Påskafton och påskägg

Påskägget jag fick igår av pappa, invigde muggen igår kväll & är jättenöjd med allt! 

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag och satte på ett oth avsnitt och tog samt ett bad samtidigt. Gjorde sedan scones till frukost och sedan dess har jag kollat på ännu mer oth. Ska alldelse strax börja packa till Jonna och sedan äta innan det. Vi ska fixa oss och sånt, även Anna kommer och ska fixa sig med oss. Hoppas på en jättebra kväll med laget, det förtjänar vi efter denna säsong! 
 
Men nu ska jag börja, hörs imorgon! Ha en bra påskafton! KRAM! 

långfredagen

Hejsan! Långfredag idag, tycker det inte är något speciellt med påsken så mycket men aa. Vaknade ganska skapligt idag, åt frukost & städade rummet innan jag fick håret fixat, lite lite ljusare iaf. Efter tre kom pappa & hämtade oss, så handlade & har packat upp alla saker, även pratat med Emelie i telefonen nyss! Ska alldelse strax äta & sen blir det bara att ta det lugnt, kolla på film tror jag vi pratade om och sen kanske träffa Joline en stund med! 
 
Har ni fått några påskägg än då? Jag fick mina idag, av mamma fick jag av då redan för att vi skulle till pappa, fick ett vanligt ägg med mitt favoritgodis i och av pappa fick jag mugg & lite sånt med ett ägg och en chokladkaka, visar bild senare sen! 
 
I hopp om att min förkylning ska bli bättre till imorgon ska jag dricka te i kväll, dricka vatten och använda nån mintgrej, imorgon drar jag till Jonna ganska skapligt för att fixa oss & sen är det årsfest som gäller! Ska äta nu, hörs senare! PUSS! 
 

I make mistakes but you know what? I learn from them

Hejsan! Har haft en ganska så upptagen dag, upp tidigt för att åka till skolan igen & pluggade, vilket känns så himla bra nu! Åkte hem innan lunch & åkte sen till Tranås för att luncha med mamma & några! Köpte lite saker som jag kan visa imorgon, behövliga grejer helt enkelt. Efteråt träffade jag Rebecca, vilket var ett tag sen, så det var kul att prata om saker som har hänt! Hon har även varit här ikväll, blev en film & choklad & jordgubbar, mys på hög nivå! 

Nu ska jag kolla på OTH & sen sova, har en dunderhuvudvärk! Hörs imorgon, förhoppningsvis! KRAM! 

upp och ner dag

Hejsan! En dag med lite blandade känslor under dagen men det är bättre nu och har lugnat ner mig ordenligt nu. Igår blev det inget Linköping, både var trötta och så pluggade jag istället. Idag var det bara att gå upp efter sex, äta frukost & ta tåget till skolan för 2 prov och 1 redovisning, allt gick helt okej faktiskt. Tog en tur på stan med bästis, lite shopping & åt på subway med innan vi tog tåget hem halv tre. Sen dess har jag legat på sängen & kollat på OTH. Nu ska jag ut & träffa mamma efter jobbet, ner & handla & så. Bloggar sen, PUSS! 

nighty nighty

hittade detta i Helsingborg, super sött & det var mitt lilla fodis för kvällen. 

Hejsan! Spenderade resten av dagen med att sitta vid tv:n och började kolla med läxorna, då jag ska till skolan på onsdag för att fixa lite saker som jag har missat. Har även hunnit med att bada och kollade på ett OTH avsnitt samt bakade scoens till kvällsmat. 
 
Fick besök av bästa Jonna framåt kvällen, blev mys med glass & en film, självklart snack med! Hon åkte hem precis & jag ska alldelse strax lägga mig & kolla på ett OTH avsnitt innan sängen. Imorgon blir det en tripp till Linköping med Jonna, måste hitta lite grejer till helgen & sen kolla på annat, självklart. 
Innan vi åker så ska plugg fixas & så, men vi hörs imorgon! KRAM 

allt är så himla bra

Hejsan! Det var ett tag sen men har varit upptagen verkligen! Har haft skola främst såklart & har också varit iväg nere i Helsingborg på SM, vilket har varit så otroligt roligt & spännande, vilken resa det har varit! Har spelat innebandy, har kollat på innebandy, har skrattat, skrikt & varit så jävla glad, bästa gänget har det varit! Matcherna gick inte bra men för killarna gick det grymt bra, SM-GULD FAKTISKT! Enda nackdelen var att jag blev sjuk men som tur var det näst sista dagen. Åkte hem igår efter killarnas final, som dom vann som sagt & kom hem framåt elva efter en bussresa med musik & skratt! Somnade som en stock när jag la mig. 
 
Idag när jag vaknade så var jag inte så jättepigg, mådde inte så jättebra, min förkylning är inte bra alls och inte halsen heller. Som tur så är det lov & försöka bli frisk. Planerna är att bli frisk såklart, plugga, träffa Jonna & även handla inför årsfesten som är i helgen! 
 
Nu ska jag kolla på tv & kolla igenom läxor, bloggar senare. PUSSAR 

2a April 2014

Hejsan! En bra dag har det faktiskt varit dock ganska så onödig för jag kunde göra allting hemma egenligen. Det var innebandy, idrott & historia, kom hem efter fyra, åt pannkakor & nu har jag precis bakat bröd åt mamma, så snäll jag är! Resten av tiden innan kvällsmat blir det lite plugg med små saker, kolla på OTH & ta det lugnt innan läggsdags. 
Känns som jag börjar sakta men säkert börjar komma ikapp med skolan igen, vilket känns jättebra & har tiden att plugga på lovet sen & även fixa av lite grejer där på lovet med. 
 
Om en vecka så bär det även av mot Helsingborg för SM med tjejerna och killarna och det ska bli så himla roligt & längtar något enormt! Så en packlista ska fixas, är så himla noga och organsierad med såna saker, allt måste med typ! Men mera om det senare i slutet av veckan & så. 
 
Imorgon har jag ett litet prov att klara & sen efteråt blir det kanske stan med Jonnis innan det är möte med laget, om en ny tränare & träningsschema & så. Men nu blev inlägget alldelse för långt, hörs! KRAMIS 

1 April 2014

 
dagens frukost, det godaste som finns

Hejsan! Stannade hemma idag också, sov cirka 7-8 timmar vilket var super skönt! Dagen igår blev inte så mycket plugg på förmiddagen som jag hoppades men blev klart med det på kvällen & skickade in det. Kollade på en hel del OTH avsnitt, får börja om snart, började kolla i mitten av säsong 6 som är en av de bästa säsongerna. 
 
Idag, åt jag scones till frukost & tog en promenad med Rocky & satte mig vid tv:n & datorn, som jag har gjort sen dess med en paus med mat & en promenad till. Resten av tiden som jag planerat är att fixa plugg & sen ta det lugnt, skriva packlista & lite så. Bloggar senare, PUSS! 

RSS 2.0