Fix inför ikväll

Heeeejsan! Slängde ju in ett inlägg inatt bara men jaja orkade inte under dagen. Spenderade eftermiddagen med Rebecca, åt lunch, pratade & kollade på film! Jättekul att ses igen & måste göras det oftare! Ingen träning då halsen värkte så in i & spenderade kvällen i Mjölby! 

Nu är jag i Mjölby igen där jag ska äta & sen ta tåget in till Linköping där jag spenderar kvällen & natten! Vi hörs, PUSS! 


2013

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började på ett gymnasium där jag kände inga & det var ett stort steg för att vara jag. 
 
Hur har ditt 2013 varit? 2013 har inte varit mitt bästa år, hela året har varit otroligt jobbigt men lättare med tiden liksom. 
 
Blev du kär i år? Njaaa det blev jag inte 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 4 & 22 april & 13 juni. 
 
Vad är din största framgång 2013? Att jag har blivit så mycket starkare i mig själv, jag står upp för mig själv & tar inte år mig saker & ting. 
 
Bästa köpet? Oj, JB & 1D biljetterna tror ja. 
 
Vad spenderade du mest pengar på? hahah mat typ bara. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla kompisar som fanns där i alla lägen & även min nya klass! 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Wake me up, Tsunami, Legenden, Burn, Miss Decibel, 
 
Vem har du umgåtts med mest? Jag umgicks otroligt mycket med Jonna, men även Ellen, Joline, Rebecca & flera av mina klasskamrater under de sista månaderna. 
 
De bästa nya människorna du träffade? Hela min klass såklart, men om man tänker från personer så är det Josefin, Pauline, Elisa, Tekla, Sophia, Emelie, Vickan & Wickan, listan kan bli väldigt låååång. 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Nja det har jag inte 
 
Vart reste du under 2013? Ölaaaaaand 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Mer spontana saker, umgås med sina bästa kompisar, fester & sena sommarkvällar! Och bara leva! 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Oj, jag gjorde faktiskt inget speciellt - firade den hos farmor det här året & umgicks sen med Joline & Dennis den kvällen! 
 
Bästa boken du läste i år? oj, men säger nog The Mortal Instruments, första boken då & även Fallen Ängel böckerna! 
 
Favoritprogram på tv? Paradise Hotel, helt klart! 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Att inte den saken som förändrade mitt liv skulle ha hänt. 
 
Vem saknade du? En massa gamla kompisar men mest hon. 
 
 Hur ska du fira nyår? Jag ska fira nyår i Linköping med ett antal kompisar! 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? TA TAG I SKOLAN FÖR I HELVETET! Lev livet & bara njut, man gör misstag men det ska inte hindra dig ifrån att göra vad du vill. 
 
 

natti

ge mig sommar tack 

Hejsan! Hela kvällen spenderades på sängen med datorn & lite cola, en helt okej kväll ändå. Har även pratat med lite kompisar om nyår & så, så nu är allt fixat med den fronten, sovplats & allt. Nu är det bara kläderna, för Jonna förbjöd mig att ha den tröjan jag hittade .. men drar mig till Mjölby en runda imorgon eftermiddag för att låna något av Mathilda. 
 
Imorgon ska jag även träffa Rebecca, hur mysigt? Har inte setts på månader, alltså ordenligt & det ska bli så himla skönt & mysigt! Vi ska äta lunch tillsammans & bara prata! Får se om jag tränar på kvällen då jag har fått ont i halsen igen & har känt mig ganska seg ikväll. Nuuu ska jag kolla färdigt på avsnittet av Teen Wolf som jag har börjat kolla på ordenligt och sen lägga mig, hörs imorgon eller senare! GODNATT 

en till julklapp

Åh fattar ni hur länge jag har velat haft denna bok? Så fick jag den av Hanna & Erik i julklapp (DOCK POCKE) och så öppnar jag julklappen igår & så ser jag den här boken i bunden form? Så överlycklig, då kan jag slita på den i pocketformen, haha. Nej men det är snyggast med bundna böcker, alltid! Så jag är super nöjd, tack bästis! 

my room

Just nu ser mitt rum ut såhär hos pappa, jag är så himla nöjd & trivs jättebra, är dock inte klar än. Det ska köpas en spegel, en hylla & tror att jag även ska måla om byrån till vitt. Så inte riktigt klart än men snart så! 

