ta vara på stunderna ni har - dom försvinner när ni minst anar det

nu så här framåt kvällen har jag haft lite upp och ner, har haft ett bra humör & sen totalt på botten, typ som en klocka då allt är bra en stund och sen totalt nere. Men det är okej att må dåligt och jag vet det men att acceptera det faktum att saker och ting har förändras tar mycket på tankarna och även på kroppen .. försöker vara glad och positiv men just nu funkar det inte .. 

Hejsan! Har inte haft så mycket tid att blogga eller sitta vid datorn alls. Lever på grey's typ, haha. Men igår var jag i Mjölby, åt hembakad pizza & spelade även bowling innan vi åkte hem för att jag skulle träna innebandy, istället för att lira på planen så hade vi ett hårt spinningspass i en timme och man var ritkigt slut sen! Spelade lite innebandy framåt slutet i 10 minuter kanske men inget mera. 
 
Idag åkte jag in till Mjölby efter lunch för att träffa Anna, vi gick på stan en sväng, fikade & gick hem till henne sen, mycket prat om allting liksom! Kom hem framåt sex, åt & tog ett bad, har suttit framför datorn och försökt komma på vad jag ska skriva. Fredag imorgon och jag åker till min saknade Josefin i Norrköping, sover där & kommer hem på lördagen sen! Blir en toppen helg, höres! 
 
ta vara på stunderna ni har - dom försvinner när ni minst anar det .. 
 
 
 
 

29e Oktober 2013

Godmorgon! Jag vaknade redan halv nio och sen dess kollat på grey's och ätit lite frukost. Min kropp värker även idag, så sjukt sliten och träningsvärk, mina ljumskar är värst - inte skönt! Men hade det super kul igår och var kul att träffa en del från förra året. Idag ska jag kolla färdigt på säsong 8, iaf så som det ser ut nu och har ingenting annat planerat. Funderar på att gå ner till biblioteket och även till affären men latheten säger nog ifrån .. Jaja, inga planer alls idag och ska bara ta det lugnt. Hörs senare när jag har nåt viktigt att säga, PUSS

bad boys

 
Ingen har la missat Zara Larsson's nya låt & musikvideo? Jag gillar det, hon visar en ny Zara och jag gillar det faktiskt även om det är lite Beyoncé stuk i det hela. Mycket bra gjort! 

innebandydag

Hejsan! En riktig gråa och trist har det varit ute idag. Matchen igår blev tillslut en vinst med 6-4 och fick med mig ett mål, eller två enligt nätet där de rapporterar allting men nej, bara ett mål. Kom hem framåt halv nio och låg resten av kvällen på soffan och var nervös inför idag. 
 
Vaknade skapligt, pappa och jag tog en promenad med hundarna och tog en hyfsat stor frukost inför träningen. Framåt elva åkte jag, Josefine & Jonna mot Linköping den första östgötaträningen med DJ, vi spelade bara en massa och det gick helt okej - det är bara första träningen! Kom hem vid fem och har ätit igen och nu kollar jag på greys innan jag ska åka på träningen igen, haha fattar inte riktigt hur jag ska orka och det lär märkas! En full dag med innebandy, jag klagar inte alls egentligen! Ska snart byta om och åka, vi hörs! 

Timber

 

matchdags

Hello! Har precis ätit lunch och har även packat min väska inför matchen, kanske ska ta & göra det till pappa också .. Efter Vampire Diaries avsnittet som jag satt & stor tjöt till så gick jag en sväng ner till stan med mamsen och köpte bananer, till matchen! Vi har samling om 45 minuter, matchen börjar halv fem, slut halv sju typ & är hemma framåt åtta skulle jag tro. Vad jag ska göra då är oplanerat men antagligen bara vara hemma & försöka ta ner på mina nerver inför imorgon, åh är så sjukt nervös. Jag & några ska på DJ17 utagning, alltså östgöta uttagning inför i vår & är super nervös - som en del vet så vill jag prestera så jävla bra & tillslut så mår jag bara dåligt över det! Men ska försöka att inte vara nervös! Ska packa till pappa nu & så hörs vi ikväll!

morgonmys

 
Godmorgon! Vaknade för en stund sen & ska nu sätta igång veckans avsnitt av Vampire Diaries, har längtat grymt mycket & har väldigt höga förhoppningar om nya säsongen! Efter det ska jag packa väska till pappa & även väskan till matchen, ska sätta igång avsnittet nu & så hörs vi sen! 

a very good day

Hejsan! Praktikveckan är slut och jag har fått lov, så himla skönt! Det enda jag har planerat inför veckan är träningar, träffa mina kompisar från Norrköping & även träffa Anna. Bland annat hitta på någonting med pappa & mina andra friendos. 
 
