when you were here

Tja, tja bloggen! Haha nej, hejsan! Var ett par dagar sen jag tittade in här och bloggade. Men har haft det en toppen klassresa, var skönt att komma bort & umgås med dom man vill umgås med (ha?) eller vad man säger. Lagom segt att gå till skolan idag efter 2 dagar med 4 timmars sömn per natt typ. Har även fått reda på att jag har blivit godkänd på alla nationella, vilket är toppen!! 
 
Sitter just nu och pluggar järnet med so:n, sista provet för nian! Ska bli så skönt att slippa allt detta i ett par månader och njuta. Vill även säga att bloggningen ska jag försöka komma igång med, har haft det jobbigt under en del dagar, inte så mycket träning som jag vill. Men det kommer, ska inte stressa till det att träna. Så vi hörs, haha. PUSS 

Night

En jobbig och tuff och tråkig söndag. Har bara varit allmän vimsig, har glömt bort en massa som skulle göras idag & känner mig nere totalt. Förhoppningsvis går den känslan bort till imorgon, ingen skola på 3 dagar. Drar på klassresa till Öland. Världens bästa ställe & bara tanken att jag ska vara där 2 gånger det här året känns så grymt! Med bloggningen så kommer den vara ganska torr, haha. Nej men har inte haft orken eller tid att planera några direkta inlägg, får se om jag gör det senare. 
 
Dagen har gått åt att städa, packa, äta, ute en sväng, packat, duschat & en sväng hos farmor. Måste strax även sova, ska upp tidigt imorgon även om vi ska till Öland. 
Men annars kommer vi höras på onsdag då jag kommer hem, kanske slänger in nåt inlägg imorgon innan jag åker och kanske nåt på Öland men dock suger täckningen där. Vi hörs! 

weekend

Hejsan! Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, har inte direkt nån bra ursäkt. I fredags efter skolan träffade jag pappa en stund, åkte hem & lagade mat därefter kom Ellen - hade det super trevligt, mycket skitsnack & skratt. Rebecca kom sen en stund, åt glass innan vi drog iväg med mopederna en sväng till Gårn där vi träffade Jonna & Joline! Fick sen skjuts hem till pappa där jag sov. 
Vaknade super tidigt då solen lös in, pappa och jag tog oss en promenad, åt frukost & kollade på"sommen-runt". Under dagen igår var vi i mjölby, var hemma, kaos här hemma (garvar ihjäl mig) & bara var hemma. 
Idag har jag fullt upp, ska städa huset lite då mamma inte är hemma, packa inför klassresan, åka och handla, baka osv. Jag har fullt upp helt enkelt. :D ska även träffa Ellen en stund ikväll men ska försöka uppdatera lite idag i vilket fall. PUSSS 

If you are ready

 
oldiiiie 

Hejsan!! Har haft en bra dag i dag, trots tröttheten. Är också klar med alla nationella vilket känns så himla skönt! Efter skolan åt jag lite innan Ellen & Rebecca kom hit för att hjälpa mig med en bild-grej och hade det galet kul och var länge sen jag skrattade så mycket på länge! Därefter har jag pluggat lite franska, tagit det lugnt & kollat på true blood. Vilodag idag med, är så himla trött så bäst att vila. Fredag imorgon, hyfsat kort dag och på kvällen kommer Ellen hit 
Blir bättre bloggning imorgon, vi hörs - PUSS 

omberg

när jag var iväg med pappa för ett par veckor sen 

Hejsan! Orkade inte uppdatera igår men gjorde inte så mycket förutom att jag var på flygvapenmuseumet med 9:orna, var med Sanni efteråt och sprang 5 km därefter i regnet - finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, right?!
Idag har jag varit på omberg med klassen, hade tur med vädret iallafall. Men jag hade det jättebra, fick mycket skratt & måste säga: Rebecca, du gör min dag - nöjd? :D Vi vandrade runt där iaf, fick se på olika saker, fikade, åt middag & gick lite mera. Sammanlagt gick vi nästan 2 mil, så min träning för idag är klar. Kom hem strax innan fyra, har hunnit att ligga i solen lite & även tagit ett bad. Ska nu plugga vidare, hörs senare. PUSS 
 

it's a good day

hejsan! Kort dag och har varit en riktigt bra dag, glad hela dagen. Sitter just nu i sängen och kollar på true blood. Har ätit lite och ska snart börja med lite engelska och franska (och spela hay day - HAR BLIVIT BEROENDE) 
Senare ska jag träna & bara ta det lugnt. Vi hörs senare! puss 

this week ..