29e December 2013

 
Hejsan! Dagen började med en frukost & samt plugga matte, tråkigaste jag har gjort på lovet hittils men behövdes göras, framåt elva drog jag mig till simhallen för att ha ett boxpass med mitt lag & gick super! Åt & sen har jag städat hela eftermiddagen faktiskt med pappa, så nu luktar det fräscht & så. Var ute en sväng nyss med pappsen men är nu tillbaka inne igen för att plugga lite. 
 
Gårdagen med Jonnis var super, vart så förvånad men sååå glad för jag ville verkligen ha det, visar senare & ska förklara det med! En massa prat om allt möjligt & sen myste jag med en film med lilla familjen! 
 
Ikväll blir det ett varmt bad, min braiga bok & snacka med en massa vänner, fattar ni att jag längtar till skolan enbart för att få träffa mina klassmates? Tur att jag får träffa en del på nyår iaf, gör saken lite bättre! Även så ska jag planera nyår lite mera, vet ju typ ingenting känns det som .. men det löser sig! Bloggar senare, för har en massa bilder att visa plus julklappen & mitt rum! 
 

don't get too close

 
Hejsan! Träningen igår gick otroligt dåligt men skönt ändå att vara tillbaka på planen efter nästan 2 veckors vila. Spenderade kvällen med Joline, en massa prat & chips, senare gick jag till Stina för lite filmmys! Kom hem framåt halv ett & somnade därefter. 
 
Idag har jag varit i Linköping sen efter halv elva typ, hittade en tröja, en kofta & en munktröja, precis vad jag behövde & även en ny innebandyklubba, det var på tiden det också! Ikväll så ska jag spendera lite tid först hos farmor & sedan ska jag träffa Jonnis för mys & även byta julklappar, vi har väldigt upptagna liv förstår ni (anteckna LATA). Sedan blir det filmmys ikväll igen skulle jag tro, är så fruktansvärt trött nu för tiden, så ska försöka sova ut, någon gång. Ska försöka hitta på nåt att göra nu innan vi ska till farmor, HÖRS! 

Fredag

Godmorgon! Fick bara ett par timmars sömn i natt men bättre än inget. Herrarna vann igår & jag hann med halv sju tåget vilket var jätteskönt. Spenderarde hela kvällen med SIMS & startade även dagen så. Håller nu på & springer runt i huset för att hitta allting jag ska ha till pappa & inklusive min kamera som är spårlöst försvunnen .. men har inte jättenbråttom då pappa inte är hemma än. Kolla igenom lite plugg med ska göras, bläää. Vi hörs senare, har även träning ikväll. PUSS 

Linköping

Hejsan! Är just nu hos Tekla där vi inte gör så mycket just nu, hon har hjälpt mig med att sätta dit skydd på mobilen & köpte även 2 enkla skal. Vi ska senare ner till sporthallen för att kolla på innebandy & sen ska jag försöka hinna med tåget vid halv sju! Men vi hörs ikväll, PUSS! 


Julklappar 2013

I fredags - så fick jag min första julklapp av Josefin, blev en VS body lotion, har redan body misten & den luktar så underbart gott! En juleskums påse på det med! 
En kalender, som är fullt av killar - klagar inte direkt. 
3 presenkort, 300 kr på BIKBOK, 300 kr på Ginatricot & 1000 kr på Stadium 
Divergent & Stad av aska - som jag har längtat efter att få läsa dom, åhhh
 Ett par hörlurar - vart lite förvånad men super nöjd & super bra ljud - ingick i julklappen nedan ;)
En ny telefon, vart så himla förvånad men så himla glad. Min gamla Iphone har blivit riktigt sliten och seg men aldrig gått sönder & mitt abonnemang gick ut i år så sa att jag ville ha en Iphone 5 men trodde att jag aldrig skulle få nån .. 