Idag har hela dagen spenderas med innebandy, först här i Boxholm kollade jag på 2 matcher, sen åkte jag, Olivia, Ronja & Rebecca till Linköping för lite mat & även lite innebandy tittande på Linköping-Falun! Har haft en super bra kväll, mycket prat & skratt, kom hem framåt nio tror ja och har placerat mig i köket för tillfället nu. Ska snart upp till min säng och sätta mig framför grey's, tänkte säga godis också men är så äckligt mätt så det är sjukt. Men ska dra mig och även tagga inför match imorgon kväll, hörs! 

magcore & frukost

Dagens frukost blev turkiskt yoghurt, hallon & banan - min nya favorit faktiskt! Stort tips! 

Godmorgon! Mamma kom och väckte mig strax innan halv åtta och tog oss upp till simhallen, istället för ett benpass på gymmet blev det magcore, var ett tag sen jag tränade magen ordenligt & det märktes även, haha herregud säger jag bara men nu är passet gjort & det känns jättebra, trots att jag var super trött! Åkte hem & åt frukost till ett avsnitt av grey's. NU kom mamma hem, så nu ska vi städa, bloggar senare. PUSS 
 

you are gonna hear me

 
 
Ett helt okej gympass, är inte helt nöjd men imorgon ska jag upp hyfsat tidigt & ta ett benpass! Efter gymmet åt jag en stor kvällsmat, duschade & la mig på sängen. Har legat här sen dess & ska strax stänga av för att sova, har en lång dag imorgon! Bloggar imorgon, PUSS 

24e Oktober 2013

Hejsan! Okej, nu bloggningen dålig ännu än gång men har pratik,även om det inte är så jobbigt blir jag sjukt trött av nån anledning! Slutade praktiken vid två tiden, handlade & åkte hem. Om en stund kommer bästis & hämtar mig för att gymma lite, har inte sett henne på flera dagar & ska bli så skönt att bara prata prata! 
Ikväll blir det bara att vara hemma, vet inte vad som går på tv:n men annars blir det jag & grey's ännu en kväll! Ska kolla lite mera på det & sen gymmet med jonna. Hörs sen, PUSS! 

okey, I like you a lot but I can't be with you

Hej kompisar! Har inte bloggat sen i lördags men har inte haft nån lust eller ork alls. Lördagkvällen spenderade jag med laget, lagfest & jag, eller vi hade det riktigt kul - pratatde, skrattade, lyssnade på musik & spelade"spel" och hade det riktigt jävla bra iallafall! Världens bästa är dom! Kom hem strax efter två tror ja. Hela söndagen mådde man som man förtjänade iallafall men värt det. Hade en liten träning sen framåt kvällen och spenderade resten av kvällen med ett bad, choklad & grey's. 
 
Igår började första dagen på praktiken, gjorde inte så mycket alls och slutade redan vid två. Ännu mera grey's när jag kom hem & hade träning på kvällen, som gick mycket bättre än de andra träningarna. Somnade tidigt och fick faktiskt 10 timmars sömn i natt! 
Idag har jag hunnit med att vara ute med hundarna, grey's, badat, lagat mat & ännu mer grey's, har fan inget liv! Men nu är jag färdig fixad & ska dra på praktik, om jag inte har nämnt så har jag min praktik på fritidsgården här hemma i boxholm! Så ska snart dra & så hörs vi, PUSS 
 

fredag & lördag

En väldigt gammal bild eller iaf från i våras precis när jag hade blekt mera slingor - vilket jag ska göra snart igen! 

Hejsan friends! Helg nu och det känns väldigt bra när jag inser att jag inte ska till skolan på 2 veckor igen, underbart! Ska ha praktik en vecka & sen är det höstlov! Fredagen igår började såklart med skola, innebandy & sen engelskaprov, jag & Sophia gick från svenskan tidigare & tog sen tåget hem vid 16:23. På kvällen var det match, mot Sophia & hennes glad & det blev tyvärr en förlust, satt på bänken för det mesta av matchen. Resten av kvällen satt jag och kollade på grey's & mådde bara dåligt, depp Johanna var tillbaka igen, haha palla mig liksom. Tur att bästis fanns där & även en anna fin vän. Annars gjorde Sophia min fredag mycket bättre, den tjejen är riktigt grym & en stjärna på innebandy! 
 