Den här veckan ska det vara fokus på löpning! Wooohhoo, äntligen! Nej, men tycker att det är super kul att springa, man är ensam, musik dunkar i öronen & man bara springer!! 
 
och .. 
 
Fokus på magen, har faktiskt inte kört så mycket magövningar, har istället kört mycket mer axlar/armar. Men nu blir det mycket mage & bara köra på! 
 

Så, såhär kommer min vecka av träning se ut typ, kanske nån dag jag tar mig till gymmet. Men jag tycker att det känns bäst när man har nånting att fokusera på, nånting man vill bli bättre på osv. Så nu kör vi!! 

tonight

en liten gullig gullig bild på mig och jonnis .. 

Kvällen har varit jättelugn, var på en promenad med min farmor & åt efter det. Har tagit en snabb dusch innan jag satte mig vid hockeyn igen! Måndag imorgon, kort dag - vilket känns ganska så skönt. Har inga planer förutom att träna imorgon, får se helt enkelt. Men ska strax sova faktiskt, får se om jag kollar färdigt på hockeyn eller inte, vi hörs imorgon. PUSS 

söndag

gammal bild ...

Hejsan! En tråkig, regning söndag idag. Har inte gjort någonting alls idag, vaknade halv nio och låg kvar i sängen tills halv elva innan jag tog mig en promenad. Har varit hos farmor en sväng, ätit där & hjälpt pappa med lite grejer. Just nu ligger jag och kollar på true blood, älskade den serien förut! Med tanken på vädret så kommer jag fortsätta att kolla på true blood, plugga lite engelska. Vi hörs sen, puss. 

Goals

Mål, man kan sätta upp mål i livet, i skolan osv. Jag, en av många har satt upp ett mål inom träning eller min hälsa. Första reaktion - du ska banta!!! Nej, det ska jag inte eller jag gör inte det. Jag tänker på vad jag äter istället, om man vill förändra nånting så måste man göra nånting. Det jag gjorde var att välja bort brödet, men jag äter det i skolan när vi får det. Istället till frukost äter och ägg och någonting till. Jag dricker inte mjölk så ofta, vet inte varför men har valt att inte göra det. Jag dricker inte juice, inte lika mycket cola - äter inte lika mycket godis/kakor. Ja, jag har valt att välja bort en del saker för att jag vill, jag vill. Ingen annan kan bestämma det. Men sen självklart finns det stunder där jag äter bröd, dricker mjölk osv. Jag har inte slutat helt med det, har istället då och då jag äter det. Jag har min/mina unnardagar, fredag och lördagar - inte varje dag. Jag först ville inte ha nåt alls att göra med godis, drickan & det men en dag i veckan eller två är ingen fara på så sätt. Men det finns stunder då jag mår dåligt över det, som många andra. Men det är okej att ha nån dag att unna sig, inte tänka på allt sånt här. 
 
Mitt stora mål jag har är att få en fin & fast kropp. Det är inget mer, jag står inte på vågen längre och mår dåligt över min vikt. Jag vill må bra, jag mår bra av att träna. Det är mitt mål, jag ska må bra, jag vill känna känslan att inte skämmas över min kropp och få den kroppen jag vill ha. Stressa inte, ta den tiden det tar. 
We don't stop when we are tired, we stop when we are done 

I wanna be yours, nobody else

Hejsan! Lördag idag och känner att det är jätteskönt med lite helg. Träffade som sagt pappa igår, vi åt lite mat & sen istället för att kolla på film, kollade vi på fotboll istället. Hade det kul iaf! Senare på kvällen träffade jag Ellen & lite fler folk, åkte lite moped & ja, bara umgicks typ. Kom hem strax innan tolv & la mig strax där. 
Klockan ringde vid sju (!!!!!!) idag och gick på en promenad, skulle ha sprungit men mitt knä var helt konstigt igår och lite idag med men en promenad fick det bli. Kollade på det sista & nya avsnittet av TVD, no comments (kommer senare) & duschade sen. Åkte till Linköping och kom hem med en bikini som jag hittade i stockholm som jag fick nu!! Sitter nu och kollar på hockey, är ett måste! Vi hörs senare, PUSS 