Det var mina julklappar, är så nöjd över allt, fick även en locktång men kände att jag inte ville visa den då förpackningen var otroligt kul. Jag behöver inte ha en massa julklappar för att bli glad, det som gjorde mig överlycklig igår kväll var när hela familjen, verkligen hela familjen var samlad & allt kändes som vanligt .. <3 
 
 

igår - Julafton

Lite bilder från gårdagen, tog inte alls många & ja vill inte lägga upp på folk som inte vill vara med helt enkelt. Sista bilden är på alla julklappar jag fick & ni får se bilderna på vad jag fick imorgon! Är super nöjd med allt jag fick trots att jag inte begärde att få så mycket i år. 
 
Kvällen har spenderats med en del av släkten & bara myst, nu har alla åkt & jag ska ta mig en dusch & avsluta kvällen med Sims innan jag lägger mig! Imorgon blir det dock ingen sovmorgon utan tar tåget vid 10 till Linköping för att spendera dagen med Tekla, lite shopping, fika & sen innebandy, såklart! Men vi hörs, PUSS! 
 

julafton & juldagen

2 bilder från igår morse .. 
 
Hejsan! Att blogga igår förmiddag var lite svårt då jag var stressad och upptagen och igår kväll ville inte nätet fungera... Men nu har jag lite tid för det, gårdagen var jättebra - började med att sjunga för min bror alldelse nyvaken och sen öppnade vi paketet från "tomten", ni får se det senare och åt sen fruksost med mina syskon & Hanna då mamma jobbade & sen fixade oss för att åka till mormor & morfar för julbord. Vi kollade på Kalle Anka innan vi åkte hem då det blev en film ihop med hela familjen & farmor, farfar & Göran, lite gröt & sen julklappsöppning! Super nöjd & förvånad men nöjd som sagt & ni får se det senare under dagen. Film på kvällen, eh eller jag spelade sims framför det då innan vi la oss. 
 
Började dagen med frukost framför en film innan vi drog oss till farmor för ännu ett julbord & mys, kom nyss hem därifrån & nu måste jag hjälpa till med allt inför kvällen då vi ska fira min bror. Hörs senare, då kommer alla bilder från igår med -  PUSS 

24

Hejsan! Slänger in ett inlägg nu precis innan jag ska sova! Åkte hem från min morbror strax efter tio & fixade det sista med julklapparna & så innan jag la mig på sängen och mår inte bra, inte sjuk utan den här känslan av ensamhet & bara vill slippa julafton, jag vill inte ens fira det längre - det finns inte längre i mina tankar ... hoppas att dagen blir bra ändå, min bror fyller faktiskt år med! Kram, så hörs vi! 


Dan före doppardan

En bild från helgen ...

Hejsan! Lite sent inlägg men bättre sent än aldrig. Började dagen med lite Sims & sen tog jag en dusch, vid tio sen tog jag tåget till Linköping där jag mötte upp Emelie! Kollade lite i affärer, hittade en tröja till nyår & sen fikade vi också, super mysigt var det! Kom hem skapligt vid tre & bara slappade. 

Nu ikväll spenderar jag kvällen hos min morbror med lite annat folk, vi har precis  ätit & nu kollar man som vanligt på uppesittarkväll, en tradition helt klart! Ska kolla vidare så bloggar jag när jag kommer hem - KRAM! 


en sån himla bra helg

Hejsan! Hur skönt med lov? Ett jävla tjat om det men så himla skönt! Efter skolan i fredags drog jag & tjejerna till Steve's för lunch, jättemysigt! Jag träffade sedan bästa vän & vi drog oss till Ikano, så nu är alla julklappar färdig köpta & inklappade! Kvällen spenderade jag hemma, med mitt sällskap som då var godis & snapchat hela kvällen typ, så kul hade jag. Lördagen, träffade laget vid simhallen klockan ett för att umgås lite bara! Vid tre åkte jag hem & fixade mig med Jonna! Måste säga att kvällen vart grymt lyckad, hade det grymt kul & åhhhh det måste göras om igen någon gång! Vaknade ganska tidigt & mådde som man förtjänade, verkligen .. 
 
Spenderade hela morgonen på sängen & soffan, vid 2 åkte jag in till Linköping med Stina för biomys! Justin's nya film såklart, den var sååå bra - fast den slår inte första! Allt kändes mera personligt i denna film & jag njöt hela tiden, jag sjöng med, skrattade & grät såklart! 
 