Denna lördag började med grey's (nööörd I know) och har ätit frukost med, ska snart börja städa lite i lägenheten innan jag åker hem till mamma för att hämta lite grejer, för ikväll är det festligheter! Hörs! 
 

torsdagsmys


Hejsan! Torsdag och är den segaste dagen på hela veckan! Började dagen med idrott & fick gå av sen pga handledden, måste kolla upp den. Sen hade vi vanliga lektioner & hade faktiskt en rolig dag i skolan. Kom hem med tåget vid fyra utan förseningar & åt direkt när jag kom hem. För en stund sen tog jag mig ett varmt bad & kollade på grey's & det gör jag även nu också men har placerat mig i soffan. När avsnittet är slut blir det kvällsmat &  lite plugg åt provet imorgon som jag redan kan. Sorry för dålig uppdatering men jag prioriterar andra saker före, skolan, plugg, träning, innebandy & ja allt. Är snart tillbaka igen, PUSS 

heartbreaker

 
 
Åh så fin den är, i början var jag lite skeptiskt men efter jag har lyssnart på den så blir den bättre & bättre, den är lite annorlunda från vad han har gjort för musik innan men annorlunda kan ändå göra det bättre. Längtar till hans film, det nya albumet & att han ska komma tillbaka! 

changes

Hejsan! Har haft en bra dag i skolan då vi började vid lunch och hade bara 2 lektioner sen. Ändå sen jag kom hem har jag legat nerbäddad i soffan, druckit tee & kollat på grey's. Jag har tänkt tillbaka på allt som har hänt och vill ibland bara spola tillbaka till skolavslutningen men har ändå insett att jag har förändras som person, jag har utvecklas mera än vad jag trodde .. Resten av kvällen består av ett varmt bad, packa väskan & kolla på grey's till jag somnar, kram! 

ta vara på allt som får dig att må bra och skit i de andra

Hejsan! Skoldagen var ganska bra ändå, för att vara måndag iallafall. Innebandyn i skolan var helt okej med, vi var bara 4 st då ena klassen hade en annan lektion, hade sen lunch & sen hade vi mentorstid + ett par minuters lekion innan vi fick sluta - så slutade halv två ungefär och tog tåget vid 14:23 hem. Har ätit lite sen jag kom hem & kolla på grey's. Ska nu ta tag i lite plugg, äta & sen träning vid halv åtta. PUSS 
 

all smärta försvinner med tiden men man kan inte tvinga bort det

HEJ! Efter jag packade färdigt, så kom pappa & hämtade mig, när vi kom hem packade jag upp allting & så satte jag med mig det näst sista avsnittet på grey's på säsong 5. Jonna kom strax efter halv sex och vi tog powerwalk, en massa prat & är så glad över att ha henne! Åt när jag kom tillbaka, tog ett varmt bad & har sett det sista avsnittet på säsong 5 nu. Har dock redan satt på nästa säsong som jag ska se nu tänkte jag men även ska jag hinna packa väskan till imorgon & lite sånt. Ingen sovmorgon för mig imorgon, måste in tidigt för att fixa färdigt en sak med Pauline. 
Bloggar imorgon efter skolan, PUSS 
 

packar

 
Godmorgon, hejsan på er alla! Söndag idag och min söndagsångest är inte så stor än så länge, vaknade framåt åtta av nån anledning & spelade sims direkt typ. Åt frukost framåt nio framför ett avsnitt av grey's och höll även på med lite annat samtidigt. Jag stannade inte hemma igår efter inlägget, haah drog ut & träffade Joline & Dennis, dock inte så länge för det var svinkallt. 
 
Just nu håller jag på att försöka packa inför veckan hos pappa, är alltid lika svårt & har insett nu att jag har väldigt mycket svarta, vita & gråa kläder - fy vad tråkigt men så himla snygg, är även lite höstaktigt ändå kan man säga. Så framåt tre tiden åker jag till pappa & vi åker till gymmet dirket, hashtag backontrack typ, nej men har fått tillbaka motivationen så det känns grymt. Senare ska Jonna dra med mig på en powerwalk, hon frågade inte mig ens men hon vet att jag alltid kommer säga ja :D 
Nu måste jag fortsätta packa & sen äta, hörs senare efter gymmet & allt vad jag nu ska göra. PUSS 

min lördag

Hejsan! Kom hem från Motala efter fyra nånstans där, blev en vinst med 11-3 & fick med mig 2 assist, toppen match tjejer! Stannade en tur på godishuset & köpte med mig lite hem, framåt halv sex kom Jonna en sväng & sen åkte jag till farmor för kvällsmat. Kom hem därifrån strax efter halv tio och har hunnit med nästan 2 avsnitt av grey's. Har även skrivit lite i min kalender vad som är planerat för veckan & nästa helg är nästintill planerad. 
 