Solhäng

Hejsan! Ligger just nu i solen med mamma och försöker bli brunare, haha. Dagen har varit bra, varm & gick i shorts efter gympan. Har varit och ätit glass med pappa och senare kommer pappa och hämtar mig igen och då blir det mat & film-time. Vi hörs senare! PUSS


It's been to long

Hejsan! Ups, ingen bloggning på eftermiddagen men men. Efter skolan så gick jag till frisören och fixade håret som jg fixar imorgon! När jag kom hem bytte jag om och gick en pw på 5 km och var jätteskönt sådär på kvällen. Sen åt jag och kollade på hockey vilket jag gör än. Ska strax sova, är super trött. Ska blogga mera imorgon, vi hörs då. PUSS


i'm happier than ever

Hejsan! Träningen gick jättebra trots att jag var seg. Har inte gjort så mycket mera sen jag kom hem, har försökt att plugga men har inte kunnat - riktigt frustrerande. Ska strax äta, sen duscha & kolla igenom lite till matten. Sista nationella om man bortser de muntliga. Efter skolan imorgon ska jag till frisören, ska bli spännande! Därefter har jag inga direkta planer, kanske en springtur eller nåt sånt. Vi hörs senare, PUSS 
 

gymmet

Pappa kommer alldelse strax och hämtar upp mig för ett pass på gymmet. De senaste gångerna har det blivit axlar/armar/rygg typ och hoppas på samma idag. När jag kommer hem blir det plugg - så vi får höras då! 

feel that perfect moment

nya linnet, kommer alltid hem med ett linne när jag har shoppat .. 

Har precis duschat och ska snart fixa fram kläderna till imorgon. Har inte hunnit att plugga så det får jag göra imorgon helt enkelt efter mitt träningspass med min far och bror, direkt efter skolan, typ så ska jag träna och hoppas på ett rejält pass med armar/rygg/axlar - åh längtar!!!!! Har även lite små saker jag har kommit på att blogga om! 
Ska strax lägga mig men ska först kolla färdigt på hockeyn. HEJA SVERJE! Vi hörs imorgon, PUSS!! 

they don't know about us

Hejsan, sent uppdatering som vanligt - inte bra. Kom hem för en stund sen från Linköping med ett par kompisar och fick med mig lite hem - längtar till sommaren nu!! För övrigt har dagen varit upp och ner, gick med ett hemskt och ledset humör till skolan men blev så mycket bättre - en rolig gympa lektion med roliga friends och hela dagen sen var jättebra! Ska nu ta mig en dusch, packa upp allt & sen försöka plugga lite engelska och franska innan sängen. 
 
Som de flesta har märkt så har bloggen kommit i andra hand och ja, det känns inte bra. Vill verkligen blogga om min träning, tips om det och andra saker. Nu kommer bara saker om min vardag upp vilket inte alls är kul. Men jag börjar må bättre, jag har lämnat den värsta fasen och börjar må så himla mycket bättre tack vare mina kompisar som alltid finns! Ni är så jävla grymma! 

löpning

Löpningen gick jättebra i början men i slutet så blev det tungt och bara jobbigt. Men 5 km blev det och tog ingen tid - ska faktiskt inte göra det än på ett par gånger innan jag känner att jag har fått in flytet eller vad man säger. Men jag är nöjd, jag är super trött i hela kroppen och ska snart sova. 
 
Har hunnit att ta ett bad, äta & kolla på lite tv. Datorn ska stängas av så hörs vi imorgon. PUSS 

they don't know anything

Hejsan! Hemma från en toppen helg i Ekenäs. Har jobbat, har träffat nytt folk som var jättesnälla/roliga, har skrattat & jag har haft den bättre helgen på länge. Och så har jag tjänat pengar med då, känns riktigt bra! Kom inte hem förrän halv elva igår kväll, var tvungna att ta ner allting med osv. Duschade direkt, åt lite & sov sen. 
 