Hemma spenderade jag med pizza & även klätt granen, kommer bilder på det sen! Hoppas ni hade en bra helg, för det hade jag! NU är det bara 2 dagar kvar till julafton! Imorgon åker jag ännu en gång till Linköping, fast denna gång med min fina vän Emelie! Blev ett väldigt långt inlägg nu kände jag, får bli en nyårlöfte att jag ska blogga bättre .. PUSS 
 
 
 

lov imorgon

Hejsan! Just nu i detta läge springer jag runt i rummet för att försöka hitta något att ha på mig imorgon, lite jobbigt sådär .. Dagen har varit super trots att jag inte hade sovmorgon som mina andra klasskamrater utan hade prov men sysselsatte mig med ett par killar i klassen med att spela fotboll, helt okej ändå. 2 prov idag och fick sluta tidigare från matten så jag var glad, åkte sedan in till stan med Sophia, Tekla & Vickan för att shoppa julklappar, hittade lite så det enda som fattas nu är till mina föräldrar och lillebror som ska handlas imorgon med min bror och Hanna. 
 
Kvällen spenderade jag med ett bad med en fast and furious film, sen slog jag in alla julklappar innan jag började locka håret för imorgon, vill ju vara lite extra fin! Efter skolan är det lite oklara planer vad jag ska hitta på men det lär märkas & sen ska jag träffa bror på Ikano då. Nej, nu ska jag fortsätta få ihop outiften & sen en till fast and furious film, bästa ju. HÖRS 

snart så

Hejsan! Hur skönt ska det bli med lov på fredag? Jag har längtat i veckor & allt jag vill är att ha det men snart så. Veckan har varit långsam, har inte kunnat träna ordenligt pga benhinnorna & förkylning, hade beep-test i måndags, har haft prov & har pluggat, även hunnit med lite julklappsshopping i måndags! I dag hade vi en liten julavslutning på innebandyn i skolan, sprang dock inte så mycket med denna tjocka näsa och ont i huvudet, även ett prov som gick åt helvetet och kom hem till fyra. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga, har 2 prov imorgon som jag måste fixa & det skulle vara så skönt att sätta det här, så ingen träning. Efter skolan åker jag antingen till stan eller Ikano med ett par kompisar för att fixa julklappar, hörs! 

ångest och plugg

Hejsan! Min söndagsångest är fruktansvärt hög idag, har inte haft en sån här ångest på länge. Helgen har spenderas med innebandy, vann matchen i fredags & fick ingen speltid utan i tredjeperiod låg jag med magkramp och kunde inte andas alls så fick lite hjälp & vilka tjejer i laget jag har, la mig tjurig och irriterad. Lördagen kollade jag på innebandy, hann med en julfilm med min bror & pappa innan jag åkte på östgöta som gick helt okej faktiskt och vi fick även reda på att vi är vidare till träningstruppen då vi är ganska några så det känns bra. Under kvällen så åt jag med familjen & pyntade även granen, super mys! 
 
Idag vaknade jag framåt nio och satte på julkalendern framför fruksten, sen TVD avsnittet innan jag satte på en barbie-film, haha tönt som jag är. Åkte sedan på träning som bestod av teknik mest & skott, därefter när jag kom hem packade jag & kollade på innebandy vilket jag gör än. 
 
Min ångest är så stor inför hela veckan, jag har 4 prov att göra, ett extra för att jag har missat ett & även en engelska grej att fixa med. Köpa julklapper med, asså herregud, det ska hinnas med så mycket nu under veckan & jag börjat få panik, det får jag inte få för jag vet hur det kommer bli då. 
 
Min kväll kommer spenderas med att struktera upp med läxor & prov inför veckan, sen ta en lång dusch & spendera tid med mamma som jag inte har umgåts med sen förra helgen. Vi hörs, PUSS! 