Imorgon blir det att packa för att vara hos pappa i veckan & ska även försöka hinna med lite plugg, fast har en känsla att jag inte kommer göra det. Har bara den här veckan kvar i skolan innan vi ska praoa & sen har vi höstlov. Jaja, ska kolla vidare på grey's innan jag ska sova, nu när det kommer hända. Bloggar imorgon, PUSS 

09:21

Godmorgon! Blev en vinst på förlängning med 6-5 igår, vilket var super skönt, spelade ett par minuter i sista perioden bara men det dög ändå. Fått 8 timmarssömn i natt och kollar nu på GA och ska snart ner för att äta en stor frukost. Vid elva sen åker vi till Motala för ännu en match, med u-laget då. Hörs när jag kommer hem, PUSS 

friday

hej FREDAG! Hade mässa idag i skolan, var lite pinsamt men stod ut. Åkte hem efter lunch med magont och la mig direkt med GA, sov igenom 2 avsnitt så får kolla om på det sen. Så har sovit, tagit värktabletter & ätit lite men ska äta mera snart. Vid fem är det samling för match & åker till Linköping igen. Kommer förmodligen hem sent och bloggar nog inte förrän imorgon skulle jag tro iallafall. Nu, ska jag packa & lyssna på musik - tagga för match!!!! Dessuom fyller min vän Ellen år idag, grattis ännu en gång & hoppas du får en jättebra dag! 
 

Pour It Up

 älskar hennes nya låt, grym ju!! 

inspiration

 
 
 
 
 

home

Hejsan! Är hemkommen från skolan, slutade innan två så tog tåget hem vid 14:23. Har ätit lite och kollar på GA just nu! Senare tar jag & pappa oss upp till hallen för att skottträna lite, känner att det är min lilla svaghet. När jag kommer hem är de enda planerna att städa på rummet lite och packa inför imorgon. Även ett varmt bad med hårinpackning ska göras och läsa lite inför imorgon. Nu ska jag kolla på GA, höres sen. KRAM 

10e Oktober 2013

Hej kompisar! Är nu i skolan, som alla andra typ men alla i klassen förutom jag & Elisa åkte iväg för att äta i stan men vi beslutade att stanna här istället. Träningen igår gick inte alls bra, gick verkligen piss dåligt. I helgen blir det iaf att spela dubbelmatcher, en i Linköping & en i Motala - inte för att jag klagar direkt. Dagens planer när jag kommer hem är att dra iväg med pappa för att träna & även öva på skott & lite, bästa pappa som hjälper mig! Fredag imorgon, ingen träning i skolan utan istället är det mässa med uppfinningarna .. och på kvällen är det match, mera om det senare! Ska kolla på grey's nu när man har tid, KRAM!! 

onsdag

 
Hejsan! Har ännu en gång haft en sån där dag då jag inte orkar bry mig vad jag har på mig, löpartights & munktröja är det skönaste som finns! Skolan var bra, började dagen med innebandy & sen jobbade vi med uppfinningen. Kom med tåget vid 15:23 som tack gode gud vad försenat, hade fått vänta i en timme annars. Kollade på GA på vägen hem, åt när jag kom hem & har kollat på det igen. Måste alldelse strax äta igen & byta om för träning, bästa! Förresten, min träningsinspiration har kommit tillbaka & som jag har längtat. Berättar om det någon dag sen, ska kolla färdig på GA, äta & byta om. HÖRS 

saknar

saknar öland så jävla mycket!!! 
 

to tired to care

 
Hejsan! I en timme har jag planerat att plugga men har inte hänt tyvärr.. men hann plugga lite förut, kollade på en video & lite. Tog en promenad med mamma & har pratat med W med facebook, den tjejen är grym! Måste nu börja packa upp allting, sen ska jag bada, äta & mysa ner mig till TVD. Hörs sen, PUSSEN 

hos mamma

bjuder på en gammal plugg bild .. 

