det lite lugnt med och bara prata med nån. 
 
Ska nu tända lite ljus, sätta på lite musik och sen ta det lugnt. Vi hörs imorgon, puss. 
 

Norrköping

Hejsan! Sitter nu i bilen och är påväg till Norrköping för match! Riktigt taggad!

Gårdagen var toppen, åt först pizza hos Jonna & därefter fixade vi oss för att gå till Gårn för att kolla på gladiatorerna, spelare spel med Olivia & Tora & träffade även Joline en stund. Hade en toppen kväll med mycket skratt!

Efter matchen blir det att träffa Jonna & kolla på mello, tror ja iallafall. Men vi får höras senare, puss


Happy b-day baby


Good day

hejsan! En glad tjej som är överlycklig att det är fredag och innebär helg. Åh, har längtat hela veckan, typ. Franska provet gick ganska bra, faktiskt - inte mitt bästa ämne. Hade min idrottslektion därefter som gick jättebra med, hoppas ni får träningsvärk nu!! 
 
Efter skolan träffade jag upp Jonna på gymmet och körde först 10 minuter på löpbandet och lite benövningar därefter, känner faktiskt lite nu. Därefter körde jag situps, armhävningar, burpees, knäböjd & utfallssteg. Är helt slut nu och hoppas det känns imorgon. Ska nu hoppa in i duschen, fixa mig & sen åka till Jonna för att laga pizza. Perfekt fredag kväll, vi hörs. PUSS 

RSS 2.0