12e December 2013

Hejsan! Har ärligt talat inte brytt mig ett skit om nånting typ i veckan, har blivit lite halvsjuk, ni vet lite halsont och lite förkyld men det är bättre. Veckan har varit bra, har gjort prov och lite såna där saker, hade skol-SM i måndags & är vidare till nästa steg! Har inte gjort så mycket alls i veckan egentligen, har bara tagit det lugnt, pluggat för lite & spelat lite innebandy. Igår var jag även på ett möte, mycket tårar kom men snart hoppas jag att bli bra, det måste jag bli. Senare på kvällen tränade jag innebandy & ska vara med på matchen imorgon! 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, hoppade av i Mjölby för att träffa upp Pappa, gick lite på stan & fikade, super mys! Köpte även hem ett gott te, har redan provsmakat det & det var faktiskt super gott, mycket nöjd! I kväll blir det att plocka ordning i lägenheten, tänkte göra pappa lite nöjd & sen packa inför morgondagen! Dricka te och kolla på gamla julkalendern med såklart, super mys! Ni får ha en bra helg, så hörs vi! Jag spenderar hela fredagen & lördagen med innebandy typ! PUSS 

andra advent

 
Hejsan! Andra advent redan och snön har äntligen kommit. Den kom framåt fredagen där och det var verkligen snöstorm, jag hade nya skor = skoskav så har stora blåsor på hälarna. Veckan har varit bra, lugn men har en massa efter mig nu i skolan. I helgen har jag spenderat med innebandy, både i fredags och igår, matcherna igår gick inte alls bra .. men jaja. Igår kväll spenderade jag hemma & lagade taco med mamma & sen åkte jag till min morbror & Caroline! Kom hem vid elva & la mig direkt. 
 
Dagen började jag med att vakna halv nio och tog mig upp för att kolla på julkalendern och åt därefter frukost. Har nu faktiskt fått upp mitt julpynt och lyssnar på julmusik, hur mysigt! Ska även börja packa inför veckan hos pappa & sen handla för ikväll då vi ska fira pappa som fyllde i veckan! Det blir en mysig och bra söndag ändå & även försöka tagga till inför skol SM imorgon, hur kul ska det bli!! Nej, nu ska jag fortsätta här.PUSS 

2. fire

två bilder i repris och den andra bilden blir det för att det är jul snart!

lite julpynt

Lite julpynt har kommit upp och då menar jag lite bara. Än så länge gardinerna och julstaken men under helgen så kommer även resten av grejerna upp, hoppas som sagt att snön kommer snart med!

Hejsan kompisar! Just nu sitter jag med en hög av läxor framför mig, som jag måste ha börjat med innan kvällen. ! Ska även hinna med att städa på rummet, baka pepparkakor (började faktiskt igår med mamma lite) & att gymma med min pappa innan dagens slut. Förresten, min pappa fyller även år idag - grattis igen bästa du & så får vi fira dig i helgen! Har även dubbelmatcher i helgen, så hela lördagen spenderas i hallen! Men vi får höras, PUSS

1. Selfie




December Challenge

känner att jag behöver nåt litet att blogga om så kör på en sån här December Chellenge för att få lite inspiration - kommer gör en del av det bara för en del vet jag inte vad det ens betyder. Jag börjar direkt, vilket kan hända att det kommer komma dagarna 1-5 idag. KRAM
 

christmas

Dagens inspiration: Jultröööööjor 
Jag längtar galet mycket till julen och när jag ser alla tröjor så längtar jag ännu mer och vill nästan själv köpa en. Kanske, kanske inte. Har inte fått de riktiga julkänslor än men det kommer snart och bara om snön också kunde komma. Åhhh 
 
hittade collaget häär: http://ewelies.blogg.se/

December och första advent

Decmeber är här och igår var det första advent. Jag spenderade min dag först i Linköping för innebandy och kom hem sen till mamma igen för att spendera veckan här, fick även mitt hår fixat - lite kortare och lite blondare. 
 
Älskar att det är december, när jag kom hem till mamma så var alla tomtar uppe i både kök och vardagsrummet - mysigste årstiden på året! Julkalendern kollar man såklart på med, helt klart. I december så ska det fixas med skolan, handla julklappar, spela skol-SM, umgås med vänner/familj, innebandyfest, fira jul, mellansdagsrean & sen nyår, säkert en massa mer men vad jag kommer på just nu iallafall. Nu ska jag spendera lite tid med plugg & PH innan det blir träning. PUSS 

RSS 2.0