Tjenare! Är hemkommen till mamma igen och tänker varje gång att det är skönt att komma hem till sitt rum, sitt eget space liksom. Har inte hunnit att packa upp ännu utan istället ska jag försöka plugga i ett par timmar - ändå om jag har känslan av att jag kommer faila på provet. Senare ikväll blir det en varm dusch, det nya avsnittet av Vampire Diaries - åh hade totalt glömt bort vilket datum det kom och läste på facebook i torsdags. Nog om det, nu måste jag plugga in en massa muskler & saker, höres. 

bra dag igår

gammal bild .. brist på bilder 
Godmorgon alla! A-matchen blev en förlust men spelade jättebra ändå. U-matchen blev en härligt vinst på 5-1 och fick med mig ett mål på första matchen av säsongen - vad händer??? Haha, men det var en bra match och vi var nöjda. Senare på kvällen tog jag mig hem till en lagkamrat där ett flera från laget var - hade det jättebra & gick hem framåt halv tolv, tolv. 
 
Idag vaknade jag halv nio och satte igång GA direkt, har hunnit att kolla på 3 stycken och har nu stängt av det för att packa lite och även plugga då jag nog har det svåraste provet på hela året. Ska nog faktiskt packa och hem till mamma redan efter lunch då jag slipper avbryta plugget med att packa & åka hem, jaja får se. Ska försöka plugga nu, hörs sen! 

seriestart

Seriestart idag & har längtat en massa! Underbara sport! Möter IBF Linköping i första & i andra möter vi Vingen! Nu tar vi två vinster!! #boxholm 

anledning

Bloggade inte mera i onsdags, varken igår eller idag förrän nu. Har ärligt talat inte haft nån ork, det har varit skola, plugg, träning, hockey osv. Men ärligt så mår jag inte bra, jag mår inte psykiskt alls. Det händer så mycket och det är ett fåtal människor som vet vad som händer och hoppas att det stannar så. Det händer helt enkelt mycket i mitt liv som får mig att bryta ner totalt & ikväll hände det ännu en gång .. och det enda som får mig att må bra är när jag faktiskt är i skolan, på träning eller ja när jag är med människor. Det har varit raka motsatsen förut men nu mår jag bäst när jag har folk omkring mig & vet att det faktiskt finns folk som bryr mig. Jag hade en tuff vår och kommer ha en tuff höst. Bara att kämpa och verkligen försöka med allt, så bloggningen kommer när jag har orken och tiden. Kommer inte sluta eller nåt sånt utan det kommer bara när det kommer. Tack till mina fina vänner som finns där för mig under den här tiden. 
 

allt är borta

 Hejsan! Har hunnit med lite plugg av engelska & lite ännu mer grey's - är på säsong 4 nu! Imorgon är det torsdag och efter skolan ska jag på hockey, underbart! Just nu gör jag inte så mycket, ska alldelse snart äta nåt litet, sedan byta om & efter sju åker jag på träning! Ha en fortsätt bra onsdag! KRAM 

2a Oktober 2013

Hejsan! Vaknade redan vid halv åtta, jättekul när man har studiedag men försökte fixa min telefon som var sönder helt - nu funkar den!! Är inte glad över det egentligen - vill ha en ny telefon!! Nog om det, åt frukost & kollade på 2 avsnitt av grey's anatomy och sen tog jag mig upp til min gamla skola. Åh inser faktiskt att jag saknar den, alla lärare, lektioner även om jag är mer än nöjd med min skola jag är på nu, så träffade lite gamla lärare och kom nyss hem. Ska plugga lite och kolla på grey's, som vanligt typ. Ska spendera hela eftermiddagen så också och kanske en tur till mamsen för lunch men när jag fick höra vad det var lunch så funderar jag på att äta här istället ... 
Men ja, hörs sen - PUSS 
 

tips

Heeej! Tycker att alla ska ta & klicka in på min friend Tekla's blogg! Bloggar om vardag, visar fina bilder & sånt. Så klicka in er på hennes blogg, super duper bra tjej som är grym, hur lätt som helst att prata med om allt! SÅ KLICKA NUUU!!!  PUSSSS PUSSSS http://teklaekstrom.blo.gg/

october first

äntligen känns det som höst på riktigt, man känner verkligen i luften och kylan att det är det. Alla löv som ligger på backen och det känns bara allmänt mysigt! 

Hejsan!! Tisdagen i skolan är avklarad & det var en dag med mycket humörsvängningar - tack gode gud för att en del står ute med det haha. Kallt har det varit hela dagen med, missade bussen & tåget så fick vänta en timme på resecentrum och kom hem vid fem. Hann bara komma hem innan jag cyklade hem till mamsen en sväng och kom hem för en stund sen. Ska nu skicka iväg en svenska uppsats grej och sen ta ett varmt bad. En bättre tisdag & ännu bättre att jag har studiedag imorgon! PUSS 

RSS 2.0