I dag har jag spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen på en äng med klassen där vi räfsade upp löv, vilket var mindre kul men nu är det klart. Var en sväng hos tandläkaren och lagade en tand som gick super fort och bedövningen är nu borta. Har hunnit att äta lite, kolla på OTH, smsat med Jonna & strax ska jag ut på en springtur och därefter blir det magövningar! Det blir mitt träningspass. Ska ta på mig kläderna och så får vi höras senare. PUSS 

Ekenäs

Allt är färdigt packad och jag ska snart ner och äta lite innan jag går till tåget. Ska till Ekenäs i helgen för att jobba lite, ska bli jättekul faktiskt och skönt att komma bort härifrån lite. Så ingen bloggning i helgen förrän söndag. Så ni får ha det så bra! PUSS 

fredag

Hejsan! Blev ingen bloggning igår men satt inget vid datorn typ .. Hade en sjukt bra onsdag, kan inte fatta att jag har sett dom nu! 2 drömmar på 2 veckor, typ! Kom hem vid tre på natten sen och somnade direkt. Vaknade ganska tidigt, pappa tvingade mig träna = med ännu mer super trött. Efter där åt jag, duschade, åkte till Gränna med pappa för att hälsa på min farfar & sen åt jag kvällsmat & lite sånt i Sommen! Senare träffade jag Joline & sen Ellen en stund, åkte moped bara typ. Haha, men hade en jättebra dag! 
 
Idag vaknade jag med världens super träningsvärk i mina axlar, ben & rumpa, herre vad skönt. Har hunnit att vara ute med hunden, äta en god frukost & kollat på nya TVD avsnittet. Ska nu in i duschen & sen packa. Vart jag ska berättar jag senare, ha en bra dag! 

Happy

Hejsan! Träningen var jättebra trots att det var ett tags sen (1,5 månad typ) & det var så skönt att spela igen! Och så himla skönt att bara cykla hem i shorts sen, sommar väder. Åt när jag kom hem, duschade & ligger nu i sängen. Kort dag imrogon & efter skolan drar jag till Stockholm!! TAGGAAAA! Men uppdatering kommer på torsdag, så ni får överleva tills dess (haha) - ha det bra! PUSS


Soligt

Hejsan! Ligger just nu ute i solen & ska verkligen ta vara på solen nu! Skolan var helt okej, en av de bättre dagarna trots matte nationella som gick helt okej. Har varit på ett möte idag med som gick bra & hoppas på att det kommer hjälpa. Men ska sola vidare, sen blir det innebandy träning - love life!


fucking terrible

bajs, bläää usch - ingen bra löparrunda för mig idag - sååå himla sur. HEJ! Får ursäkta mitt utbrott men ja. Förutom löpningen har jag legat i solen och fått en liten liten rand + läst lite med. Har ätit tacos, måste nog vara den bästa maten! Och har nu även duschat och ska lägga mig i sängen för film tittande och lite kollande på matten. Kan typ ingenting till imorgon men det får gå som det går, så är det helt enkelt. Förutom skolan imorgon så ska det vara riktigt bra väder vad jag har hört & sen lite innebandy lirande på kvällen - åh som jag har saknat det! 
Ska stänga av datorn nu så hörs vi imorgon. PUSS 

måndag

dagens outfit 

Hejsan! Har haft en helt okej dag, har varit en liten berg och dalbana men blev bra tillslut. Har haft det sista med no:n nationella med, känns skönt att det är klart. Kom hem vid två, har kollat på ett O.C avsnitt och kollar på ett till nu. Ska därefter sätta mig i solen en stund, bäst att passa på nu. I kväll, då det är lite svalare blir det en joggingtur - löpningen ska igång nu! Men vi får höras senare, PUSS 

Godisförbud typ

haaaa, ni hööör va? Godisförbud ska börjas här! Och det ingår även glass, kakor, chips osv osv. Allt sånt, ska försöka hålla mig så länge som möjligt, mitt första mål är tills sommarlovet börjar - vilket är lite mer än en månad. Jag vill verkligen lyckas med att bli nyttigare och må bättre och man blir inte det när man äter allt sånt. Känner mig peppad trots att det kanske kommer bli tufft - men det är ju en uttmaning eller hur? (fast choklad är uteslutet i nödsituationer) NU KÖR VI!! 

130505

Hejsan! Har inte suttit vid datorn förrän nu typ, vaknade runt nio och låg i sängen till tio innan jag gick upp. Gårkvällen var jättebra, hade det jättekul, god mat & riktigt bra friends. Kom hem strax efter tolv och la mig direkt typ. 
Efter jag gick upp från sängen hängde jag med ner till vallen och kollade på fotboll och har kollat på O.C efter det. Har precis bytt om & snart kommer pappa & hämtar, träningsdags! Vi hörs senare! 

saturday night

Hejsan! Dålig uppdate idag men har inte suttit så mycket vid datorn alls. Har varit ute och gått, hämtat tröjor, badat + kollat på det nya avsnittet av TVD & kollat färdigt på s.3 av O.C och har börjat på fjärde redan. Har precis fixat färdigt mig (och ser inte på ut så som på bilden) & ja, ska ha en toppen kväll med ett par tjejkompisar, mat & mycket skratt hoppas jag. Så vi får höras imorgon, PUSS 

want to be happy

Vill kunna vara såhär lycklig som jag var på bilderna men får man? Känns som man förstör allt .. 

Hejsan! Fredag idag och jag älskar att veta att det är en hel helgs vila, eller? Nej, eller typ. Ikväll ska jag spendera tid med min far som jag inte har umgåst med på jättelänge och hinner inte träffa nästa vecka förrän torsdag/fredag. Imorgon kväll spenderas det tid med kompisar hemma hos Ellen och det ska bli super kul och super mysigt. På söndag är det inga planer förutom att plugga till nationella tills tisdag. Men som sagt, en bra helg ska det bli & en bra nästa vecka. Pappa håller just nu på att grilla, världens bästa mat! Ni får ha en toppen kväll! PUSS 

Tomorrow

hejsan, dålig uppdate idag och uppdaterar imorgon! Har haft en helt okej dag, men inte ett så bättre slut på kvällen. Så himla mycket tankar, funderingar - över saker och sånt. Var är den personen, när man behöver den som mest. 

Breakfast

Gjorde detta till frukost i går morse & det var ritkigt gott faktiskt. Har prövat nåt liknande men den var inte lika god. Så detta heter Mugcake med blåbär och kokos. Det går att toppa med lite vad som, jag tog hallon den här gången! 
 

Ingredienser för en person:

Ägg 1 st
Havregryn 0,5 dl
Kokosflingor 2 msk

En halv mosad banan

Vanlijsocker 1 tsk
Bakpulver 1 tsk

Blåbär 0.5 dl

Blanda alla ingredienserna i en skål, tina blåbären och rör i. Häll sedan i en ungssäker form och kör i micron på högsta värme i cirka 3 minuter.

http://foodporn.devote.se/


Sleepy

Hejsan! Ligger just nu nerbäddad i sängen och kollar på O.C! Riktigt trött och ska stänga av snart, har en lång dag i skolan imorgon & därefter plugga franska! Vi höra imorgon, PUSS


Never give up

 
Kände mig helt omotiverad och trött av att tänka på att träna idag men vet ni? Ändå tog jag på mig löparkläder, knöt skorna sprang 4 minuter tills jag kom till en backe där jag körde på intervaller. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut, jag var helt slut efter de 6 turerna. Och kände mig riktigt stolt och glad över mig själv att jag gör det, trots helt omotiverad och ska fortsätta med intervall träning - som är ritkigt bra! Kötta på! 

30 DAY SQUAT CHALLENGE

Okej, började med en squat challenge för ett tag sen eller jag skrev upp den och har varit sjuk och nu frisk då. Men började nu i veckan men har inte haft orken till det alls och kände nu att det är dags att börja igen! Alla ska göras! Nu kör vi!! 
 

130501

Hejsan! Första maj & sommaren börjar närma sig, längtar nu till allt! De sista proven ska fixas, spexfoto, klassresa, skolavslutning, avslutningsfest - inte långt kvar nu! Gårkvällen var jättebra, tycker att valborg är överskattat och var med en massa kompisar, åkte moped, åkte till nån fest som var ganska död & kollade på film hemma hos en killkompis. Kom hem till tolv och somnade strax därefter. Vaknade skapligt idag, gjorde en ny frukost (kommer upp senare) & kollar på O.C! Idag blir det att ta det lugnt, sitta i solen, ska träna & kolla på O.C senare ikväll. En helt vanlig dag typ, haha - bloggning kommer senare. Ska äta nu, PUSS 

RSS 2.0